Beoordelingen van Malu Haarlem

Recente recensies

5.0
Paul
gisteren

Avocado wordt een euro extra gerekend terwijl deze nauwelijks waarneembaar was. De maaltijd was behoorlijk doorelkaar geschud, de deksel zat er niet goed op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
4 december 2022

Het was weer geweldig. Heerlijk vers, mooie portie en snel bezorgd. Bravo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
4 december 2022

👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Feije
3 december 2022

Naar onze mening is het de beste Poke Bowl in Haarlem!! Velen geprobeerd en dit is echt de beste!

Robin
1 december 2022
Fabian
30 november 2022

Mag wat goedkoper

Esmee
30 november 2022

Poke bowl was compleet en optijd bezorgt maar mijn rijst was veel te lang door gekookt en niet meer lekker. Moest hierdoor de helft weggooien.

tanjavdmeer@hotmail.com
30 november 2022
Diane
30 november 2022

The order arrived a bit late and although we had added avocado in both our pokébowl, none was added. After calling with the restaurant though, they said that they will add it for free for the next order which is nice of them as it is normally extra. All in all still happy.

schouw
29 november 2022
Romano
29 november 2022

Normaal 5 sterren, nu de chilisauzen vergeten, had het in het opmerkingenveld gezet maar viel blijkbaar niet op, eten was wel lekker

M
26 november 2022
Renee
23 november 2022
Hennie
23 november 2022

Heerlijk vers en gezond!

-
21 november 2022
Sabrina
20 november 2022

Was weer heerlijk en super vers! Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
19 november 2022
Lisa
18 november 2022

Beste pokebowls!

Pascal
18 november 2022
Jasmijn
17 november 2022

Zoals altijd heerlijk en pijlsnelle bezorging.

Illia
15 november 2022

Everything was good!

Christian
14 november 2022
Anja
14 november 2022
Sandy
13 november 2022

Heerlijke poki bowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Jacobs
12 november 2022

De lekkerste van Haarlem !

Diana
12 november 2022

Bestelling kwam mooi op tijd, heerlijke poke bowl!

Claudia
11 november 2022

Altijd vers, heerlijk en snel bezorgd!✨

Emris
11 november 2022
Yvette Noy
10 november 2022

Heerlijke poke bowl en volgens afspraak bezorgd door een heel vriendelijke jongen!

Ontevreden
6 november 2022

Duurde 1.5 uur ipv 50 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg. Side dushes waren koud en klef, alles was uit de verpakking, nat en vies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam K
6 november 2022
F.K.
6 november 2022

Ik kreeg een bowl waarvan de ingrediënten niet helemaal juist waren, deze gewoon maar opgegeten. Toen werd er na ongeveer een uur gebeld dat ik alsnog de juiste bowl bezorgd kreeg. Dus goede service!

Janneke
6 november 2022
J. Colombo
5 november 2022

Altijd lekker en altijd op tijd!!

Wilma Vermunt
3 november 2022

Heerlijke maaltijd! Correcte bezorging! Aanrader!

Eline van der Velden
2 november 2022
Berna
2 november 2022

Was weer heerlijk.

Petra Witteman
2 november 2022
W
2 november 2022

Snel en lekker

Maaike
2 november 2022

Eten was heerlijk. Alleen schuin geraakt met bezorging.

Mich
1 november 2022

Helaas de kip was koud de edema bonen waren nagenoeg bevroren en de extra wasabimayo die ik vroeg zat er ook niet op , erg jammer weer . Dus de mail we hebben u gemist hoeft van mij niet meer verstuurd te worden !!

M
30 oktober 2022

Prima! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
30 oktober 2022

Great food as always

Ama
29 oktober 2022

Altijd lekker!

D. van Kessel
28 oktober 2022

De Poke Bowl was heerlijk. Alle smaken goed, vers en lekker Zeer op tijd bezorgd.

Romano
26 oktober 2022

Goede kwaliteit, snel geleverd, heerlijke verse maaltijd, kan niet anders zeggen dan 5 sterren!

Marcel
26 oktober 2022

Eten was goed en lekker, maar 3 euro bezorgkosten (10% van het totale bedrag) is wat aan de hoge kant. Daarom 1 ster voor de bezorging die overigens prima op tijd was.

