Beoordelingen van Malu Haarlem

Recente recensies

5.0
Lisa Ruis
13 april 2024
Reactie van Malu

onwijs bedankt Lies!

Bakker
13 april 2024

Zoals altijd, heerlijk!!!

Monique
12 april 2024

Geweldige goede Sushi Bowl, smaakt zeer goed. Maar ik krijg iedere keer een grote handvol van die vieze bonen erbij die ik nog geen eens hebt besteld. Bahā€¦ ik heb alles eruit moeten vissen en hoop dat ik ze de volgende keer er niet meer bij krijgt. Mvg Monique

Ivar
12 april 2024

Ik miste de avocado

Hennie
11 april 2024

Formidabel! Zachtverse zalm in een geweldige bowl. Top!

M
9 april 2024

šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»

Rein
8 april 2024

Ik bestel al langere tijd bij Malu, maar de laatste tijd komt regelmatig voor dat er ingrediĆ«nten worden vergeten. Ook bij deze bestelling mist er weer een ingrediĆ«nt, dit keer de zalm. Vind dit erg jammer aangezien je ook extra betaald voor meer proteĆÆne ingrediĆ«nten. Vorige keer gebeurde het ook en toen moest ik een mail sturen, maar na 2 e-mails verstuurd te hebben heb ik daar nul reactie opgekregen. Ook de (nieuwe) voor mijn gevoel kleinere bowls is geen pluspunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nath
5 april 2024
Toine Lagerburg
5 april 2024

Alles netjes verpakt en bezorgd. Smaakt allemaal goed en zeker een aanrader om te bestellen

Claudia
5 april 2024

Zoals altijd weer heerlijk een zelf samengestelde poke bowl gegeten, keep up the good work and nice food!

Sandy
3 april 2024

Kwam vlot

P
3 april 2024

supersnel bezorgd lekker als altijd!

Matthijs Kraakman
3 april 2024
Matthijs Kraakman
2 april 2024

De beste !!

Skip
2 april 2024
Mirjam
1 april 2024

Het was weer heerlijk!

Isabel
30 maart 2024

Het was voor de tweede keer op rij snelle bezorging. Kwaliteit altijd goed

Myrna van der Veldt
27 maart 2024

Heerlijk!!!!

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de feedback!

Stefan
24 maart 2024

Moest even bellen om onze postcode, bezorggebied aan te zetten, daarna konden onze heerlijke maaltijd laten bezorgen. Fijne service!

Reactie van Malu

Kleine moeite! Bedankt voor het bestellen.

Mirjam
23 maart 2024

Alweer zo lekker!

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de feedback!

Suus
22 maart 2024
Jelmer
22 maart 2024
Martijn Bruines
22 maart 2024

Malu is inmiddels wel een wekelijk iets voor mij. De fried chicken pokebowl is een echte aanrader; altijd vers en smaakvol. Uitstekende service en kwaliteit. Goed geregeld Moes

Deborah
22 maart 2024

Heerlijk!

Robbert
18 maart 2024

Het team Malu is heel vriendelijk en klantgericht. De pokebowls waren om te smullen!

Jelle
17 maart 2024
Maria
17 maart 2024
Bianca Biermann
17 maart 2024

Om half 6 besteld voor 19 uur. Toch halfuur te laat bezorgd. Ik vond jullie vorige bakjes fijner. Nu lastiger te mengen.

Toine
15 maart 2024

Alles top en even lekker. Op tijd gebracht en goede service keurig verpakt

Reactie van Malu

onwijs bedankt voor de reactie!

Sandy
15 maart 2024

Heel lekker

Reactie van Malu

Onwijs bedankt!

Simone
14 maart 2024

Heerlijk vers!!! Mooi opgemaakt en altijd super vriendelijke bezorgers!!!!

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de reactie!

Kelly Gerrits
14 maart 2024
Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de feedback Kelly!

Luiza
13 maart 2024

Really nice bowl but it had a bit too much sauce, maybe next time I will order the sauce apart

Omar Alo
13 maart 2024
Reactie van Malu

Onwijs bedankt!

Marco
10 maart 2024

Lekker eten, goede porties en vriendelijk personeel

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de positieve feedback Marco!

belakissa@gmail.com
8 maart 2024

Ziet er fris uit en smaakt lekker

Reactie van Malu

Bedankt voor de feedback!

T.
8 maart 2024
Sandy
8 maart 2024
Reactie van Malu

Onwijs bedankt!

