Avaliações de Malu Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Berna
12 junho 2024

Lekker eten.fijne service. Top

annemarie
11 junho 2024

miste wat toppings, maar wellicht niet goed besteld.

conny van Gestel
10 junho 2024

het was heerlijk en de bezorging was top en op tijd

Dominique
10 junho 2024

Neem vaker de spicy tuna maar deze keer smaakte die anders. Wat zo pittig dat ik het niet heb kunnen opeten. De andere smaken kwamen te vervallen. Ook hadden we een large formaat besteld maar ipv een groter bakje zat er een los bakje rijst met wat andere ingrediënten bij waardoor we het zelf nog moesten mixen. Kortom anders dan gewend. De heerlijke verse producten wel zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sacha
10 junho 2024

De poke bowl was heerlijk! Goed gevuld en vers gemaakt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
9 junho 2024

Alles was perfect. Ruime porties. Alles vers en smakelijk. Order werd precies op tijd geleverd.

Esther
8 junho 2024

Blijf genieten jaar in, jaar uit! Topservice en vriendelijk personeel. Maar het eten blijft perfect 👌🏻

Dominique van Kessel
7 junho 2024

Het was weer top. Alles smaakte goed, zag er prima uit en de bezorging kwam keurig op de afgesproken tijd. Dank! Graag tot gauw.

Lisa
2 junho 2024

De garnalen waren nog rauw helaas.. was daarom niet zo lekker

Deborah
2 junho 2024

Was weer heerlijk!

Cocky Bakker-Rompelman
31 maio 2024

De bezorging was precies op de afgesproken tijd en het eten was heerlijk.

Jan van Honschoten
30 maio 2024

Lekker en op tijd

Esij
28 maio 2024

Top service! De lekkerste poke bowl!

Donnee Visser
25 maio 2024

Super lekkere pokebowl en hele vriendelijke service! Wij zullen hier vaker bestellen.

Sarah
25 maio 2024

Was lekker snel bij ons en het smaakte wederom weer heerlijk!!

Ilse Nix
24 maio 2024

Was heerlijk

Saskia de Boer
22 maio 2024

Altijd de lekkerste bowls!

Tom
21 maio 2024

Top

Myrthe
17 maio 2024

Snel, goed, super rijk gevuld

Wilma Vermunt
16 maio 2024

De kipstukken waren jammer genoeg niet warm

Pim
15 maio 2024

Heerlijke pokebowls. Goede service, zeer vriendelijk geholpen

zen
13 maio 2024

zeer lekker en heel vullend!

Theo
13 maio 2024
ScarletM
8 maio 2024
Jenny
7 maio 2024

Echt veel te veel gebakken knoflook erop en de rijst mag meer naar sushirijst smaken, Ik had de bowl met garnalen, die is al een euro duurder en dat is prima maar dan zijn 3 garnalen niet echt veel. Jammer maar wel lekker hoor.

Martijn
4 maio 2024
Andre
3 maio 2024

Hmmm. Dit keer wat minder enthousiast. Een chicken terriyaki gewoon en large besteld. Erg magere porties(verder onder de deksel)en vraag me af de large wel 2,50 euro meer was. Smaak verder prima, niks mis mee

Sander
2 maio 2024

Altijd goed, altijd lekker en snel bezorgd!

MR
2 maio 2024

Jammer dat de prijs zo gestegen is.. en de portie kleiner.. maar nog altijd over heerlijk! We komen weer terug!!

Michelle de Groot
1 maio 2024

Altijd tevreden!

Botman
30 abril 2024

Dank voor het zorgvuldig afhandelen van de bestelling!

Anneke
29 abril 2024
André de Lange
29 abril 2024

Mijn zelf samengestelde poke bowl was zoals altijd heel lekker. De bezorger kwam ruim op tijd en was heel vriendelijk!