Richard Jaspers
24 oktober 2022
Diane
23 oktober 2022
Clara
22 oktober 2022
HELEN
22 oktober 2022

EERDERE BESTELLING WAS HET VEEL VERFIJNDER, HET WAS MINDER SMAKELIJK. Nu zalm en tonijn in een aparte doos en de warme garnalen op de pokebowl, ik vond het echt veel minder lekker, helaas,, voor 20 euro per pokebowl mag je wel meer kwaliteit verwachten

Rene
17 oktober 2022

Top zoals altijd. Snelle bezorging en lekker verse maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
16 oktober 2022

Prima bowl leuke bezorger en keurig op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
15 oktober 2022

👌🏼

Wilco
14 oktober 2022

Heerlijke poke bowl. Echt een aanrader. Bezorgen heel vriendelijk en bedankt ook voor de bestelling.

Hans
12 oktober 2022

Prima kwaliteit, netjes op tijd klaar en vriendelijke benadering.

Bart Bolderdijk
9 oktober 2022

Weer heerlijk gegeten! Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
9 oktober 2022

Lekker smakelijke poke bowls, goede portie en lekker verse ingredienten.

Jorn
9 oktober 2022

Top!

Lisa
7 oktober 2022
Emris
7 oktober 2022
Ingrid
5 oktober 2022

Altijd lekker de pokebowl

Zuydgeest
5 oktober 2022

Er zat een haar in mijn pokebowl. Erg jammer. Voor de rest lekker.

Kate
5 oktober 2022

Always delicious!

Carmen De Haan
3 oktober 2022

Wat is dit lekkkkerrrr! Super vers en leuke varianten. Vandaag heb ik mijn zieke broer (die niets wil eten) hierop getrakteerd en hij heeft gesmuld! Een dubbel cadeau dus.

Rene
2 oktober 2022

Was weer top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
2 oktober 2022

Elke keer weer super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
1 oktober 2022

Normaal mega tevreden bij jullie, had online besteld en direct gebeld hoelang het ongeveer zou duren ( dit was 1845 ), het zou er met max 45min zijn. Om 20:00 maar is gebeld waar het bleef, toen werd mij gezegd dat er met 2 min een bezorger naar mij toe kwam, ik de situatie uitgelegd en uiteindelijk €10 korting op me bestelling gehad. Om 20:35 was er dan eindelijk een bezorger (deze wist niet dat ik korting kreeg). Mn kip was niet crunchy, en de pokebowl met zalm was erg afgeraffeld zag er niet netjes uit. Enorm gebaald!! Zit je bijna 2 uur op eten te wachten en valt het ook nog is tegen, zo veel meer gewend van jullie!!

mulder
30 september 2022

super lekker dank jullie wel

Petra
26 september 2022

Heeeerlijk 👌👌

Sam Burke
26 september 2022

wij blijven fan!

M
26 september 2022
MC
25 september 2022

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelmer
23 september 2022
Rob
23 september 2022

Altijd lekker, altijd snel!

Tosca
22 september 2022

De mango was over datum en de avocado ontbrak:(

Caroline
21 september 2022

Helaas nu voor de tweede keer vergeten de krokante zeewier toe te voegen, ondanks dat ik hier speciaal op gewezen heb. Jammer. Voor de rest was het prima!

Sinke
16 september 2022

Smaak en hoeveelheid tonijn, avocado prima, maar de rijst is een complete misser! Klonterig en droog, zeker geen sushirijst. Voor 16 piek ( large = ook wel minimum voor avondmaaltijd) kan het echt beter! We hadden er wakame salade apart bij. Was ook wel nopdig. Standaard wat gepickelde groente zou geen luxe moeten zijn!

Vincent
15 september 2022

Lekker en snel bezorgd

Audrey
15 september 2022
Linda
14 september 2022

Lekkere bowls, lekker verse ingredienten, smakelijk en kleurrijk. Bezorging was vlotter dan aangegeven (50 min ipv 60). Medium bowl was voor ons precies goede hoeveelheid

Wilma Fris
11 september 2022
Harold
11 september 2022

Echt een aanrader! Goed eten, betaalbaar en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
10 september 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk, mijn kinderen zijn er ook dol op.

