Avaliações de Malu Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Paul
Ontem

Avocado wordt een euro extra gerekend terwijl deze nauwelijks waarneembaar was. De maaltijd was behoorlijk doorelkaar geschud, de deksel zat er niet goed op.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie
4 dezembro 2022

Het was weer geweldig. Heerlijk vers, mooie portie en snel bezorgd. Bravo!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pascal
4 dezembro 2022

👌🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge Feije
3 dezembro 2022

Naar onze mening is het de beste Poke Bowl in Haarlem!! Velen geprobeerd en dit is echt de beste!

Robin
1 dezembro 2022
Fabian
30 novembro 2022

Mag wat goedkoper

Esmee
30 novembro 2022

Poke bowl was compleet en optijd bezorgt maar mijn rijst was veel te lang door gekookt en niet meer lekker. Moest hierdoor de helft weggooien.

tanjavdmeer@hotmail.com
30 novembro 2022
Diane
30 novembro 2022

The order arrived a bit late and although we had added avocado in both our pokébowl, none was added. After calling with the restaurant though, they said that they will add it for free for the next order which is nice of them as it is normally extra. All in all still happy.

schouw
29 novembro 2022
Romano
29 novembro 2022

Normaal 5 sterren, nu de chilisauzen vergeten, had het in het opmerkingenveld gezet maar viel blijkbaar niet op, eten was wel lekker

M
26 novembro 2022
Renee
23 novembro 2022
Hennie
23 novembro 2022

Heerlijk vers en gezond!

-
21 novembro 2022
Sabrina
20 novembro 2022

Was weer heerlijk en super vers! Genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Priscilla
19 novembro 2022
Lisa
18 novembro 2022

Beste pokebowls!

Pascal
18 novembro 2022
Jasmijn
17 novembro 2022

Zoals altijd heerlijk en pijlsnelle bezorging.

Illia
15 novembro 2022

Everything was good!

Christian
14 novembro 2022
Anja
14 novembro 2022
Sandy
13 novembro 2022

Heerlijke poki bowls

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim Jacobs
12 novembro 2022

De lekkerste van Haarlem !

Diana
12 novembro 2022

Bestelling kwam mooi op tijd, heerlijke poke bowl!

Claudia
11 novembro 2022

Altijd vers, heerlijk en snel bezorgd!✨

Emris
11 novembro 2022
Yvette Noy
10 novembro 2022

Heerlijke poke bowl en volgens afspraak bezorgd door een heel vriendelijke jongen!

Ontevreden
6 novembro 2022

Duurde 1.5 uur ipv 50 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg. Side dushes waren koud en klef, alles was uit de verpakking, nat en vies.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miriam K
6 novembro 2022
F.K.
6 novembro 2022

Ik kreeg een bowl waarvan de ingrediënten niet helemaal juist waren, deze gewoon maar opgegeten. Toen werd er na ongeveer een uur gebeld dat ik alsnog de juiste bowl bezorgd kreeg. Dus goede service!

Janneke
6 novembro 2022
J. Colombo
5 novembro 2022

Altijd lekker en altijd op tijd!!

Wilma Vermunt
3 novembro 2022

Heerlijke maaltijd! Correcte bezorging! Aanrader!

Eline van der Velden
2 novembro 2022
Berna
2 novembro 2022

Was weer heerlijk.

Petra Witteman
2 novembro 2022
W
2 novembro 2022

Snel en lekker

Maaike
2 novembro 2022

Eten was heerlijk. Alleen schuin geraakt met bezorging.

Mich
1 novembro 2022

Helaas de kip was koud de edema bonen waren nagenoeg bevroren en de extra wasabimayo die ik vroeg zat er ook niet op , erg jammer weer . Dus de mail we hebben u gemist hoeft van mij niet meer verstuurd te worden !!

M
30 outubro 2022

Prima! Zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annie
30 outubro 2022

Great food as always

Ama
29 outubro 2022

Altijd lekker!

D. van Kessel
28 outubro 2022

De Poke Bowl was heerlijk. Alle smaken goed, vers en lekker Zeer op tijd bezorgd.

Romano
26 outubro 2022

Goede kwaliteit, snel geleverd, heerlijke verse maaltijd, kan niet anders zeggen dan 5 sterren!