Char
27 abril 2024

Grote bestelling gedaan van 7 bowl, hier gratis 3 super grote bakken loempia's bij gekregen en een bak spring rols. Super aardig, buiten dat het eten altijd heerlijk is bij malu

Erica Stapper
27 abril 2024
Mirjam
27 abril 2024

Super lekker👍

Paul
27 abril 2024

Perfect, goed van smaak

Onbekend
27 abril 2024

Ik heb al van veel restaurants in verschillende steden pokebowls gegeten, maar de pokebowls van Malu blijven altijd het beste. De zalm en garnaal waren perfect, maar ook de rijst en andere toevoegingen. Bezorging is eigenlijk altijd goed optijd. De klantenservice is daarnaast ook geweldig, al hebben we die vrijwel nooit nodig.

Sandy
26 abril 2024

Weinig waksme en avocado 15 minuten te laat deze keer Voor de rest: eten was vers

T van Dijk
25 abril 2024

Altijd perfect!!!

Bakker
25 abril 2024

Heerlijk, zoals altijd!

N
22 abril 2024

Was weer top! Vers, smakelijk en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Olvers
20 abril 2024

Alles is gewoon ok maar, ik ben een tijdje geleden gestopt om te bestellen om dat de kwaliteit minder werd. Na een lange tijd toch maar weer geprobeerd. Bezorging prima en da maaltijd was super lekker. Ik ben alleen geschrokken van de hoeveelheid. 2 grote maaltijden besteld voor 40 eur en dat was schrikken. Heerlijk maar echt te weinig voor zoveel geld.

Jenny
20 abril 2024

Jammer dat de rijst niet naar sushi rijst smaakt maar naar gewone rijst. Bij mij zat er veel te veel lenteuitjes op,

Cindy
20 abril 2024

Heerlijk en snelle levering

Suus
19 abril 2024

Was weer top!

Lisa Ruis
13 abril 2024
Reacção a Malu

onwijs bedankt Lies!

Bakker
13 abril 2024

Zoals altijd, heerlijk!!!

Monique
12 abril 2024

Geweldige goede Sushi Bowl, smaakt zeer goed. Maar ik krijg iedere keer een grote handvol van die vieze bonen erbij die ik nog geen eens hebt besteld. Bah… ik heb alles eruit moeten vissen en hoop dat ik ze de volgende keer er niet meer bij krijgt. Mvg Monique

Ivar
12 abril 2024

Ik miste de avocado

Hennie
11 abril 2024

Formidabel! Zachtverse zalm in een geweldige bowl. Top!

M
9 abril 2024

👍🏻👍🏻

Rein
8 abril 2024

Ik bestel al langere tijd bij Malu, maar de laatste tijd komt regelmatig voor dat er ingrediënten worden vergeten. Ook bij deze bestelling mist er weer een ingrediënt, dit keer de zalm. Vind dit erg jammer aangezien je ook extra betaald voor meer proteïne ingrediënten. Vorige keer gebeurde het ook en toen moest ik een mail sturen, maar na 2 e-mails verstuurd te hebben heb ik daar nul reactie opgekregen. Ook de (nieuwe) voor mijn gevoel kleinere bowls is geen pluspunt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nath
5 abril 2024
Toine Lagerburg
5 abril 2024

Alles netjes verpakt en bezorgd. Smaakt allemaal goed en zeker een aanrader om te bestellen

Claudia
5 abril 2024

Zoals altijd weer heerlijk een zelf samengestelde poke bowl gegeten, keep up the good work and nice food!

Sandy
3 abril 2024

Kwam vlot

P
3 abril 2024

supersnel bezorgd lekker als altijd!

Matthijs Kraakman
3 abril 2024
Matthijs Kraakman
2 abril 2024

De beste !!

Skip
2 abril 2024
Mirjam
1 abril 2024

Het was weer heerlijk!

Isabel
30 março 2024

Het was voor de tweede keer op rij snelle bezorging. Kwaliteit altijd goed

Myrna van der Veldt
27 março 2024

Heerlijk!!!!

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de feedback!

Stefan
24 março 2024

Moest even bellen om onze postcode, bezorggebied aan te zetten, daarna konden onze heerlijke maaltijd laten bezorgen. Fijne service!

Reacção a Malu

Kleine moeite! Bedankt voor het bestellen.

Mirjam
23 março 2024

Alweer zo lekker!

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de feedback!

Suus
22 março 2024
Jelmer
22 março 2024
Martijn Bruines
22 março 2024

Malu is inmiddels wel een wekelijk iets voor mij. De fried chicken pokebowl is een echte aanrader; altijd vers en smaakvol. Uitstekende service en kwaliteit. Goed geregeld Moes

Deborah
22 março 2024

Heerlijk!