Bolwerk
7 september 2022

Heerlijke pokebowls die precies op tijd bezorgd werden. Wij komen terug!

Ceyda
5 september 2022

Heerlijke verse pokebowls!

Claudia
5 september 2022

Wij zijn inmiddels vaste klant en bestellen bijna wekelijks bij Malu en zoals altijd zeer tevreden, altijd snelle en vriendelijke service en goede prijs kwaliteit verhouding, kortom de beste Poke bowls van Haarlem! Keep up the good work🙂

Selim
4 september 2022
Rico D
4 september 2022

The best 🔥

Michelle
3 september 2022

Heerlijk! 👌

Ano
3 september 2022

De tonijn mag wel verser. Kip teriyaki was lekker. Tonijn poke bowl hebben wij in zijn volledigheid weggegooid. De tonijn was verkleurd en rook niet goed, wij durfden geen risico te nemen door het te eten (vanwege gezondheidsredenen). Zonde.

Erica
3 september 2022
Monique
2 september 2022

Altijd lekker en snelle bezorging 👍

Erik
2 september 2022

Gewoon fantastisch een echte aanrader

Sandra
1 september 2022

Heerlijk gegeten!

Bink
1 september 2022
Tanja
1 september 2022
Annemieke Windt
30 augustus 2022
Anoniem
28 augustus 2022

Helaas gewone rijst ipv sushi rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
28 augustus 2022

Heerlijk! Altijd top poke bowl! Wel een beetje door elkaar geschud bij het bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
28 augustus 2022

Altijd top 👌

Maëlle Lalkens
27 augustus 2022
Roos
27 augustus 2022
Marcel
26 augustus 2022
Ruscha Wijdeveld
25 augustus 2022

Heerlijk heerlijk heerlijk!

Barbara van der Linden
24 augustus 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk! Is de rit van IJmuiden naar Haarlem echt waard. Enige minpuntje dit keer .. bij thuiskomst bleek de large spicy tuna (ook voor large betaalt) een medium te zijn en had ik een nog beetje hongerige man op de bank haha .. Tot de volgende keer!

Tanja
24 augustus 2022
Masha
23 augustus 2022

Een keertje door storing 2 uur moeten wachten. Meteen paar dagen later brief in de bus. Mochten een gratis bestelling, super geregeld en nog eens heerlijk.

Bypi
23 augustus 2022
-
22 augustus 2022

Top

Mylène
22 augustus 2022

Bezorging op tijd. Eten was heerlijk.

Fabienne
21 augustus 2022

Moesten iets langer wachten maar dit werd beloont door goed gevulde pokebowls en drinken super lief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
20 augustus 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs, ik hoop dat jullie blijven bezorgen in Driehuis

Sandra
20 augustus 2022

lekker eten, vers. Helaas voor de tweede keer 1 pokebowl zonder wakame. Na bellen is er alsnog wakame gebracht. Goede oplossing.

Henk
20 augustus 2022

Hij was weer lekker, goed gevuld ook alleen lag dit keer bij 1 poke bowl de deksel er af en een en ander in de tas die ook een beetje nat was op de bodem daardoor, de andere zat de deksel nog op maar die leek op een ski piste met steile helling. Het is een kort ritje van MALU naar ons huis dus doe volgende keer rustig aan dan blijft het er ook mooi uit zien bij aflevering. Puntje aftrek dus dit keer.

Harold
20 augustus 2022

Betaalbaar en goed eten. Echt een aanrader. De service is geweldig

Matthijs
17 augustus 2022

Beste Poké Bowls ever!!

Jop
15 augustus 2022

Vurrukkulijke pokébowl!

Saskia
13 augustus 2022

De lekkerste pokebowls komen van Malu

-
13 augustus 2022

Eten was lekker, maar duurde dik 1,5 uur voor de bestelling er was. Wel gratis snacks gehad!

Sigrid Bijl
12 augustus 2022

Altijd enthousiast, vandaag hadden ze het helaas erg druk waardoor de bestelling 90+ minuten duurde. Daarnaast was de rijst nog niet gaar dus erg hard tijdens het eten. Voor het lange wachten wel gratis blikje drinken gehad.

Stacey
10 augustus 2022

Altijd vriendelijk, en je eten is snel klaar. Top service!