Marcel
26 outubro 2022

Eten was goed en lekker, maar 3 euro bezorgkosten (10% van het totale bedrag) is wat aan de hoge kant. Daarom 1 ster voor de bezorging die overigens prima op tijd was.

Richard Jaspers
24 outubro 2022
Diane
23 outubro 2022
Clara
22 outubro 2022
HELEN
22 outubro 2022

EERDERE BESTELLING WAS HET VEEL VERFIJNDER, HET WAS MINDER SMAKELIJK. Nu zalm en tonijn in een aparte doos en de warme garnalen op de pokebowl, ik vond het echt veel minder lekker, helaas,, voor 20 euro per pokebowl mag je wel meer kwaliteit verwachten

Rene
17 outubro 2022

Top zoals altijd. Snelle bezorging en lekker verse maaltijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edith
16 outubro 2022

Prima bowl leuke bezorger en keurig op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
15 outubro 2022

👌🏼

Wilco
14 outubro 2022

Heerlijke poke bowl. Echt een aanrader. Bezorgen heel vriendelijk en bedankt ook voor de bestelling.

Hans
12 outubro 2022

Prima kwaliteit, netjes op tijd klaar en vriendelijke benadering.

Bart Bolderdijk
9 outubro 2022

Weer heerlijk gegeten! Thanks

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
9 outubro 2022

Lekker smakelijke poke bowls, goede portie en lekker verse ingredienten.

Jorn
9 outubro 2022

Top!

Lisa
7 outubro 2022
Emris
7 outubro 2022
Ingrid
5 outubro 2022

Altijd lekker de pokebowl

Zuydgeest
5 outubro 2022

Er zat een haar in mijn pokebowl. Erg jammer. Voor de rest lekker.

Kate
5 outubro 2022

Always delicious!

Carmen De Haan
3 outubro 2022

Wat is dit lekkkkerrrr! Super vers en leuke varianten. Vandaag heb ik mijn zieke broer (die niets wil eten) hierop getrakteerd en hij heeft gesmuld! Een dubbel cadeau dus.

Rene
2 outubro 2022

Was weer top, zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W
2 outubro 2022

Elke keer weer super vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
1 outubro 2022

Normaal mega tevreden bij jullie, had online besteld en direct gebeld hoelang het ongeveer zou duren ( dit was 1845 ), het zou er met max 45min zijn. Om 20:00 maar is gebeld waar het bleef, toen werd mij gezegd dat er met 2 min een bezorger naar mij toe kwam, ik de situatie uitgelegd en uiteindelijk €10 korting op me bestelling gehad. Om 20:35 was er dan eindelijk een bezorger (deze wist niet dat ik korting kreeg). Mn kip was niet crunchy, en de pokebowl met zalm was erg afgeraffeld zag er niet netjes uit. Enorm gebaald!! Zit je bijna 2 uur op eten te wachten en valt het ook nog is tegen, zo veel meer gewend van jullie!!

mulder
30 setembro 2022

super lekker dank jullie wel

Petra
26 setembro 2022

Heeeerlijk 👌👌

Sam Burke
26 setembro 2022

wij blijven fan!

M
26 setembro 2022
MC
25 setembro 2022

Top, zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelmer
23 setembro 2022
Rob
23 setembro 2022

Altijd lekker, altijd snel!

Tosca
22 setembro 2022

De mango was over datum en de avocado ontbrak:(

Caroline
21 setembro 2022

Helaas nu voor de tweede keer vergeten de krokante zeewier toe te voegen, ondanks dat ik hier speciaal op gewezen heb. Jammer. Voor de rest was het prima!

Sinke
16 setembro 2022

Smaak en hoeveelheid tonijn, avocado prima, maar de rijst is een complete misser! Klonterig en droog, zeker geen sushirijst. Voor 16 piek ( large = ook wel minimum voor avondmaaltijd) kan het echt beter! We hadden er wakame salade apart bij. Was ook wel nopdig. Standaard wat gepickelde groente zou geen luxe moeten zijn!

Vincent
15 setembro 2022

Lekker en snel bezorgd

Audrey
15 setembro 2022
Linda
14 setembro 2022

Lekkere bowls, lekker verse ingredienten, smakelijk en kleurrijk. Bezorging was vlotter dan aangegeven (50 min ipv 60). Medium bowl was voor ons precies goede hoeveelheid

Wilma Fris
11 setembro 2022
Harold
11 setembro 2022

Echt een aanrader! Goed eten, betaalbaar en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Priscilla
10 setembro 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk, mijn kinderen zijn er ook dol op.

