Avaliações de Malu Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Rosanne
Ontem

Super aardige mensen, goede service en lekker eten!

Hannie
19 março 2023
Hennie
19 março 2023

S.U.P.E.R. Altijd vers, gezond en erg lekker. Niets meer aan doen!

Diane
19 março 2023
Monique
18 março 2023

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Was wel erg veel

Ronald
18 março 2023

Heerlijke pokebowls, fantastisch snelle bezorging

Chris
18 março 2023

Altijd weer top!

HARNO Herman
17 março 2023

Na meerdere malen fout gegaan, eindelijk weer tevreden met het bezorgen. Heb ook gebeld om dit door te geven.

Jouke
17 março 2023
Marcel
17 março 2023
Naut
14 março 2023

Kwaliteit van de vis was matig. Paar oneetbare stukken, dus het snijden mag wel wat zorgvuldiger. Mango ook erg wisselvallig. Doorgaans een stuk beter dus hopelijk volgende keer beter.

Jeroen
13 março 2023

Fakking lekker

Nancy Koene
13 março 2023

Het eten is altijd heerlijk. Wij bestellen regelmatig en altijd vijf sterren. Ook de bezorging is snel en vriendelijk.

Nicole
13 março 2023

Zoals altijd heerlijke pokebowls! Helaas was een van de bowls niet met de juiste basis (rijst ipv de bestelde salade), maar verder alles prima! Snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MCh
10 março 2023

Prima!

Mies
9 março 2023
Marja
5 março 2023

Heerlijk, voldoende tonijn en kip op de bowls, genoten !

Marcel
3 março 2023

Beste in de stad!

Paulus
3 março 2023

Super!!!

Yvonne
2 março 2023

Voor het eerst minder smakelijk dan normaal.

Ken
2 março 2023

- Leuke medewerkers - verse groenten - lekkere smaak kip (krokantekip) - wordt snel bezorgd of bereid in de zaak Min punt—-> jammer dat je niet binnen kan zitten ( ze hebben we uitgelegd waarom) is te begrijpen

Bypi
1 março 2023

Beste take-out restaurant dat ik ken. Smakelijk, voedzaam, betaalbaar.

Maurice
28 fevereiro 2023
Jop
27 fevereiro 2023

De krokante kip pokébowl van Malu… Verslávend lekker! 😋

Renee Ruiter
24 fevereiro 2023

Fris vers en erg lekker

Romy
22 fevereiro 2023
Herman
22 fevereiro 2023

Elke keer weer een feestje! Heel lekker en snel en correct geleverd,

Jorn
20 fevereiro 2023
Sylvana
19 fevereiro 2023

Snelle bezorging en lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mara
19 fevereiro 2023

Snelle bezorging en altijd rijk gevulde pokebowls, heerlijk!

Bypi
18 fevereiro 2023

Geen betere take-out dan Poku Malu!

CP
17 fevereiro 2023

Altijd heerlijke poke bowl en best op tijd. Alleen een beetje door elkaar geschud deze keer.

Laura Burggraaf
17 fevereiro 2023

Bezorging was wel erg laat. Begrijpenlijk, omdat het druk was. Werd netjes gebeld. Bij 2 pokebowls zijn de extra garnalen vergeten. Hiervoor hebben wij wel betaald. (*2x2,50)

Hennie
17 fevereiro 2023

Malu is de beste! Altijd vers en heel erg lekker. Top!

Steffany Telderman
16 fevereiro 2023
Marcel
16 fevereiro 2023

Verkeerde bestelling ontvangen gelijk een nieuwe gekregen, perfecte service was niet nodig! Thanks💪

Marianne
15 fevereiro 2023

Echt lekker. Een aanrader.

Carolina
12 fevereiro 2023
Linda
11 fevereiro 2023

Altijd weer heerlijke pokebowls !

Barry
11 fevereiro 2023
Esin
10 fevereiro 2023

Snelle service en de lekkerste pokebowl! En het mooiste is vandaag dat het geld naar Afad gaat🤲🏻 zo dankbaar en trots op jullie team!

Ingrid
10 fevereiro 2023

Was weer super lekker!!

Myriam en Marc
9 fevereiro 2023

Regelmatig na het sporten gaan we naar Malu een pokebowl ophalen. Hartstikke aardig geholpen en het smaakt altijd lekker!

Rick
7 fevereiro 2023

Zoals altijd uitstekend en gezond!

