Beoordelingen van Malu Haarlem

Recente recensies

5.0
Ro
gisteren

Lekker lekker lekker!!! En snel bezorgd!

Yvonne
gisteren
Sandy
29 juni 2022

We bestellen vaak een poke bowl omdat we het erg lekker vinden. Vandaag was het minder. We misten de wasabi majo, de avocado die we bestelden. Hopelijk volgende keer beter.,

Mirte
28 juni 2022

Ik had ook ebi fry besteld bij mijn poke bowl maar die waren niet heel knapperig een beetje slap zelfs, maar verder was het prima!

M
27 juni 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelie
26 juni 2022
Sandra
24 juni 2022

Super verse pokebowl en de service is top! Service die je bijna nergens anders vindt.

Clauvdk
23 juni 2022

Om 17u bestelling geplaatst voor 18u en deze is netjes en warm om 17:55 bezorgd. Heerlijke poke bowl en Gyoza, erg tevreden over de bestelling.

Stella
23 juni 2022

Alles was vers en lekker alleen de rijst was dit keer wat hard.

Prisca
22 juni 2022

Super eten. Snelle service! Deze keer liet ik m'n eten bezorgen, vorige keer haalde in het in de winkel, omdat het wat langer duurde door drukte, kreeg ik heel aardig een drankje aangeboden.

John
22 juni 2022

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd.

Ingrid
21 juni 2022

Heerlijke pokebowls

Bas
20 juni 2022

Top Pokebowl, altijd goed bij Malu en deze keer super op tijd afgeleverd op een bijzondere plek (Schouwburg Velsen).

Tante Moon
20 juni 2022

Geweldig heb altijd kip maar de gemarineerde tonijn is ook verukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
19 juni 2022
Flo
19 juni 2022

Heerlijke (zelf samengestelde) pokebowl. Netjes op tijd bezorgd. En heel attent, de extra topping , de ebi (garnalen) werden apart geleverd zodat zij knapperig bleven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
18 juni 2022

De poke bowl met krokante kip al vaker besteld en is altijd lekker vers en op tijd bezorgd.

Jasperina
18 juni 2022
Tiago David
18 juni 2022
Reactie van Malu

Thank you very much!

Aafje
17 juni 2022

Malu heeft echt heerlijke poke bowls, alleen waren ze mijn mango vergeten toe te voegen.

Eline
16 juni 2022

Altijd top!

I.Nicola
15 juni 2022

Alles was goed! De kwaliteit van de bowls is heel goed. Het personeel is erg vriendelijk en het werd mooi op tijd bezorgd. Een aanrader!!

Esthrr
14 juni 2022
Reactie van Malu

Super bedankt voor de fijne review :)

Annelise
14 juni 2022
Reactie van Malu

Enooooorm bedankt :)

Lisa
14 juni 2022
Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de fijne review :)

Piraye
13 juni 2022

Makkelijk te bestellen en optijd klaar. Vriendelijke personeel.

Reactie van Malu

Cok cok tesekkur ederiz Piraye hanim :)

Bianca
13 juni 2022
Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de review Bianca :)

Martin Lapré
12 juni 2022

Echt super eten en super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Martin, enorm bedankt voor de fijne review :) Waarderen we enorm!

lisa
12 juni 2022
J.V.
12 juni 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de fijne review :)

Alberto
11 juni 2022
Reactie van Malu

Great review, really appreciate it :)

Micha Kim
10 juni 2022
Reactie van Malu

Super bedankt voor de fijne review, waarderen we echt enorm!

Bibi
10 juni 2022

Top service altijd deze jongeman komt altijd met zijn zonnige uitstraling en grote glimlach op zijn gezicht. Echt een goeie gozer en perfecte service. Dankjewel je maakt altijd mijn dag zonniger als ik mijmeren bezorgd krijg door jouw!!

Reactie van Malu

WOOOOOOOOW Bibi! Wat een super super super lieve beoordeling zeg.. hier wordt ECHT iedereen BLIJ van! Wat een respect en waardering voelen wij hierdoor. We hebben dit intern aan onze collega doorgespeeld, en hij is hier zoooo ontzettend gelukkig mee geworden. Echt dank daarvoor, enorm bedankt

Fab
9 juni 2022

Altijd lekker en optijd!

Reactie van Malu

Bedankt voor uw geweldige review, waarderen we echt enorm :)

Lisa
7 juni 2022

Heerlijk!!

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de enorm fijne review :)

Esra
6 juni 2022

Ik plaats eigenlijk zelden een beoordeling van mijn bestelling, maar jullie hebben het zeker verdiend. Ik heb voor het eerst bij Malu besteld en het was echt lekker! Ik zal zeker vaker bestellen hier. Het was vers en je kunt zeker spreken over kwaliteit. Het bezorgen van mijn bestelling duurde ook niet lang. Je krijgt namelijk netjes een mail waarin staat hoe laat je de bezorger ongeveer kunt verwachten.