Ramkhelawan
10 augustus 2022

Pokebowl is heerlijk

Ama
8 augustus 2022

Lekker eten en een hele vrolijke aardige bezorger!

M
7 augustus 2022
Bypi
5 augustus 2022

Een van de beste bezorgplekken in de omgeving

J
5 augustus 2022
Kim
3 augustus 2022

Beste pokebowl van Haarlem!! Verse ingrediënten en goed gevuld.

Caroline
2 augustus 2022

Lekker, vers en snelle bezorging! Helaas was de krokante zeewier vergeten.

Sandy
2 augustus 2022

Ruim op tijd, lekker vers en smakelijk

M
1 augustus 2022

Bestellen regelmatig bij Malu. Pokebowl zag er goed uit, maar zat deze keer geen sushirijst maar gewone rijst onder. Rijst was droog en klonterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YK
31 juli 2022
Claudio
31 juli 2022

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg, perfect van smaak

Cornelius
31 juli 2022
Petra
30 juli 2022

Mali levert elke keer een goede kwaliteit poke bowl en met een glimlach aan de deur gebracht.

Claudia
30 juli 2022

Het was onze eerste bestelling, wij vonden het echt geweldig en zeker voor herhaling vatbaar

Anne de Graaf
27 juli 2022
Reactie van Malu

Anne, onwijs bedankt voor de fijne review!

L
25 juli 2022

Uitstekend

Reactie van Malu

Thank you sooooo much :)

Petra
24 juli 2022

Heerlijk zijn die bowls !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Thank you soooo much Petra :)

Roelie
23 juli 2022

Aanrader! goede pokebowl, vriendelijke en snelle bezorging👌

Reactie van Malu

Onwijs bedankt vooor de feedback Roelie, waarderen wij enorm :)

Fabienne
22 juli 2022

Altijd goed!

l. Blaauwgeers
22 juli 2022

Heerlijk gegeten en precies optijd bezorgd. Vriendelijke bezorging en altijd goed eten!

Sabine
21 juli 2022

Malu pokebowl is lekker. Kwaliteit van de producten is goed! Verbeterpunt is wel dat het verschilt per keer dat ik bestel hoe de bowl is samengesteld. Van het ene ingredient krijg je veel, van de andere zeer weinig. En dat verschilt per keer dat ik bestel. Daarbij zaten dit keer de toppings er niet op en was de combi sla/rijst keuze enkel rijst.

-
20 juli 2022
Bonasera
20 juli 2022

Als altijd weer heerlijk.

Martin Lapré
19 juli 2022

Echt top!

Paul
18 juli 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten

Reactie van Malu

Super bedankt Paul!

Stacey
18 juli 2022

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en goede service.

Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de fijne feedback!

L
17 juli 2022

Tonijn had een rare bedorven kleur, kon het helaas niet eten. Ook de avocado was onrijp..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Witteman
17 juli 2022

Supersnel bezorgd! Heerlijk gegeten

Teddie
16 juli 2022

Super goede service. Vriendelijke en vrolijke man die het eten kwam brengen.

Jouke
15 juli 2022

Altijd lekker! Al lijkt er wel iets aan de geraspte wortel te zijn aangepast (dunner)?

MChs
15 juli 2022

Iedere keer weer top!

Malufan
15 juli 2022

Zoals altijd weer heerlijk en vers! Spicy Tuna en I’m veggie baby medium porties zijn groot genoeg voor normale trek ;). Ook de edemame boontjes en tempura garnalen zijn super lekker! En super snel bezorgd!! Altijd een feestje om te eten.

Thijs eggerding
14 juli 2022

Heerlijk eten

Fleur De jong
14 juli 2022
Alberto
14 juli 2022
Nisha
13 juli 2022

Heerlijk, zoals altijd!

San
13 juli 2022
Suus
13 juli 2022

Echt heerlijk.

Jop
11 juli 2022

Vers en vurrukkulluk!

Anneke
10 juli 2022
Thijs Zwart
10 juli 2022

Vers, goede verhouding, gewoon super lekker!

Anoniem
8 juli 2022

Het was heel lekker en supersnel geleverd! Topservice!!