Robbert
18 março 2024

Het team Malu is heel vriendelijk en klantgericht. De pokebowls waren om te smullen!

Jelle
17 março 2024
Maria
17 março 2024
Bianca Biermann
17 março 2024

Om half 6 besteld voor 19 uur. Toch halfuur te laat bezorgd. Ik vond jullie vorige bakjes fijner. Nu lastiger te mengen.

Toine
15 março 2024

Alles top en even lekker. Op tijd gebracht en goede service keurig verpakt

Reacção a Malu

onwijs bedankt voor de reactie!

Sandy
15 março 2024

Heel lekker

Reacção a Malu

Onwijs bedankt!

Simone
14 março 2024

Heerlijk vers!!! Mooi opgemaakt en altijd super vriendelijke bezorgers!!!!

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de reactie!

Kelly Gerrits
14 março 2024
Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de feedback Kelly!

Luiza
13 março 2024

Really nice bowl but it had a bit too much sauce, maybe next time I will order the sauce apart

Omar Alo
13 março 2024
Reacção a Malu

Onwijs bedankt!

Marco
10 março 2024

Lekker eten, goede porties en vriendelijk personeel

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de positieve feedback Marco!

belakissa@gmail.com
8 março 2024

Ziet er fris uit en smaakt lekker

Reacção a Malu

Bedankt voor de feedback!

T.
8 março 2024
Sandy
8 março 2024
Reacção a Malu

Onwijs bedankt!

Eva
6 março 2024

Weer heerlijk gegeten. Kwaliteit goed en bezorging snel, zoals altijd.

Reacção a Malu

Onwijs bedankt!

Jop
4 março 2024

De poke bowl met krokante kip was weer vurrukkulluk! Perfecte balans tussen knapperige kip stukjes, verse groentes en quinoa. En zo fijn dat je zelf je ingrediënten kunt kiezen. Mijn favoriete ‘even makkelijk’. En super snel gebracht, top! 👏

Franca
4 março 2024

Super lekkere pokebowl!!!

Andre
3 março 2024

Dacht besteld te hebben en ging afhalen. Was echter niet goed gegaan door een foutje van mezelf. De bestelling werd echter gelijk gemaakt maar pinbetaling deed het niet . In goed vertrouwen kreeg ik de bestelling mee en heb achteraf betaald. Goede service! En het belangrijkste: de chicken teryaki bowls waren heerlijk.

Reacção a Malu

Andre! Ontzettend bedankt voor deze fijne review. Waarderen we enorm hier

Jan
2 março 2024
Reacção a Malu

Bedankt voor de review!

Marjolein
2 março 2024
Sandra
1 março 2024

Heerlijk gegeten, maar we moesten wel lang wachten. Zo snel mogelijk bezorgen bleek uiteindelijk 1 uur en 20 minuten.

Hennie
29 fevereiro 2024

Bijzonder vers en smakelijk! Top!

Fam Baas
29 fevereiro 2024

Zoals altijd prima kwaliteit 🤗 heeft weer gesmaakt 👌🏼

Ania
29 fevereiro 2024

Zalm was niet vers :-(

Deborah Rosekrans
28 fevereiro 2024

Zoals altijd weer heerlijk!

Tess dooijeweerd
27 fevereiro 2024

Er miste 2 toppings bij mijn vorige bestelling, toen heel goed geholpen. Helaas bij mijn nieuwe bestelling miste er weer een topping waar ik wel voor had betaald.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carine
25 fevereiro 2024

Altijd lekker en goed gevulde bowl!

Claudio
25 fevereiro 2024

Ik bestel regelmatig omdat het zo'n heerlijke maaltijd is.....meer dan genoeg, verse lekkere ingrediënten en altijd op tijd bezorgd (of eerder zelfs)!!

M
24 fevereiro 2024

Als het druk is ,worden er fouten gemaakt. Te veel rijst of iets vergeten er bij te doen. Word wel heel goed opgelost.....

Lisa Ruis
23 fevereiro 2024

Heerlijke pokebowls zoals altijd