Reactie van Malu

Hi Esra, Hartelijk dank voor de geweldige review. Wij waarderen dit oprecht enorm, en zijn hier dan ook super blij mee. We hopen je snel weer te mogen voorzien van een fijne Poke! Met vriendelijke groet, Malu Poke

Dana
6 juni 2022

Een grote bestelling met 8 pokebowls besteld dit keer. Het was 10 minuutjes later (begrijpelijk op een zondag) maar we hebben allemaal genoten! Ruime porties en heerlijk vers. Malu Poke is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
6 juni 2022

De bezorger kon niet wisselen, en stuurde mij een tikkie! Super geregeld! En de bowl was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Sas! Wat fijn om de feedback zo positief te mogen ervaren. Dit waarderen we echt enorm, super bedankt

Jef
5 juni 2022

Hoi, de boontjes waren wat oud en de zalm in 1 van de twee bowls was niet meer helemaal goed. Normaal altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelie
3 juni 2022
Jelle
3 juni 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review Jelle :)

Tiago David
2 juni 2022

Alles was lekker, maar ik heb extra betald voor avocado en het was niet aanwezig...

olga asberg
1 juni 2022

Snel bezorgd! Lekker en vers en aardige mensen

Reactie van Malu

Olga, hartelijk dank voor de fijne review :)

Bianca Biermann
1 juni 2022

Bezorging helaas te laat en niet alle toppongs aanwezig.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review :) We sturen u spoedig een email betreft de missende items!

Zoë
31 mei 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Maikel
31 mei 2022

heerlijke verse pokebowl en ruim op tijd bezorgd. Een aanrader!

Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de fijne review :)

Petra Witteman
30 mei 2022

Heerlijk gegeten! Besteld om zelf op te halen, stond op tijd klaar. Perfect

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de fijne feedback Petra, waarderen we echt enorm :)

Max
30 mei 2022

Erge goeie Poke Bowl! Mijn vriendin en ik vonden het weer heerlijk. Erg vriendelijke ook om 2 drankjes erbij te doen als compensatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Max, enorm bedankt voor de fijne review. Waarderen we echt enorm!

Frank
29 mei 2022

Het was weer heerlijk. Helaas miste bij 1 bowl de ingelegde gember en bij de andere zat er knoflook in plaats van kokos op. Hopelijk volgende keer beter :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus Yavorskyy
26 mei 2022
Reactie van Malu

Thank you sooooo much for the great review :)

mulder
26 mei 2022

bedankt voor het lekkere eten en de snelle bezorging.het was top

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Visser
26 mei 2022

Het eten is prima, alleen de bezorging kan echt beter. De laatste paar keer kwam de bezorger 20 minuten later dan het gevraagde tijdstip.

Molenaar
26 mei 2022

Ontzettend lekker pokebowl, de toppings en sushi rijst zijn goed in verhouding. Aanrader!

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :-)

Charlotte
26 mei 2022

Mega heerlijk! Lekkere rijst. Super op tijd klaar. Vriendelijke service!

Reactie van Malu

Enoooooorm bedankt voor de fijne review! Waarderen we echt :)

Thijs eggerding
26 mei 2022

Alles was heerlijk en warm, bestel hier zeker nog een keer.

Reactie van Malu

Bedankt voor de review Thijs, waarderen we echt enorm :)

Yagmur
25 mei 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de review Abla, waarderen we enorm!

Jeanet
24 mei 2022

Eten lekker, goed verzorgd! Wel 20 min. te laat!

van den berg
24 mei 2022

4 pokebowls met side dishes besteld. Helaas was de hoeveelheid erg verschillend en was er op de ene pokebowl veel meer toppings dan op een ander. Smaak was perfect!

Richard
23 mei 2022

Nog nooit besteld, maar was super lekker

Reactie van Malu

Hi Ries, topper bedankt voor de geweldige review :)

Mulder
22 mei 2022

Tuut tuut sneller dan verwacht bezorgd en het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Robin
22 mei 2022

Hartstikke lekker en snel bliksem geleverd ook nog.

Reactie van Malu

Hi Robin, enorm bedankt voor de geweldige review :)

Sandy
21 mei 2022

Heerlijk en vers maar ik merk dat de hoeveelheid dressing steeds minder is. De wasabi mayo was pittiger.

Sigrid
21 mei 2022

Normaal altijd super tevreden over Malu, vandaag helaas niet. De bijgerechten waren zo goed als koud bij aankomst. De pokebowl had erg weinig rijst en tijdens het eten bleek er een stukje avocado-schil (of iets wat daarop leek) en een haar in de bowl te zitten.