Sonja Gerber
7 juli 2022

De poko bowl viel erg tegen! Quinoa was klonterig en in verhouding te veel. Weinig saus en baby spinazie en we miste de knoflook

Blankers
6 juli 2022

Goede service en altijd lekker, alleen de rijst was dit keer heel hard

Kathrien
6 juli 2022

Mijn so salmon bowl was best bijna warm … denk dat die in tas zat met warm gerechten

Suzanne Abbink
5 juli 2022
Agnes
5 juli 2022

Altijd lekker!

Ro
1 juli 2022

Lekker lekker lekker!!! En snel bezorgd!

Yvonne
1 juli 2022
Sandy
29 juni 2022

We bestellen vaak een poke bowl omdat we het erg lekker vinden. Vandaag was het minder. We misten de wasabi majo, de avocado die we bestelden. Hopelijk volgende keer beter.,

Mirte
28 juni 2022

Ik had ook ebi fry besteld bij mijn poke bowl maar die waren niet heel knapperig een beetje slap zelfs, maar verder was het prima!

M
27 juni 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelie
26 juni 2022
Sandra
24 juni 2022

Super verse pokebowl en de service is top! Service die je bijna nergens anders vindt.

Clauvdk
23 juni 2022

Om 17u bestelling geplaatst voor 18u en deze is netjes en warm om 17:55 bezorgd. Heerlijke poke bowl en Gyoza, erg tevreden over de bestelling.

Stella
23 juni 2022

Alles was vers en lekker alleen de rijst was dit keer wat hard.

Prisca
22 juni 2022

Super eten. Snelle service! Deze keer liet ik m'n eten bezorgen, vorige keer haalde in het in de winkel, omdat het wat langer duurde door drukte, kreeg ik heel aardig een drankje aangeboden.

John
22 juni 2022

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd.

Ingrid
21 juni 2022

Heerlijke pokebowls

Bas
20 juni 2022

Top Pokebowl, altijd goed bij Malu en deze keer super op tijd afgeleverd op een bijzondere plek (Schouwburg Velsen).

Tante Moon
20 juni 2022

Geweldig heb altijd kip maar de gemarineerde tonijn is ook verukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
19 juni 2022
Flo
19 juni 2022

Heerlijke (zelf samengestelde) pokebowl. Netjes op tijd bezorgd. En heel attent, de extra topping , de ebi (garnalen) werden apart geleverd zodat zij knapperig bleven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
18 juni 2022

De poke bowl met krokante kip al vaker besteld en is altijd lekker vers en op tijd bezorgd.

Jasperina
18 juni 2022
Tiago David
18 juni 2022
Reactie van Malu

Thank you very much!

Aafje
17 juni 2022

Malu heeft echt heerlijke poke bowls, alleen waren ze mijn mango vergeten toe te voegen.

Eline
16 juni 2022

Altijd top!

I.Nicola
15 juni 2022

Alles was goed! De kwaliteit van de bowls is heel goed. Het personeel is erg vriendelijk en het werd mooi op tijd bezorgd. Een aanrader!!

Esthrr
14 juni 2022
Reactie van Malu

Super bedankt voor de fijne review :)

Annelise
14 juni 2022
Reactie van Malu

Enooooorm bedankt :)

Lisa
14 juni 2022
Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de fijne review :)

Piraye
13 juni 2022

Makkelijk te bestellen en optijd klaar. Vriendelijke personeel.

Reactie van Malu

Cok cok tesekkur ederiz Piraye hanim :)

Bianca
13 juni 2022
Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de review Bianca :)

Martin Lapré
12 juni 2022

Echt super eten en super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Martin, enorm bedankt voor de fijne review :) Waarderen we enorm!

lisa
12 juni 2022
J.V.
12 juni 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de fijne review :)

Alberto
11 juni 2022
Reactie van Malu

Great review, really appreciate it :)

Micha Kim
10 juni 2022
Reactie van Malu

Super bedankt voor de fijne review, waarderen we echt enorm!

Bibi
10 juni 2022

Top service altijd deze jongeman komt altijd met zijn zonnige uitstraling en grote glimlach op zijn gezicht. Echt een goeie gozer en perfecte service. Dankjewel je maakt altijd mijn dag zonniger als ik mijmeren bezorgd krijg door jouw!!