Bolwerk
7 setembro 2022

Heerlijke pokebowls die precies op tijd bezorgd werden. Wij komen terug!

Ceyda
5 setembro 2022

Heerlijke verse pokebowls!

Claudia
5 setembro 2022

Wij zijn inmiddels vaste klant en bestellen bijna wekelijks bij Malu en zoals altijd zeer tevreden, altijd snelle en vriendelijke service en goede prijs kwaliteit verhouding, kortom de beste Poke bowls van Haarlem! Keep up the good work🙂

Selim
4 setembro 2022
Rico D
4 setembro 2022

The best 🔥

Michelle
3 setembro 2022

Heerlijk! 👌

Ano
3 setembro 2022

De tonijn mag wel verser. Kip teriyaki was lekker. Tonijn poke bowl hebben wij in zijn volledigheid weggegooid. De tonijn was verkleurd en rook niet goed, wij durfden geen risico te nemen door het te eten (vanwege gezondheidsredenen). Zonde.

Erica
3 setembro 2022
Monique
2 setembro 2022

Altijd lekker en snelle bezorging 👍

Erik
2 setembro 2022

Gewoon fantastisch een echte aanrader

Sandra
1 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

Bink
1 setembro 2022
Tanja
1 setembro 2022
Annemieke Windt
30 agosto 2022
Anoniem
28 agosto 2022

Helaas gewone rijst ipv sushi rijst

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
28 agosto 2022

Heerlijk! Altijd top poke bowl! Wel een beetje door elkaar geschud bij het bezorgen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P
28 agosto 2022

Altijd top 👌

Maëlle Lalkens
27 agosto 2022
Roos
27 agosto 2022
Marcel
26 agosto 2022
Ruscha Wijdeveld
25 agosto 2022

Heerlijk heerlijk heerlijk!

Barbara van der Linden
24 agosto 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk! Is de rit van IJmuiden naar Haarlem echt waard. Enige minpuntje dit keer .. bij thuiskomst bleek de large spicy tuna (ook voor large betaalt) een medium te zijn en had ik een nog beetje hongerige man op de bank haha .. Tot de volgende keer!

Tanja
24 agosto 2022
Masha
23 agosto 2022

Een keertje door storing 2 uur moeten wachten. Meteen paar dagen later brief in de bus. Mochten een gratis bestelling, super geregeld en nog eens heerlijk.

Bypi
23 agosto 2022
-
22 agosto 2022

Top

Mylène
22 agosto 2022

Bezorging op tijd. Eten was heerlijk.

Fabienne
21 agosto 2022

Moesten iets langer wachten maar dit werd beloont door goed gevulde pokebowls en drinken super lief!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
20 agosto 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs, ik hoop dat jullie blijven bezorgen in Driehuis

Sandra
20 agosto 2022

lekker eten, vers. Helaas voor de tweede keer 1 pokebowl zonder wakame. Na bellen is er alsnog wakame gebracht. Goede oplossing.

Henk
20 agosto 2022

Hij was weer lekker, goed gevuld ook alleen lag dit keer bij 1 poke bowl de deksel er af en een en ander in de tas die ook een beetje nat was op de bodem daardoor, de andere zat de deksel nog op maar die leek op een ski piste met steile helling. Het is een kort ritje van MALU naar ons huis dus doe volgende keer rustig aan dan blijft het er ook mooi uit zien bij aflevering. Puntje aftrek dus dit keer.

Harold
20 agosto 2022

Betaalbaar en goed eten. Echt een aanrader. De service is geweldig

Matthijs
17 agosto 2022

Beste Poké Bowls ever!!

Jop
15 agosto 2022

Vurrukkulijke pokébowl!

Saskia
13 agosto 2022

De lekkerste pokebowls komen van Malu

-
13 agosto 2022

Eten was lekker, maar duurde dik 1,5 uur voor de bestelling er was. Wel gratis snacks gehad!

Sigrid Bijl
12 agosto 2022

Altijd enthousiast, vandaag hadden ze het helaas erg druk waardoor de bestelling 90+ minuten duurde. Daarnaast was de rijst nog niet gaar dus erg hard tijdens het eten. Voor het lange wachten wel gratis blikje drinken gehad.