Reactie van Malu

Ahh..enorm vervelend om te lezen. We hebben u een email gestuurd :(

Ilse van der Voorn
20 mei 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de geweldige review Ilse :) Waarderen wij echt enorm!

Andrea
20 mei 2022

We bestellen vaak bij Malu en de kwaliteit ia super goed. Alles is vers, lekker en op tijd bezorgd! Ik ben 100% tevreden.

Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de geweldige review, waarderen we echt enorm :)

Helana
14 mei 2022
Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de fijne review :)

Esther
12 mei 2022

Was erg lekker zoals altijd, alleen jammer dat de bestelde ebi garnalen bij 1 van de 3 bowls niet was toegevoegd. Volgende keer hopelijk volledige bestelling.

M
11 mei 2022
Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de review :-)

Trees Terwisscha van Scheltinga
11 mei 2022

Hele leuke joviale bediening. Echter geen extra bakje zeewier, wat wel besteld is. En de babybladspinazie was welgeteld 5 blaadjes. Toch een dikke Prima, eerlijk en heerlijk!!! Voor herhaling vatbaar. Gefeliciteerd!!! jullie mogen contact opnemen hoor. Groet Trees Terwisscha van Scheltinga

Ach
10 mei 2022

Elke keer dat ik in Haarlem zit voor mijn werk bestel ik het liefst bij Malu. By far de lekkerste poke bowls van Haarlem!

Reactie van Malu

We waarderen dit dus echt enorm, bedankt voor de fijne review :)

Leurs
9 mei 2022

Héérlijk gegeten !! Kunnen enorm genieten van de poke bowl met kip, echt een aanrader. Bezorging super vriendelijk en bellen als het later komt door bv extreme drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de fijne review, dit waarderen we echt enorm! Wat fijn ook dat u uw lof uitspreekt over onze extra service, thank you soooo much!

Anoniem
8 mei 2022
Norman
7 mei 2022

Bezorging duurde 35min langer dan aangegeven, totaal bijna 1,5u. En 1 gerecht is verkeerd geleverd. Kwaliteit van eten is in order

Mario
7 mei 2022

Was weer uitstekend!

Reactie van Malu

Geweeeeeeeeldige review Mario, waarderen we echt enorm :)

angela
6 mei 2022

mooi op tijd, correcte aflevering, goed rekening gehouden met allergie en alle bowls waren weer super lekker (Zalm, spicy tuna en vega)

Reactie van Malu

Bedankt voor deze geweldige review Angela :)

Roelie
5 mei 2022
Reactie van Malu

Roelie, onwijs bedankt voor de review :)

Angelique Koomen
5 mei 2022

Super lekker en de dingen die warm moesten waren dat ook echt!! Heel netjes ingepakt en de bezorging was ook sneller als dat gezegd werd 😃😃 zeker een aanrader ik ga vaker bestellen zeer tevreden ☺️

Bianca Biermann
4 mei 2022

Helaas ontbraken de final touches! Dit gebeurt helaas vaker. Bowls waren wel lekker!

Joanne
3 mei 2022

Alles netjes en goed

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review Joanne, waarderen we echt enorm :)

Jan-Willem Koppers
2 mei 2022

Kwaliteit eten was prima maar echte kwaliteit zit in kleine dingen: ik had gevraagd den maïs toe te voegen niet gelukt (niet de eerste keer), er zaten geen stokjes, soja e.d. bij jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
30 april 2022

Het was weer super lekker allemaal. En ook zo fijn dat het altijd op tijd wordt bezorgd.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review Suus, waarderen we echt enorm :)

Renske
28 april 2022

Elke keer weer goed! Heerlijk gegeten . Top.

Marcel Malcorps
28 april 2022

Ondanks de drukte van Koningsdag toch maar besloten onszelf makkelijk te maken middels een maaltijdbezorging. Onze keus was gevallen op Malu, gezien het gezonde karakter van het gebodene. Rekening houdend met een eventuele vertraging vanwege deze feestdag waren wij derhalve positief verrast dat de aflevering precies op de afgesproken tijd plaatsvond! Als vanouds was de kwaliteit van het gebodene uitstekend. Zo zie je maar dat gezond eten ook lekker kan zijn! Mijn welgemeende complimenten

Edith Bakker
25 april 2022
Reactie van Malu

Fijne review Edith, bedankt :)

Anoniem
25 april 2022
Reactie van Malu

Super bedankt!

Bianca
23 april 2022
Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de fijne review :)

Miriam
23 april 2022

Verse producten. Snelle bezorging.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de fijne review, waarderen we enorm!

Meike
23 april 2022

Vlotte bezorging en lekker gegeten.

Reactie van Malu

Hi Meike, hartelijk dank voor de geweldige review :)

Mario Roest
21 april 2022

Zoals altijd weer top kwaliteit en snelle levering.