Reactie van Malu

WOOOOOOOOW Bibi! Wat een super super super lieve beoordeling zeg.. hier wordt ECHT iedereen BLIJ van! Wat een respect en waardering voelen wij hierdoor. We hebben dit intern aan onze collega doorgespeeld, en hij is hier zoooo ontzettend gelukkig mee geworden. Echt dank daarvoor, enorm bedankt

Fab
9 juni 2022

Altijd lekker en optijd!

Reactie van Malu

Bedankt voor uw geweldige review, waarderen we echt enorm :)

Lisa
7 juni 2022

Heerlijk!!

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de enorm fijne review :)

Esra
6 juni 2022

Ik plaats eigenlijk zelden een beoordeling van mijn bestelling, maar jullie hebben het zeker verdiend. Ik heb voor het eerst bij Malu besteld en het was echt lekker! Ik zal zeker vaker bestellen hier. Het was vers en je kunt zeker spreken over kwaliteit. Het bezorgen van mijn bestelling duurde ook niet lang. Je krijgt namelijk netjes een mail waarin staat hoe laat je de bezorger ongeveer kunt verwachten.

Reactie van Malu

Hi Esra, Hartelijk dank voor de geweldige review. Wij waarderen dit oprecht enorm, en zijn hier dan ook super blij mee. We hopen je snel weer te mogen voorzien van een fijne Poke! Met vriendelijke groet, Malu Poke

Dana
6 juni 2022

Een grote bestelling met 8 pokebowls besteld dit keer. Het was 10 minuutjes later (begrijpelijk op een zondag) maar we hebben allemaal genoten! Ruime porties en heerlijk vers. Malu Poke is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
6 juni 2022

De bezorger kon niet wisselen, en stuurde mij een tikkie! Super geregeld! En de bowl was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Sas! Wat fijn om de feedback zo positief te mogen ervaren. Dit waarderen we echt enorm, super bedankt

Jef
5 juni 2022

Hoi, de boontjes waren wat oud en de zalm in 1 van de twee bowls was niet meer helemaal goed. Normaal altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelie
3 juni 2022
Jelle
3 juni 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review Jelle :)

Tiago David
2 juni 2022

Alles was lekker, maar ik heb extra betald voor avocado en het was niet aanwezig...

olga asberg
1 juni 2022

Snel bezorgd! Lekker en vers en aardige mensen

Reactie van Malu

Olga, hartelijk dank voor de fijne review :)

Bianca Biermann
1 juni 2022

Bezorging helaas te laat en niet alle toppongs aanwezig.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review :) We sturen u spoedig een email betreft de missende items!

Zoë
31 mei 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Maikel
31 mei 2022

heerlijke verse pokebowl en ruim op tijd bezorgd. Een aanrader!

Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de fijne review :)

Petra Witteman
30 mei 2022

Heerlijk gegeten! Besteld om zelf op te halen, stond op tijd klaar. Perfect

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de fijne feedback Petra, waarderen we echt enorm :)

Max
30 mei 2022

Erge goeie Poke Bowl! Mijn vriendin en ik vonden het weer heerlijk. Erg vriendelijke ook om 2 drankjes erbij te doen als compensatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Max, enorm bedankt voor de fijne review. Waarderen we echt enorm!

Frank
29 mei 2022

Het was weer heerlijk. Helaas miste bij 1 bowl de ingelegde gember en bij de andere zat er knoflook in plaats van kokos op. Hopelijk volgende keer beter :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus Yavorskyy
26 mei 2022
Reactie van Malu

Thank you sooooo much for the great review :)

mulder
26 mei 2022

bedankt voor het lekkere eten en de snelle bezorging.het was top

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Visser
26 mei 2022

Het eten is prima, alleen de bezorging kan echt beter. De laatste paar keer kwam de bezorger 20 minuten later dan het gevraagde tijdstip.

Molenaar
26 mei 2022

Ontzettend lekker pokebowl, de toppings en sushi rijst zijn goed in verhouding. Aanrader!

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :-)

Charlotte
26 mei 2022

Mega heerlijk! Lekkere rijst. Super op tijd klaar. Vriendelijke service!