Stacey
10 agosto 2022

Altijd vriendelijk, en je eten is snel klaar. Top service!

Ramkhelawan
10 agosto 2022

Pokebowl is heerlijk

Ama
8 agosto 2022

Lekker eten en een hele vrolijke aardige bezorger!

M
7 agosto 2022
Bypi
5 agosto 2022

Een van de beste bezorgplekken in de omgeving

J
5 agosto 2022
Kim
3 agosto 2022

Beste pokebowl van Haarlem!! Verse ingrediënten en goed gevuld.

Caroline
2 agosto 2022

Lekker, vers en snelle bezorging! Helaas was de krokante zeewier vergeten.

Sandy
2 agosto 2022

Ruim op tijd, lekker vers en smakelijk

M
1 agosto 2022

Bestellen regelmatig bij Malu. Pokebowl zag er goed uit, maar zat deze keer geen sushirijst maar gewone rijst onder. Rijst was droog en klonterig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

YK
31 julho 2022
Claudio
31 julho 2022

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg, perfect van smaak

Cornelius
31 julho 2022
Petra
30 julho 2022

Mali levert elke keer een goede kwaliteit poke bowl en met een glimlach aan de deur gebracht.

Claudia
30 julho 2022

Het was onze eerste bestelling, wij vonden het echt geweldig en zeker voor herhaling vatbaar

Anne de Graaf
27 julho 2022
Reacção a Malu

Anne, onwijs bedankt voor de fijne review!

L
25 julho 2022

Uitstekend

Reacção a Malu

Thank you sooooo much :)

Petra
24 julho 2022

Heerlijk zijn die bowls !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Thank you soooo much Petra :)

Roelie
23 julho 2022

Aanrader! goede pokebowl, vriendelijke en snelle bezorging👌

Reacção a Malu

Onwijs bedankt vooor de feedback Roelie, waarderen wij enorm :)

Fabienne
22 julho 2022

Altijd goed!

l. Blaauwgeers
22 julho 2022

Heerlijk gegeten en precies optijd bezorgd. Vriendelijke bezorging en altijd goed eten!

Sabine
21 julho 2022

Malu pokebowl is lekker. Kwaliteit van de producten is goed! Verbeterpunt is wel dat het verschilt per keer dat ik bestel hoe de bowl is samengesteld. Van het ene ingredient krijg je veel, van de andere zeer weinig. En dat verschilt per keer dat ik bestel. Daarbij zaten dit keer de toppings er niet op en was de combi sla/rijst keuze enkel rijst.

-
20 julho 2022
Bonasera
20 julho 2022

Als altijd weer heerlijk.

Martin Lapré
19 julho 2022

Echt top!

Paul
18 julho 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten

Reacção a Malu

Super bedankt Paul!

Stacey
18 julho 2022

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en goede service.

Reacção a Malu

Enorm bedankt voor de fijne feedback!

L
17 julho 2022

Tonijn had een rare bedorven kleur, kon het helaas niet eten. Ook de avocado was onrijp..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra Witteman
17 julho 2022

Supersnel bezorgd! Heerlijk gegeten

Teddie
16 julho 2022

Super goede service. Vriendelijke en vrolijke man die het eten kwam brengen.

Jouke
15 julho 2022

Altijd lekker! Al lijkt er wel iets aan de geraspte wortel te zijn aangepast (dunner)?

MChs
15 julho 2022

Iedere keer weer top!

Malufan
15 julho 2022

Zoals altijd weer heerlijk en vers! Spicy Tuna en I’m veggie baby medium porties zijn groot genoeg voor normale trek ;). Ook de edemame boontjes en tempura garnalen zijn super lekker! En super snel bezorgd!! Altijd een feestje om te eten.

Thijs eggerding
14 julho 2022

Heerlijk eten

Fleur De jong
14 julho 2022
Alberto
14 julho 2022
Nisha
13 julho 2022

Heerlijk, zoals altijd!

San
13 julho 2022
Suus
13 julho 2022

Echt heerlijk.

Jop
11 julho 2022

Vers en vurrukkulluk!

Anneke
10 julho 2022
Thijs Zwart
10 julho 2022

Vers, goede verhouding, gewoon super lekker!

Anoniem
8 julho 2022

Het was heel lekker en supersnel geleverd! Topservice!!