Reactie van Malu

Hi Mario, we waarderen uw review echt enorm! Vriendelijk dank :)

Ruud van Huis
20 april 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd geleverd 👍🏻

Reactie van Malu

Waarderen we enorm Ruud, hartelijk dank voor de geweldige review :-)

Sacha
20 april 2022

De poke bowl met zalm vond ik heerlijk! Ze zijn goed gevuld met verse zalm of tonijn en verse ingrediënten. Ik ben echt fan en bestel wel vaker. Je kunt je eigen bowl samenstellen of een kiezen van de lijst. Ik had deze keer de So Salmon bowl, echt een aanrader. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Een verbeterpunt zou zijn, als je ook voor 1 persoon kan bestellen, dat er geen minimale orderwaarde is. Maar verder helemaal top!!

Piraye
19 april 2022

Snel en tijdig klaar! Altijd lekker

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review :)

Olga
19 april 2022
Ellen
18 april 2022

In 1 woord zalig! Super vers en smaak is top!

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review!

Nancy
16 april 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Reactie van Malu

Waarderen we echt enorm, hartelijk dank!

Erik
16 april 2022

Erg lekker weer & vriendelijke service!

Maikel
14 april 2022

Heerlijke, verse ingredienten en precies op tijd bezorgd.

Reactie van Malu

Hi Maik, hartelijk dank voor de review :) Waarderen we echt enorm

Amber
13 april 2022

Super lekker en vers! Ook snel bezorgd!

Helsloot
13 april 2022

Al aardig wat keer besteld en het is altijd goed, mega lekker en snel!

Tevreden klant
13 april 2022

Ik ken geen enkel ander bedrijf hier in de omgeving die zo betrokken is bij de klanten als Malu dat is. De communicatie van bestellen tot leveren is erg prettig en duidelijk. Ga zo door, ik blijf vaste klant!

Lisa
12 april 2022
Eva
12 april 2022

Vriendelijk en servicegerichte mensen, lekkere bowls! De Avocado fries waren een aangename verrassing.

Loes
11 april 2022

Heerlijk vers, knapperige tofu, ruime toppings :)

Yvette
10 april 2022

Was weer top.

Isa
8 april 2022

Zoals altijd top bezorging, heerlijk eten en super vers! Spicy Tuna en I’m veggie baby bowl gekozen, een smaaksensatie! En vergeet niet de edamame boontjes te bestellen ;)

Natascha
8 april 2022

Weer heerlijk gegeten! Super vriendelijke bezorging.

Skip de Bruin
7 april 2022
Marcel
4 april 2022
Debby
4 april 2022

Snelle bezorging, bowl altijd van goede kwaliteit, karaage was al goed, maar is nu nog lekkerder met verbeterde korst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgitte Provence
1 april 2022

Geweldige service de jongeman die al twee keer is komen brengen, is een engel. Wat een persoonlijkheid. Altijd een mooie glimlach, heeft plezier in wat hij doet. Top Gozer!! Eten is Super!! Goeie kwaliteit.

Miriam
31 maart 2022

Heerlijke gyozas.

Angelos
30 maart 2022

Everything was fresh and tasty

Sabine
28 maart 2022

Super vers, lekker en vriendelijke snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor uw positiviteit :)

Skip
27 maart 2022
Reactie van Malu

Toppperrrrr

Bianca Biermann
26 maart 2022

Was weer heerlijk. Er ontbraken wel bestelde finishing touch toppings, dat vond ik jammer.

Francoise
26 maart 2022

15 min te laat met lauwe/koude kip maar was we lekker

M
26 maart 2022
Bakker
25 maart 2022

Ondanks de drukte was de pokebowl weer heerlijk en mooi opgemaakt!

Cynthia
25 maart 2022

Keep up the good work, dankjewel!

Priscilla
22 maart 2022

Heerlijk, zoals altijd!

Joleen
22 maart 2022

Super vriendelijk geholpen en heerlijke pokebowls met lekker verse ingrediënten

Melek
21 maart 2022
Guus
21 maart 2022

Erg netjes geregeld en natuurlijk lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JV
17 maart 2022
Edith
17 maart 2022
Tibbe en Sabine
17 maart 2022

Vanuit IJmuiden gekomen om een heerlijke poke bowl te halen, wij hebben wederom genoten 😇

Erika
17 maart 2022

Bestelling stond keurig klaar en de pokebowl was weer om te smullen. Alles supervers en qua portie meer dan genoeg.

Sandra
15 maart 2022

We bestellen altijd bij jullie, de beste kwaliteit pokebowls!

Bakker
14 maart 2022

Heerlijk!! Rijk gevuld.

Yve
13 maart 2022
Eline
13 maart 2022

Echt een aanrader, zowel qua presentatie als smaak!