Reactie van Malu

Enoooooorm bedankt voor de fijne review! Waarderen we echt :)

Thijs eggerding
26 mei 2022

Alles was heerlijk en warm, bestel hier zeker nog een keer.

Reactie van Malu

Bedankt voor de review Thijs, waarderen we echt enorm :)

Yagmur
25 mei 2022
Reactie van Malu

Bedankt voor de review Abla, waarderen we enorm!

Jeanet
24 mei 2022

Eten lekker, goed verzorgd! Wel 20 min. te laat!

van den berg
24 mei 2022

4 pokebowls met side dishes besteld. Helaas was de hoeveelheid erg verschillend en was er op de ene pokebowl veel meer toppings dan op een ander. Smaak was perfect!

Richard
23 mei 2022

Nog nooit besteld, maar was super lekker

Reactie van Malu

Hi Ries, topper bedankt voor de geweldige review :)

Mulder
22 mei 2022

Tuut tuut sneller dan verwacht bezorgd en het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Robin
22 mei 2022

Hartstikke lekker en snel bliksem geleverd ook nog.

Reactie van Malu

Hi Robin, enorm bedankt voor de geweldige review :)

Sandy
21 mei 2022

Heerlijk en vers maar ik merk dat de hoeveelheid dressing steeds minder is. De wasabi mayo was pittiger.

Sigrid
21 mei 2022

Normaal altijd super tevreden over Malu, vandaag helaas niet. De bijgerechten waren zo goed als koud bij aankomst. De pokebowl had erg weinig rijst en tijdens het eten bleek er een stukje avocado-schil (of iets wat daarop leek) en een haar in de bowl te zitten.

Reactie van Malu

Ahh..enorm vervelend om te lezen. We hebben u een email gestuurd :(

Ilse van der Voorn
20 mei 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de geweldige review Ilse :) Waarderen wij echt enorm!

Andrea
20 mei 2022

We bestellen vaak bij Malu en de kwaliteit ia super goed. Alles is vers, lekker en op tijd bezorgd! Ik ben 100% tevreden.

Reactie van Malu

Enorm bedankt voor de geweldige review, waarderen we echt enorm :)

Helana
14 mei 2022
Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de fijne review :)

Esther
12 mei 2022

Was erg lekker zoals altijd, alleen jammer dat de bestelde ebi garnalen bij 1 van de 3 bowls niet was toegevoegd. Volgende keer hopelijk volledige bestelling.

M
11 mei 2022
Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de review :-)

Trees Terwisscha van Scheltinga
11 mei 2022

Hele leuke joviale bediening. Echter geen extra bakje zeewier, wat wel besteld is. En de babybladspinazie was welgeteld 5 blaadjes. Toch een dikke Prima, eerlijk en heerlijk!!! Voor herhaling vatbaar. Gefeliciteerd!!! jullie mogen contact opnemen hoor. Groet Trees Terwisscha van Scheltinga

Ach
10 mei 2022

Elke keer dat ik in Haarlem zit voor mijn werk bestel ik het liefst bij Malu. By far de lekkerste poke bowls van Haarlem!

Reactie van Malu

We waarderen dit dus echt enorm, bedankt voor de fijne review :)

Leurs
9 mei 2022

Héérlijk gegeten !! Kunnen enorm genieten van de poke bowl met kip, echt een aanrader. Bezorging super vriendelijk en bellen als het later komt door bv extreme drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Malu

Onwijs bedankt voor de fijne review, dit waarderen we echt enorm! Wat fijn ook dat u uw lof uitspreekt over onze extra service, thank you soooo much!

Anoniem
8 mei 2022
Norman
7 mei 2022

Bezorging duurde 35min langer dan aangegeven, totaal bijna 1,5u. En 1 gerecht is verkeerd geleverd. Kwaliteit van eten is in order

Mario
7 mei 2022

Was weer uitstekend!

Reactie van Malu

Geweeeeeeeeldige review Mario, waarderen we echt enorm :)

angela
6 mei 2022

mooi op tijd, correcte aflevering, goed rekening gehouden met allergie en alle bowls waren weer super lekker (Zalm, spicy tuna en vega)

Reactie van Malu

Bedankt voor deze geweldige review Angela :)

Roelie
5 mei 2022
Reactie van Malu

Roelie, onwijs bedankt voor de review :)

Angelique Koomen
5 mei 2022

Super lekker en de dingen die warm moesten waren dat ook echt!! Heel netjes ingepakt en de bezorging was ook sneller als dat gezegd werd 😃😃 zeker een aanrader ik ga vaker bestellen zeer tevreden ☺️

Bianca Biermann
4 mei 2022

Helaas ontbraken de final touches! Dit gebeurt helaas vaker. Bowls waren wel lekker!