Sonja Gerber
7 julho 2022

De poko bowl viel erg tegen! Quinoa was klonterig en in verhouding te veel. Weinig saus en baby spinazie en we miste de knoflook

Blankers
6 julho 2022

Goede service en altijd lekker, alleen de rijst was dit keer heel hard

Kathrien
6 julho 2022

Mijn so salmon bowl was best bijna warm … denk dat die in tas zat met warm gerechten

Suzanne Abbink
5 julho 2022
Agnes
5 julho 2022

Altijd lekker!

Ro
1 julho 2022

Lekker lekker lekker!!! En snel bezorgd!

Yvonne
1 julho 2022
Sandy
29 junho 2022

We bestellen vaak een poke bowl omdat we het erg lekker vinden. Vandaag was het minder. We misten de wasabi majo, de avocado die we bestelden. Hopelijk volgende keer beter.,

Mirte
28 junho 2022

Ik had ook ebi fry besteld bij mijn poke bowl maar die waren niet heel knapperig een beetje slap zelfs, maar verder was het prima!

M
27 junho 2022

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roelie
26 junho 2022
Sandra
24 junho 2022

Super verse pokebowl en de service is top! Service die je bijna nergens anders vindt.

Clauvdk
23 junho 2022

Om 17u bestelling geplaatst voor 18u en deze is netjes en warm om 17:55 bezorgd. Heerlijke poke bowl en Gyoza, erg tevreden over de bestelling.

Stella
23 junho 2022

Alles was vers en lekker alleen de rijst was dit keer wat hard.

Prisca
22 junho 2022

Super eten. Snelle service! Deze keer liet ik m'n eten bezorgen, vorige keer haalde in het in de winkel, omdat het wat langer duurde door drukte, kreeg ik heel aardig een drankje aangeboden.

John
22 junho 2022

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd.

Ingrid
21 junho 2022

Heerlijke pokebowls

Bas
20 junho 2022

Top Pokebowl, altijd goed bij Malu en deze keer super op tijd afgeleverd op een bijzondere plek (Schouwburg Velsen).

Tante Moon
20 junho 2022

Geweldig heb altijd kip maar de gemarineerde tonijn is ook verukkelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
19 junho 2022
Flo
19 junho 2022

Heerlijke (zelf samengestelde) pokebowl. Netjes op tijd bezorgd. En heel attent, de extra topping , de ebi (garnalen) werden apart geleverd zodat zij knapperig bleven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
18 junho 2022

De poke bowl met krokante kip al vaker besteld en is altijd lekker vers en op tijd bezorgd.

Jasperina
18 junho 2022
Tiago David
18 junho 2022
Reacção a Malu

Thank you very much!

Aafje
17 junho 2022

Malu heeft echt heerlijke poke bowls, alleen waren ze mijn mango vergeten toe te voegen.

Eline
16 junho 2022

Altijd top!

I.Nicola
15 junho 2022

Alles was goed! De kwaliteit van de bowls is heel goed. Het personeel is erg vriendelijk en het werd mooi op tijd bezorgd. Een aanrader!!

Esthrr
14 junho 2022
Reacção a Malu

Super bedankt voor de fijne review :)

Annelise
14 junho 2022
Reacção a Malu

Enooooorm bedankt :)

Lisa
14 junho 2022
Reacção a Malu

Enorm bedankt voor de fijne review :)

Piraye
13 junho 2022

Makkelijk te bestellen en optijd klaar. Vriendelijke personeel.

Reacção a Malu

Cok cok tesekkur ederiz Piraye hanim :)

Bianca
13 junho 2022
Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de review Bianca :)

Martin Lapré
12 junho 2022

Echt super eten en super service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Martin, enorm bedankt voor de fijne review :) Waarderen we enorm!

lisa
12 junho 2022
J.V.
12 junho 2022
Reacção a Malu

Bedankt voor de fijne review :)

Alberto
11 junho 2022
Reacção a Malu

Great review, really appreciate it :)

Micha Kim
10 junho 2022
Reacção a Malu

Super bedankt voor de fijne review, waarderen we echt enorm!

Bibi
10 junho 2022

Top service altijd deze jongeman komt altijd met zijn zonnige uitstraling en grote glimlach op zijn gezicht. Echt een goeie gozer en perfecte service. Dankjewel je maakt altijd mijn dag zonniger als ik mijmeren bezorgd krijg door jouw!!