Sennie
12 maart 2022

Eerste bestelling kwam half uur te laat. Normaal gesproken is Malu echt perfect op tijd. Toen ik het tasje open maakte waren de bakken open en de inhoud lag los in de tas. Ik vermoed dat bezorger is gevallen met de fiets. Want dat gaat niet vanzelf. Maar zeg dat dan gewoon en ga niet zo snel mogelijk weg. . Kan gebeuren. Meteen Malu gebeld en direct nieuwe pokehbowls gekregen perfect opgelost. Blijft prima!vtot de volgende keer.

Sandra
12 maart 2022

Was zoals altijd heerlijk!! Bezorging was wat later dan we gewend zijn maar dat was geen probleem.

Reactie van Malu

Hi Sandra! Hartelijk dank voor de geweldige review. In verband met de enorme drukte hebben wij een kleine vertraging gehad, wij danken u dan ook oprecht voor uw fijne begrip! Met vriendelijke groet, Lapo Malu Poke

Marieke
11 maart 2022

-vriendelijke bezorger -netjes op tijd - weinig zalm, maar teveel rijst. - iets minder smaakvol dan normaal.

Reactie van Malu

Hi Marieke, Hartelijk dank voor uw feedback, dit waarderen wij enorm. U heeft een klein geschenk in uw email box :)

Laura Burggraaf
9 maart 2022

Opnieuw fantastisch lekker! Bedankt! (Ik had alleen bij 1 van de poke bowl een opmerking geplaatst over vegan saus erover. Normaal doe ik dat aan het einde van de bestelling bij de opmerkingen. Nu waren jullie het vergeten. Wat is de beste plaats om dit te noteren?)

Ruud van Huis
7 maart 2022

Jammer dat bij een van de gerechten twee gevraagde ingrediënten niet aanwezig waren. Na contact te hebben opgenomen is het opgelost. volgende bestelling met een korting. Kwaliteit van het eten zoals altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja Gerber
6 maart 2022

Prima eten snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Waarderen wij enorm!

Nadeche
6 maart 2022

Heerlijke verse producten

Reactie van Malu

Geweldige review :)

Rob
6 maart 2022

Heerlijk, zoals altijd! :D

Reactie van Malu

Rob, bedankt voor het vertrouwen :)

Ls
2 maart 2022

Vorige keer was de rijst minder kleverig

Victor
1 maart 2022

Heyy Malu, Edamame was helaas wat te gaar jongens deze keer en 1 van de dumplings had gewoon geen vulling. Volgende keer beter, ik blijf fan !

Ingrid
28 februari 2022

Altijd super lekker en veel

Reactie van Malu

Ingrid, we waarderen u enorm :)

Esther
27 februari 2022

Zoals altijd super heerlijke bowls, beetje jammer dat het deze keer echt heel erg lang duurde voordat t bezorgd werd.

Marieke
27 februari 2022

Top maaltijd!! We vonden het smakelijk, het was voldoende… al kunnen de groentes en vis nooit genoeg zijn, haha. Bestellen ging super makkelijk, vlotte bezorging.. gaan we zeker weer doen.

Karen
25 februari 2022

Erg lekker van smaak en goed gevulde bowl! Avocado fries waren voor de kids iets te pittig. Ga zeker vaker bestellen.

Ts
23 februari 2022

Super

Michelle
23 februari 2022
Laura
22 februari 2022

Hier al een paar keer besteld. Het eten is ontzettend goed, heel lekker en vooral vers! Vorige keer dat wij hadden besteld duurde de levering wat langer, hier werd netjes voor gebeld, ook zat er bij de bestelling 2 blikjes frisdrank (had niet gehoeven maar super lief) en later die week werd ik nogmaals gebeld met een excuses en of het eten had gesmaakt ondanks de drukte. Dit noem ik nou services en hart voor je zaak en klanten! Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen! Al onze complimenten naar jullie!!!

Mi
22 februari 2022
Diana
21 februari 2022
Yvonne
19 februari 2022
Joyce
19 februari 2022

Ik bestel regelmatig en het eten is altijd heerlijk en snel bezorgd!

Marieke
17 februari 2022
Lisa
15 februari 2022

Altijd heerlijk vers en op tijd.

Laura Burggraaf
15 februari 2022

Beste poke bowl in Haarlem! Verse producten, erg goed gevuld. Vandaag heb ik er 12 besteld, heerlijk vers en keurig op tijd bezorgd. Echt een aanrader!