Joanne
3 mei 2022

Alles netjes en goed

Reactie van Malu

Bedankt voor de geweldige review Joanne, waarderen we echt enorm :)

Jan-Willem Koppers
2 mei 2022

Kwaliteit eten was prima maar echte kwaliteit zit in kleine dingen: ik had gevraagd den maïs toe te voegen niet gelukt (niet de eerste keer), er zaten geen stokjes, soja e.d. bij jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
30 april 2022

Het was weer super lekker allemaal. En ook zo fijn dat het altijd op tijd wordt bezorgd.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review Suus, waarderen we echt enorm :)

Renske
28 april 2022

Elke keer weer goed! Heerlijk gegeten . Top.

Marcel Malcorps
28 april 2022

Ondanks de drukte van Koningsdag toch maar besloten onszelf makkelijk te maken middels een maaltijdbezorging. Onze keus was gevallen op Malu, gezien het gezonde karakter van het gebodene. Rekening houdend met een eventuele vertraging vanwege deze feestdag waren wij derhalve positief verrast dat de aflevering precies op de afgesproken tijd plaatsvond! Als vanouds was de kwaliteit van het gebodene uitstekend. Zo zie je maar dat gezond eten ook lekker kan zijn! Mijn welgemeende complimenten

Edith Bakker
25 april 2022
Reactie van Malu

Fijne review Edith, bedankt :)

Anoniem
25 april 2022
Reactie van Malu

Super bedankt!

Bianca
23 april 2022
Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de fijne review :)

Miriam
23 april 2022

Verse producten. Snelle bezorging.

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de fijne review, waarderen we enorm!

Meike
23 april 2022

Vlotte bezorging en lekker gegeten.

Reactie van Malu

Hi Meike, hartelijk dank voor de geweldige review :)

Mario Roest
21 april 2022

Zoals altijd weer top kwaliteit en snelle levering.

Reactie van Malu

Hi Mario, we waarderen uw review echt enorm! Vriendelijk dank :)

Ruud van Huis
20 april 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd geleverd 👍🏻

Reactie van Malu

Waarderen we enorm Ruud, hartelijk dank voor de geweldige review :-)

Sacha
20 april 2022

De poke bowl met zalm vond ik heerlijk! Ze zijn goed gevuld met verse zalm of tonijn en verse ingrediënten. Ik ben echt fan en bestel wel vaker. Je kunt je eigen bowl samenstellen of een kiezen van de lijst. Ik had deze keer de So Salmon bowl, echt een aanrader. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Een verbeterpunt zou zijn, als je ook voor 1 persoon kan bestellen, dat er geen minimale orderwaarde is. Maar verder helemaal top!!

Piraye
19 april 2022

Snel en tijdig klaar! Altijd lekker

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review :)

Olga
19 april 2022
Ellen
18 april 2022

In 1 woord zalig! Super vers en smaak is top!

Reactie van Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review!

Nancy
16 april 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Reactie van Malu

Waarderen we echt enorm, hartelijk dank!

Erik
16 april 2022

Erg lekker weer & vriendelijke service!

Maikel
14 april 2022

Heerlijke, verse ingredienten en precies op tijd bezorgd.

Reactie van Malu

Hi Maik, hartelijk dank voor de review :) Waarderen we echt enorm

Amber
13 april 2022

Super lekker en vers! Ook snel bezorgd!

Helsloot
13 april 2022

Al aardig wat keer besteld en het is altijd goed, mega lekker en snel!

Tevreden klant
13 april 2022

Ik ken geen enkel ander bedrijf hier in de omgeving die zo betrokken is bij de klanten als Malu dat is. De communicatie van bestellen tot leveren is erg prettig en duidelijk. Ga zo door, ik blijf vaste klant!

Lisa
12 april 2022
Eva
12 april 2022