Reacção a Malu

WOOOOOOOOW Bibi! Wat een super super super lieve beoordeling zeg.. hier wordt ECHT iedereen BLIJ van! Wat een respect en waardering voelen wij hierdoor. We hebben dit intern aan onze collega doorgespeeld, en hij is hier zoooo ontzettend gelukkig mee geworden. Echt dank daarvoor, enorm bedankt

Fab
9 junho 2022

Altijd lekker en optijd!

Reacção a Malu

Bedankt voor uw geweldige review, waarderen we echt enorm :)

Lisa
7 junho 2022

Heerlijk!!

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de enorm fijne review :)

Esra
6 junho 2022

Ik plaats eigenlijk zelden een beoordeling van mijn bestelling, maar jullie hebben het zeker verdiend. Ik heb voor het eerst bij Malu besteld en het was echt lekker! Ik zal zeker vaker bestellen hier. Het was vers en je kunt zeker spreken over kwaliteit. Het bezorgen van mijn bestelling duurde ook niet lang. Je krijgt namelijk netjes een mail waarin staat hoe laat je de bezorger ongeveer kunt verwachten.

Reacção a Malu

Hi Esra, Hartelijk dank voor de geweldige review. Wij waarderen dit oprecht enorm, en zijn hier dan ook super blij mee. We hopen je snel weer te mogen voorzien van een fijne Poke! Met vriendelijke groet, Malu Poke

Dana
6 junho 2022

Een grote bestelling met 8 pokebowls besteld dit keer. Het was 10 minuutjes later (begrijpelijk op een zondag) maar we hebben allemaal genoten! Ruime porties en heerlijk vers. Malu Poke is een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saskia
6 junho 2022

De bezorger kon niet wisselen, en stuurde mij een tikkie! Super geregeld! En de bowl was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Sas! Wat fijn om de feedback zo positief te mogen ervaren. Dit waarderen we echt enorm, super bedankt

Jef
5 junho 2022

Hoi, de boontjes waren wat oud en de zalm in 1 van de twee bowls was niet meer helemaal goed. Normaal altijd top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roelie
3 junho 2022
Jelle
3 junho 2022
Reacção a Malu

Bedankt voor de geweldige review Jelle :)

Tiago David
2 junho 2022

Alles was lekker, maar ik heb extra betald voor avocado en het was niet aanwezig...

olga asberg
1 junho 2022

Snel bezorgd! Lekker en vers en aardige mensen

Reacção a Malu

Olga, hartelijk dank voor de fijne review :)

Bianca Biermann
1 junho 2022

Bezorging helaas te laat en niet alle toppongs aanwezig.

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review :) We sturen u spoedig een email betreft de missende items!

Zoë
31 maio 2022
Reacção a Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Maikel
31 maio 2022

heerlijke verse pokebowl en ruim op tijd bezorgd. Een aanrader!

Reacção a Malu

Enorm bedankt voor de fijne review :)

Petra Witteman
30 maio 2022

Heerlijk gegeten! Besteld om zelf op te halen, stond op tijd klaar. Perfect

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de fijne feedback Petra, waarderen we echt enorm :)

Max
30 maio 2022

Erge goeie Poke Bowl! Mijn vriendin en ik vonden het weer heerlijk. Erg vriendelijke ook om 2 drankjes erbij te doen als compensatie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Max, enorm bedankt voor de fijne review. Waarderen we echt enorm!

Frank
29 maio 2022

Het was weer heerlijk. Helaas miste bij 1 bowl de ingelegde gember en bij de andere zat er knoflook in plaats van kokos op. Hopelijk volgende keer beter :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcus Yavorskyy
26 maio 2022
Reacção a Malu

Thank you sooooo much for the great review :)

mulder
26 maio 2022

bedankt voor het lekkere eten en de snelle bezorging.het was top

Reacção a Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Visser
26 maio 2022

Het eten is prima, alleen de bezorging kan echt beter. De laatste paar keer kwam de bezorger 20 minuten later dan het gevraagde tijdstip.

Molenaar
26 maio 2022

Ontzettend lekker pokebowl, de toppings en sushi rijst zijn goed in verhouding. Aanrader!

Reacção a Malu

Bedankt voor de geweldige review :-)

Charlotte
26 maio 2022

Mega heerlijk! Lekkere rijst. Super op tijd klaar. Vriendelijke service!