Nicolien Toen
15 februari 2022

Heerlijk gegeten en goede service!! Bedankt

FDH
14 februari 2022

Top

Peter
14 februari 2022
Peter
14 februari 2022

Makkelijk bestellen op de eigen website, lekker eten en toen de bestelling een klein half uurtje vertraagd was werden we daar keurig over gebeld. Zeker aan te raden en wij komen nog we ‘s terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sigrid
13 februari 2022

Minder tevreden dan normaal. Bezorging duurde erg lang (75 minuten), en 1 onderdeel van de bestelling miste. Hierover gebeld en pas 40 minuten later werd dat bezorgd…. Erg jammer. Daarentegen waren de bowls erg lekker alleen weinig rijst (is de laatste tijd wel vaker). Niet de kwaliteit die wij gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nena
11 februari 2022

Leuke bezorger en fantastisch eten. Altijd blij als jullie voor de deur staan ❤️

Roos
11 februari 2022

Fantastisch! Een klein foutje werd erg goed opgelost, erg vriendelijk personeel, snelle bezorging en heerlijk eten.

Kantoor
9 februari 2022

Goede kwaliteit, keer op keer weer. Wij zijn vaste klant :)

Marith Volp
8 februari 2022
Bakker
7 februari 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk!

A. Mulaki
6 februari 2022

Top kwaliteit en service. By far the best in town !

Rose
4 februari 2022

Complimenten voor de bezorger! De liften deden het niet en hij is naar de 10e etage gelopen. Helaas had ik geen contant geld voor fooi en hij wou ook geen Tikkie aannemen. Helaas was de dressing waar ik specifiek om gevraagd had niet geleverd.

Marjon
31 januari 2022
Susan
31 januari 2022

Altijd lekker! Veel groenten, lekker krokant gebakken kip en snel bezorg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.
30 januari 2022
Emily
30 januari 2022

Heerlijk! Dikke prima

.
30 januari 2022

Heerlijk

Li
29 januari 2022

Was lekker!

Linda
29 januari 2022
ouass
29 januari 2022

Heerlijke pokebowls, zeker een aanrader!! Genoeg keus en ook nog eens snelle bezorging :)

AK
27 januari 2022

Altijd verse pokebowls. Ook vega heel lekker :) Bezorging is normaal gesproken erg snel

Hand
27 januari 2022

Erg lekkere bowls, goed gevuld en vers. De bestelde bijgerechten waren ook prima. Aanrader!

robert
26 januari 2022

Goede hoeveelheid topping!

Zweers
25 januari 2022

Super dat je je eigen bowl kan samenstellen, ruime keuze in ingrediënten en erg lekker allemaal...snel geleverd...de app zou wat mij betreft wel verbeterd mogen worden

Ben
24 januari 2022

Volgens mijn dochter de beste en knappe bezorger 😉 zei ze. Bezorger belde netjes toen hij het adres niet gelijk kon vinden

Pim
24 januari 2022

Kip was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Plien
23 januari 2022

Mega vers en super snel bezorgd. Fijne combinaties, sla/quinoa mijn favoriet 😍. Echt TOP!!

👌🏻
23 januari 2022

Altijd lekker, verse ingrediënten, snel bezorgd.

EH
22 januari 2022

Heerlijk gegeten. Snel gebracht.

Odette
22 januari 2022

Bestelling kwam 20 minuten later dan verwacht, wat ik vooral jammer vind is dat als ik warme hapjes erbij bestel ze altijd koud aankomen dat is jammer, eten is verder lekker

FSIM
22 januari 2022
Xandra
21 januari 2022

Altijd heerlijke pokebowls. Mocht er iets verkeerd zijn met de bestelling , dan lossen ze dit echt heel goed op.

N
21 januari 2022

Weer heerlijk gegeten!

Maarten
20 januari 2022

Snel en altijd lekker

daroy
19 januari 2022
Abby
19 januari 2022
Frank
19 januari 2022

Het was druk vanavond (goed teken dus) hierdoor was er iets mis gegaan en kregen we de verkeerde bestelling. De bezorgen nam direct contact op met Malu en daarop werd direct de juiste bestelling naar ons gestuurd(binnen 10 min). We hebben weer lekker gegeten. Als bonus werden we bij de laatste happen ook nog eens gebeld door Malu om verontschuldigingen aan te bieden en met het bericht dat de bestelling er binnen enkele minuten opnieuw zou zijn met extra drankjes. Deze bowls waren dus extra en daar gaan we morgen van genieten! Bedankt Malu! Een vergissing maken is menselijk…. De manier waarop er mee omgegaan wordt is goud waard.

Michel
19 januari 2022

Eten was prima. Alleen werden de extra bestelde Ebi Tempura (a €2,50) niet meegeleverd. Dat was wat jammer.

Annick
19 januari 2022

Het eten is altijd super vers!

Deveny
17 januari 2022

Perfect

Bloemenmeisje
17 januari 2022

Top service en aardige jongens.

N
16 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
13 januari 2022

Smaakvol en voldoende portie en levering op tijd, voor herhaling vatbaar!