Eva
6 maart 2024

Weer heerlijk gegeten. Kwaliteit goed en bezorging snel, zoals altijd.

Reactie van Malu

Onwijs bedankt!

Jop
4 maart 2024

De poke bowl met krokante kip was weer vurrukkulluk! Perfecte balans tussen knapperige kip stukjes, verse groentes en quinoa. En zo fijn dat je zelf je ingrediĆ«nten kunt kiezen. Mijn favoriete ā€˜even makkelijkā€™. En super snel gebracht, top! šŸ‘

Franca
4 maart 2024

Super lekkere pokebowl!!!

Andre
3 maart 2024

Dacht besteld te hebben en ging afhalen. Was echter niet goed gegaan door een foutje van mezelf. De bestelling werd echter gelijk gemaakt maar pinbetaling deed het niet . In goed vertrouwen kreeg ik de bestelling mee en heb achteraf betaald. Goede service! En het belangrijkste: de chicken teryaki bowls waren heerlijk.

Reactie van Malu

Andre! Ontzettend bedankt voor deze fijne review. Waarderen we enorm hier

Jan
2 maart 2024
Reactie van Malu

Bedankt voor de review!

Marjolein
2 maart 2024
Sandra
1 maart 2024

Heerlijk gegeten, maar we moesten wel lang wachten. Zo snel mogelijk bezorgen bleek uiteindelijk 1 uur en 20 minuten.

Hennie
29 februari 2024

Bijzonder vers en smakelijk! Top!

Fam Baas
29 februari 2024

Zoals altijd prima kwaliteit šŸ¤— heeft weer gesmaakt šŸ‘ŒšŸ¼

Ania
29 februari 2024

Zalm was niet vers :-(

Deborah Rosekrans
28 februari 2024

Zoals altijd weer heerlijk!

Tess dooijeweerd
27 februari 2024

Er miste 2 toppings bij mijn vorige bestelling, toen heel goed geholpen. Helaas bij mijn nieuwe bestelling miste er weer een topping waar ik wel voor had betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carine
25 februari 2024

Altijd lekker en goed gevulde bowl!

Claudio
25 februari 2024

Ik bestel regelmatig omdat het zo'n heerlijke maaltijd is.....meer dan genoeg, verse lekkere ingrediƫnten en altijd op tijd bezorgd (of eerder zelfs)!!

M
24 februari 2024

Als het druk is ,worden er fouten gemaakt. Te veel rijst of iets vergeten er bij te doen. Word wel heel goed opgelost.....

Lisa Ruis
23 februari 2024

Heerlijke pokebowls zoals altijd

Anthonie
23 februari 2024

Alles weer even goed en lekker. en precies op tijd bezorgt

Victor
22 februari 2024

Goede tent, heel lekker eten en verse gerechten, bezorging is snel

Sue
22 februari 2024

Een heerlijk vers gemaakte pokebowl

Bianca
20 februari 2024

Altijd goede kwaliteit. De bezorger kwam later maar daar werd ik keurig over gebeld. Helaas zat de bestelde tonijn niet op de pokebowl.

Andre
20 februari 2024

Was echt helemaal top. Had de Salmon en teriyaki checken. Goed gevuld en veel diversiteit in de bowl.

Monique
19 februari 2024
Patricia
17 februari 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten

Andre
14 februari 2024

Hadden bezorgtijden 17.00 uur. Werd netjes gebeld dat het vroeger werd ivm andere grote bestelling. Kwam uiteindelijk 17.10. Had een gewone en large besteld. De gewone was lekker opgehoogd terwijl de large onder de rand bleef. Voor de rest alles weer prima en heerlijk smakelijk!

K.S.
14 februari 2024

was weer heerlijk, fijn dat jullie weer even (tijdelijk) in Spaarndam bezorgden.

Ingrid Keur
14 februari 2024

Altijd heerlijk

Leendertse
13 februari 2024

Heerlijke, goed gevulde poke bowl! Nette bezorging, keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

M
13 februari 2024

Dit keer wel heeeeeel veel rijst. Een beetje jammer......

Hester
10 februari 2024

We bestellen vaker bij jullie maar deze keer was het nog beter. De bak was rijkelijk gevuld en alles smaakte vers en goed. Super!

Tonie
9 februari 2024

Top

zen
8 februari 2024
Linda Mulder
5 februari 2024

Het eten was 30 minuten te laat en de krokante kip was helemaal koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fatima
5 februari 2024

Eten is super lekker en de service is top!