Reacção a Malu

Enoooooorm bedankt voor de fijne review! Waarderen we echt :)

Thijs eggerding
26 maio 2022

Alles was heerlijk en warm, bestel hier zeker nog een keer.

Reacção a Malu

Bedankt voor de review Thijs, waarderen we echt enorm :)

Yagmur
25 maio 2022
Reacção a Malu

Bedankt voor de review Abla, waarderen we enorm!

Jeanet
24 maio 2022

Eten lekker, goed verzorgd! Wel 20 min. te laat!

van den berg
24 maio 2022

4 pokebowls met side dishes besteld. Helaas was de hoeveelheid erg verschillend en was er op de ene pokebowl veel meer toppings dan op een ander. Smaak was perfect!

Richard
23 maio 2022

Nog nooit besteld, maar was super lekker

Reacção a Malu

Hi Ries, topper bedankt voor de geweldige review :)

Mulder
22 maio 2022

Tuut tuut sneller dan verwacht bezorgd en het eten was lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Bedankt voor de geweldige review :)

Robin
22 maio 2022

Hartstikke lekker en snel bliksem geleverd ook nog.

Reacção a Malu

Hi Robin, enorm bedankt voor de geweldige review :)

Sandy
21 maio 2022

Heerlijk en vers maar ik merk dat de hoeveelheid dressing steeds minder is. De wasabi mayo was pittiger.

Sigrid
21 maio 2022

Normaal altijd super tevreden over Malu, vandaag helaas niet. De bijgerechten waren zo goed als koud bij aankomst. De pokebowl had erg weinig rijst en tijdens het eten bleek er een stukje avocado-schil (of iets wat daarop leek) en een haar in de bowl te zitten.

Reacção a Malu

Ahh..enorm vervelend om te lezen. We hebben u een email gestuurd :(

Ilse van der Voorn
20 maio 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de geweldige review Ilse :) Waarderen wij echt enorm!

Andrea
20 maio 2022

We bestellen vaak bij Malu en de kwaliteit ia super goed. Alles is vers, lekker en op tijd bezorgd! Ik ben 100% tevreden.

Reacção a Malu

Enorm bedankt voor de geweldige review, waarderen we echt enorm :)

Helana
14 maio 2022
Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de fijne review :)

Esther
12 maio 2022

Was erg lekker zoals altijd, alleen jammer dat de bestelde ebi garnalen bij 1 van de 3 bowls niet was toegevoegd. Volgende keer hopelijk volledige bestelling.

M
11 maio 2022
Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de review :-)

Trees Terwisscha van Scheltinga
11 maio 2022

Hele leuke joviale bediening. Echter geen extra bakje zeewier, wat wel besteld is. En de babybladspinazie was welgeteld 5 blaadjes. Toch een dikke Prima, eerlijk en heerlijk!!! Voor herhaling vatbaar. Gefeliciteerd!!! jullie mogen contact opnemen hoor. Groet Trees Terwisscha van Scheltinga

Ach
10 maio 2022

Elke keer dat ik in Haarlem zit voor mijn werk bestel ik het liefst bij Malu. By far de lekkerste poke bowls van Haarlem!

Reacção a Malu

We waarderen dit dus echt enorm, bedankt voor de fijne review :)

Leurs
9 maio 2022

Héérlijk gegeten !! Kunnen enorm genieten van de poke bowl met kip, echt een aanrader. Bezorging super vriendelijk en bellen als het later komt door bv extreme drukte.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de fijne review, dit waarderen we echt enorm! Wat fijn ook dat u uw lof uitspreekt over onze extra service, thank you soooo much!

Anoniem
8 maio 2022
Norman
7 maio 2022

Bezorging duurde 35min langer dan aangegeven, totaal bijna 1,5u. En 1 gerecht is verkeerd geleverd. Kwaliteit van eten is in order

Mario
7 maio 2022

Was weer uitstekend!

Reacção a Malu

Geweeeeeeeeldige review Mario, waarderen we echt enorm :)

angela
6 maio 2022

mooi op tijd, correcte aflevering, goed rekening gehouden met allergie en alle bowls waren weer super lekker (Zalm, spicy tuna en vega)

Reacção a Malu

Bedankt voor deze geweldige review Angela :)

Roelie
5 maio 2022
Reacção a Malu

Roelie, onwijs bedankt voor de review :)

Angelique Koomen
5 maio 2022

Super lekker en de dingen die warm moesten waren dat ook echt!! Heel netjes ingepakt en de bezorging was ook sneller als dat gezegd werd 😃😃 zeker een aanrader ik ga vaker bestellen zeer tevreden ☺️

Bianca Biermann
4 maio 2022

Helaas ontbraken de final touches! Dit gebeurt helaas vaker. Bowls waren wel lekker!