Ruud
10 januari 2022

Bestelling stipt op afgesproken tijd geleverd. En het was weer erg lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
9 januari 2022

Ontzettend lekker gegeten, goed gevulde bowl met verse ingrediënten... Zelfs nog een colaatje van het huis gekregen omdat ik eventjes moet wachten bij het afhalen :)

Esther
8 januari 2022

Was weer heerlijk!

Anne-Lise
7 januari 2022

The staff were friendly, the delivery was quick and the food was delicious. 5* all round

Yvette
7 januari 2022

Ruim gevulde en smakelijke poke bowl. Super vriendelijke bezorging en op de beloofde tijd.

Ingrid
5 januari 2022
Tessa
5 januari 2022
Miriam
5 januari 2022

Snelle en goede service/bezorging. Goede kwaliteit ingrediënten.

Petra
3 januari 2022

Heerlijke pokebowls met krokante kip en super verse ingrediënten, iets meer Sriracha Mayo dan is de bowl perfecte

Leijder
3 januari 2022

Niets op aan te merken; vers, compleet, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
2 januari 2021

Heerlijk!! Altijd vers en goede service.

Sam
2 januari 2021

Zoals gewoonlijk was het eten weer lekker vers, o.a ook een top service! Ik heb weer genoten. Beste wensen!

Madelief
2 januari 2021
Familie Koppers
31 december 2021

Wat een heerlijke pokebowls en kip hebben ze. Tevens leveren ze top service door te luisteren naar klanten wensen.

Deborah
30 december 2021
Winona Heideman
29 december 2021

Altijd super tevreden, heerlijke verse poké bowl. De beste uit Haarlem en omstreken!

Leroy Van geldorp
28 december 2021

De beste pokebowls ever! Snelle bezorgen, vriendelijk personeel. Verse producten. Zijn nooit te laat.

Laurens
28 december 2021

Eten was goed. Spicy Tuna was niet spicy.

Larissa Bontekoning
22 december 2021

Altijd snel optijd en lekker! Top service

Kwak
20 december 2021

Beste in hlm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
16 december 2021

Zoals altijd, super lekker en op tijd

Karin Drost
16 december 2021

Wat een heerlijke verse pokebowl. Fijn dat je de ingrediënten zelf kunt kiezen

Tessa
15 december 2021

Heel snel en altijd erg lekker!

BtB
14 december 2021
L
11 december 2021
Yvonne
10 december 2021

Wij bestellen regelmatig heerlijke pokebowls bij jullie maar vanavond was het anders dan anders er zat maar weinig sushi rijst bij.

Agnes van Esdonk
10 december 2021

Was weer heerlijk, weer 2 nieuwe fans erbij 👍👍

Mert
10 december 2021

Tweede keer besteld omdat het heel goed is. Voor vegetarische eters is er maar een bowl, maar dat is helemaal geen probleem omdat deze heerlijk smaakt! Bezorging is ook op tijd en netjes, dus je kunt zo uitpakken en eten.

Mirte
9 december 2021

Hallo, mijn vriend en ik bestellen regelmatig bij jullie. Alleen bij de bestelling van vanavond zat er heel weinig rijst in de pokebowl veel minder dan wat we gewend zijn van jullie.

Andrea
9 december 2021

Al vaker bij Malu besteld en het is elke keer super vers en lekker! De bezorging was ook stipt op de gewenste tijdstip. Erg tevreden!

Rouwendal
5 december 2021

Wij hebben een heerlijke pakjesavond gehad mede dankzij de pokebowls!

Ilse Kuijl
4 december 2021

Super spicy tuna

Termaat
3 december 2021

Wij maken altijd onze eigen poke bij bestelling aan malu poke en wat zijn ze stuk voor stuk heerlijk een echte aanrader 😋😋

Lynn
3 december 2021
Miriam
3 december 2021

Vriendelijke bezorger. Eten was op tijd. Helaas was deze keer de sla in mijn pokebowl niet zo vers.

Roy
28 november 2021

Heerlijk vers eten ! & snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
24 november 2021

Gewoon de allerlekkerste pokébowl uit Haarlem! Wij bestellen negens anders meer!

Leen
24 november 2021

Normaliter zijn we altijd onwijs blij met onze heerlijke pokebowls van Malu. Niet voor niks raden we jullie aan. Alleen vanavond was het helaas anders dan gewend: koude, taaie kipreepjes en 1 van de bakjes was ondersteboven. Wellicht had het te maken met de bezorging (20 minuten te laat)? We blijven bestellen en weer hopen op warme, malse, krokante kip.