Marcus Yavorskyy
4 februari 2024

Have ordered multiple times through ubereat, had no problems at all, and even when I had the support helped to resolve it. This time i decided to try to order through the official website. My experience: - 1h delivery instead of the usual 30 min - they forgot to add the requested toppings on the pokes that were ordered When calling them they didnā€™t understand what is wrong. Conclusion: order through uber or thuisbezorging at least there is an extra level of protection

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 januari 2024
Andre
28 januari 2024

Had 3 pokebowl besteld om af te halen. Was iets eerder en kreeg gelijk drankje aangeboden. Bowls op tijd klaar en waren weer perfect.

Tatiana
27 januari 2024

Heerlijk gegeten!!!!

Anniek
27 januari 2024

Verse poke bowl, lekker knapperige tempura. En super attente service met nabellen om te ingredient check te doen omdat ik zwangerschap had aangegeven!

Ce
26 januari 2024
Reactie van Malu

Bedankt voor de review :)

Myrna van der Veldt
26 januari 2024

Heerlijke poke bowl. Aardige bediening, ik kreeg er zelfs spinazie bij toen ik dat vroeg..

Reactie van Malu

Bedankt voor de review :)

Lisa Ruis
26 januari 2024
Reactie van Malu

Onwijs bedankt!

Zen
25 januari 2024

snelle bezorging en goede kwaliteit eten! zoals altijd! keep up the good work!

Reactie van Malu

Thank you so much Zen!

Hallo
25 januari 2024

Ik vond het vooral schrikbarend duur. Zeker in verhouding met de kwaliteit. De groentes waren nog best prima, maar er ontbrak saus in mijn pokebowl waardoor het een tamelijk droge hap werd. Daarbij was het 5 (!) euro duurder dan bij de concurrent, terwijl echt alles daar lekkerder was..

Bodien
24 januari 2024
Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de review :)

Sandy
23 januari 2024

Heerlijke poke bowl! Vers. Ook prettige medewerkers

Reactie van Malu

Dag Sandy, hartelijk dank voor uw positieve feedback! Dit waarderen wij oprecht enorm :)

Jesper Gutteling
23 januari 2024

De pittige mayonaise zat er helaas niet bijā€¦

Ri
22 januari 2024

Bezorging was super snel, maar de bows zitten blijkbaar tegenwoordig in een veel kleinere bak dan voorheen. Hierdoor leek het alsof alle ingrediƫnten op elkaar waren gedrukt, en er is te weinig ruimte om de ingrediƫnten door elkaar te husselen met de stokjes. Hierdoor zou ik niet nog een keer bestellen, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
20 januari 2024
Francesca
20 januari 2024

Er is iets veranderd aan de Karaage, hij was voorheen veel lekkerder...

Leontien Sandijck
20 januari 2024

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Wel jammer dat in Ć©Ć©n van de bowls de avocado ontbrak.

Harno
19 januari 2024

Lekker aldus mijn dochter.

Sandy Touwslager
18 januari 2024

Ik had een kortingscode, maar bij de betaling werd de korting ineens niet toegepast. Ik had al op betalen geklikt, dus geen korting! Jammer, want de kortingscode was de reden dat ik bestelde.

Jonas
17 januari 2024

Altijd lekker, bijna altijd snel en als ze wat later zijn bellen ze en laten ze het netjes weten en geven ze zelfs een gratis drankje

Chantal busscher
14 januari 2024

Prima en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MWS
13 januari 2024

Ruim een uur op de bestelling gewacht !

T van Dijk
10 januari 2024

Kon niet beter!

Aranka
10 januari 2024

.

Anoniem
9 januari 2024

Top!

Anja Hartman
9 januari 2024

Bestel heel regelmatig bij Malu. Ben erg tevreden altijd. En ook zeer goede service.

Reactie van Malu

Super bedankt voor de feedback! Doet ons erg goed om te horen :)

Paulien
8 januari 2024

Supersnel geleverd, zelfs in het weekend! Topkwaliteit.

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de feedback! Waarderen we zeer.

Myrna van der Veldt
7 januari 2024

Heerlijk, de medium size lijkt kleiner dan voorheen, maar verder prima

Dave Kalter
7 januari 2024

De pokebowl was weer heerlijk Alleen de karaage leek net op kibbeling en smaakte raar niet wat we hadden verwacht erg zonde. Ook waren de edamame bonen niet gezout wat normaal wel altijd gebeurd. We hadden gevraagd om 2 extra karaage omdat ze deze bij de vorige bestelling vergeten waren, deze ook niet gehad.