Joanne
3 maio 2022

Alles netjes en goed

Reacção a Malu

Bedankt voor de geweldige review Joanne, waarderen we echt enorm :)

Jan-Willem Koppers
2 maio 2022

Kwaliteit eten was prima maar echte kwaliteit zit in kleine dingen: ik had gevraagd den maïs toe te voegen niet gelukt (niet de eerste keer), er zaten geen stokjes, soja e.d. bij jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susanne
30 abril 2022

Het was weer super lekker allemaal. En ook zo fijn dat het altijd op tijd wordt bezorgd.

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review Suus, waarderen we echt enorm :)

Renske
28 abril 2022

Elke keer weer goed! Heerlijk gegeten . Top.

Marcel Malcorps
28 abril 2022

Ondanks de drukte van Koningsdag toch maar besloten onszelf makkelijk te maken middels een maaltijdbezorging. Onze keus was gevallen op Malu, gezien het gezonde karakter van het gebodene. Rekening houdend met een eventuele vertraging vanwege deze feestdag waren wij derhalve positief verrast dat de aflevering precies op de afgesproken tijd plaatsvond! Als vanouds was de kwaliteit van het gebodene uitstekend. Zo zie je maar dat gezond eten ook lekker kan zijn! Mijn welgemeende complimenten

Edith Bakker
25 abril 2022
Reacção a Malu

Fijne review Edith, bedankt :)

Anoniem
25 abril 2022
Reacção a Malu

Super bedankt!

Bianca
23 abril 2022
Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de fijne review :)

Miriam
23 abril 2022

Verse producten. Snelle bezorging.

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de fijne review, waarderen we enorm!

Meike
23 abril 2022

Vlotte bezorging en lekker gegeten.

Reacção a Malu

Hi Meike, hartelijk dank voor de geweldige review :)

Mario Roest
21 abril 2022

Zoals altijd weer top kwaliteit en snelle levering.

Reacção a Malu

Hi Mario, we waarderen uw review echt enorm! Vriendelijk dank :)

Ruud van Huis
20 abril 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd geleverd 👍🏻

Reacção a Malu

Waarderen we enorm Ruud, hartelijk dank voor de geweldige review :-)

Sacha
20 abril 2022

De poke bowl met zalm vond ik heerlijk! Ze zijn goed gevuld met verse zalm of tonijn en verse ingrediënten. Ik ben echt fan en bestel wel vaker. Je kunt je eigen bowl samenstellen of een kiezen van de lijst. Ik had deze keer de So Salmon bowl, echt een aanrader. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Een verbeterpunt zou zijn, als je ook voor 1 persoon kan bestellen, dat er geen minimale orderwaarde is. Maar verder helemaal top!!

Piraye
19 abril 2022

Snel en tijdig klaar! Altijd lekker

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review :)

Olga
19 abril 2022
Ellen
18 abril 2022

In 1 woord zalig! Super vers en smaak is top!

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de geweldige review!

Nancy
16 abril 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Reacção a Malu

Waarderen we echt enorm, hartelijk dank!

Erik
16 abril 2022

Erg lekker weer & vriendelijke service!

Maikel
14 abril 2022

Heerlijke, verse ingredienten en precies op tijd bezorgd.

Reacção a Malu

Hi Maik, hartelijk dank voor de review :) Waarderen we echt enorm

Amber
13 abril 2022

Super lekker en vers! Ook snel bezorgd!

Helsloot
13 abril 2022

Al aardig wat keer besteld en het is altijd goed, mega lekker en snel!

Tevreden klant
13 abril 2022

Ik ken geen enkel ander bedrijf hier in de omgeving die zo betrokken is bij de klanten als Malu dat is. De communicatie van bestellen tot leveren is erg prettig en duidelijk. Ga zo door, ik blijf vaste klant!

Lisa
12 abril 2022
Eva
12 abril 2022

Vriendelijk en servicegerichte mensen, lekkere bowls! De Avocado fries waren een aangename verrassing.