Miriam
24 november 2021
Malika
24 november 2021

Was weer helemaal top! Heerlijk gelunched op mijn werk met deze pokébowl :)

Ljuba
23 november 2021

Vorige keer slechte kwaliteit van mijn bestelling. Heb meteen daarna een mail van Moes gekregen waarin stond dat ik een gratis bowl naar keuze ter compensatie mag krijgen. Vandaag heb ik dus mijn gratis bowl besteld en het was echt top!! Bedankt Moes en Malu team, zo doorgaan! Top service en super klantvriendelijk!

Maaike
22 november 2021

Weer lekker, vers en ruim op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
19 november 2021

Normaal altijd top, maar kregen nu 2 verschillende pokebowls die hetzelfde hadden moeten zijn. De een zat veel voller en de ander miste avocado. Bezorging was wel heel snel.

Saskia
14 november 2021

Wat jammer! De bowls kwamen half op z'n kop bezorgd aan. Heel weinig saus, wat dus nog aan het deksel geplakt zat ook. Hele harde edamame bonen en veel! Daarentegen 5 stukjes mango, en 2 plakjes avocado. En daar dan 2 euro extra voor moeten betalen... Ben ik helemaal niet gewend van jullie! Hopelijk de volgende keer weer netjes en rijkelijk gevuld, anders is het helaas misschien wel de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
14 november 2021

Helaas klopte de bestelling niet. Was verder prima maar een aantal toppings klopte niet. Ik had zoet zure radijs besteld maar kreeg mango. Andere HD crunshi zeewier maar zat er niet op. Ik had babyspinzie besteld mar kreeg maïs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadeche
14 november 2021

Het was even zoeken op de website hoe je alles bestellen moest (we wilden dingen wel/niet, dat ging alleen bij zelf samenstellen), maar het eten is geweldig en de bezorging super netjes!

Mi
14 november 2021
Wilco
13 november 2021

Super lekker, goede service, snel en op tijd geleverd. Top dus.

Bakker
11 november 2021

Zoals altijd; heerlijk!

Suzanne
10 november 2021

Echt super lekker, vers en snel! Alleen jammer dat jullie de opmerkingen in een bestelling niet lezen.

Esther
9 november 2021

Prima weer Heerlijk gegeten 👍

Ja
8 november 2021

Super lekker weer! Top dat jullie zelfs in het ziekenhuis bezorgen! Aardige bezorger ook in de auto!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
5 november 2021

Vers en goed van smaak. Wederom erg tevreden.

Bianca
4 november 2021

Toppings waren niet allemaal volgens bestelling wel weer erg lekker!

Ljuba
2 november 2021

Nou deze keer was het echt niet goed. Heb een samengestelde pokebowl besteld. Rode kool was er helemaal niet, net als de krokante zeewier. Ebi garnalen kwamen helemaal koud. Teleurstellend want normaal gesproken is het altijd top :/

Jan Blüm
2 november 2021

De bezorging was wat later dan bedoeld maar daar werd keurig even over gebeld. Ik bestelde 12 verschillende Poke Bowls. Die werden geleverd zonder etiket dus was het wel even puzzelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heijs
1 november 2021

Lekker eten en zeer behulpzame mensen (we wilden nog van alles aanpassen en dit was geen enkel probleem)

danielle
31 oktober 2021

De pokebowls zijn heerlijk ! En met zorg gemaakt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Moonen
31 oktober 2021

Zeer goede kwaliteit, altijd lekker en verse producten. De laatste bestelling ontbrak de avocado en de bestelling daarvoor ontbrak de wakame, dit is wel een verbeter puntje helemaal omdat ik voor beide producten nog extra betaald heb ook.

Peter
30 oktober 2021
Bakker
30 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

H. Roos
30 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk

Yvonne
29 oktober 2021
Max Valent
28 oktober 2021

Echt een heerlijk poke bowl was dit! Ze waren ook nog eens heel mooi opgemaakt. Erg lekker gegeten! Ga zo door met poke bowls maken

Lee
24 oktober 2021

Voor het eerst besteld. Was echtt heel erg lekker. Next Level pokebowl. Echt een aanrader.

Marije
23 oktober 2021

Heerlijke bowl! Nette zaak, aardige mensen en uitstekende service!

Sonja Gerber
23 oktober 2021

Helaas was een deel van het bestelde koud!

Marieke
16 oktober 2021

Vers, precies zoals besteld en super qua smaak.

Mi
16 oktober 2021
Demelza
15 oktober 2021

Echt super lekker en vers en fijne bezorging! Zeker een aanrader

Shirley
15 oktober 2021

Heerlijke verse pokébowls! Wij bestellen zeker weer.

Marije
15 oktober 2021

Heerlijke bowls, vriendelijke mensen.

Saskia
11 oktober 2021

Weer heerlijk zoals altijd. Alleen jammer dat er geen Wasabi bij zat. De bezorger gaf al aan dat dat niet meer standaard is, maar dat ik het er wel zelf gratis bij mag bestellen. dus voortaan moet ik zelf even beter opletten :)