Anoniem
6 fevereiro 2023
Hennie
5 fevereiro 2023

Supervers Supergezond en Superlekker!! En stipt op tijd bezorgd.

HARNO Herman
4 fevereiro 2023

Mijn dochter vind het erg lekker, ik kreeg eerst de melding dat ik niet kon laten bezorgen, maar na een belletje, zei een medewerker dat ik afhalen moet selecteren en adres opgeven. Zo gezegd, zo gedaan! Wel weer (te) laat maar dochter blij. Is wel jammer dat de belofte die ze deden niet kunnen nakomen. Is eerder een bestelling 1,5 uur later bezorgd, en medewerker belde mij op dat volgende bestelling met korting besteld mocht worden. Maar dit is niet zo gegaan. Misschien volgende keer. Verder geen problemen.

Lisa Ruis
3 fevereiro 2023
MCh
3 fevereiro 2023

Prima 👌🏼

A
31 janeiro 2023
Ceyda
30 janeiro 2023
GJ
30 janeiro 2023

Eten was erg lekker, bezorging was dit keer echter matig: de verpakkingen waren half open en het eten was door elkaar gegaan…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
29 janeiro 2023
Bianca Biermann
29 janeiro 2023

De extra edamameboontjes waren veel te gaar en daardoor niet lekker helaas. Bezorgtijd was ruim 25 min later dan gepland. Pokebowl zelf was wel lekker!

Eva
27 janeiro 2023

De beste poké-bowls! Altijd weer genieten. Keep up the good work 😍

Sandy
26 janeiro 2023

Heerlijk vers eten Op tijd bezorgd

Remko
25 janeiro 2023

Lekkere pokebowl.

Amir El harchaoui
25 janeiro 2023
Am seijsener
24 janeiro 2023

Het eten was voor de zoveelste x koud....mijn dochter heeft dit ook al een paar x gehad beetje jammer want goedkoop is het niet voor de rest super aardig personeel goeie site en top dat je je bestelling kan vast leggen! Maar nou nog een manier vinden dat het eten nog warm blijft

Didi
24 janeiro 2023

Vaker besteld altijd superlekker. Alleen vandaag zat er een stukje plastic in de pokebowl.....

Britta
22 janeiro 2023

Heerlijke en verse Poké Bowl+loempia’s. Bezorging keurig op tijd.

Michele
21 janeiro 2023
Diane
20 janeiro 2023
John
19 janeiro 2023

Heerlijk eten en mooi op tijd geleverd.

Yvonne
19 janeiro 2023

Wederom was het erg lekker. Helaas niet de beloofde loempia’s gekregen.

Saskia
18 janeiro 2023

Malu, gewoon de beste !

Bakker
18 janeiro 2023

Vanwege verhuizing hebben we een tijd niet besteld, nu na een lange tijd afgehaald en wat was het heerlijk!! We komen zeker weer vaker afhalen!

Timo Bijnsdorp
17 janeiro 2023
M mulder
16 janeiro 2023

Het was weer heerlijk.en complimenten aan de bezorger Vriendelijk en dat met dit weer. Het regende pijpenstelen. Dank daarvoor

Michele De koning
14 janeiro 2023

Heerlijke gegeten zeker voor herhaling vatbaar.

Paulien
14 janeiro 2023

De lekkerste pokebowl!

Inez
13 janeiro 2023

Helaas zat de sushi rijst in harde brokken aan elkaar vast en was het erg koud.

Hennie
13 janeiro 2023

Als altijd: voortreffelijk!

Martijn Bruines
13 janeiro 2023

Eet altijd heerlijk hier, bestel wekelijks wel. Nou had ik vandaag een soort wit sausje door mijn rijst heen waardoor dit heel zoetig was geworden, helemaal niks voor mij. gelukkig was de kip weer fantastisch maar helaas de rijst niet gegeten. Had opgebeld en een beleefde medewerker aan de lijn die vertelde dat dit een nieuwe toevoeging is en dat ik kan vragen om “geen wit sausje” en dat ik dan mijn eten krijg zoals altijd. In de toekomst is het wel verstandig om niet zomaar dingen toe te voegen zonder er een melding van te maken (of een optie te geven of je deze saus wilt proberen). Nogmaals normaliter erg tevreden en ik zal zeker blijven bestellen.

Raimondo
12 janeiro 2023

Helemaal Top!!! Heerlijk gegeten goed gevulde Bowl

Mo
12 janeiro 2023

Komkommer snijden door de helft

Annemiek
12 janeiro 2023

Precies op tijd geleverd en erg lekker!

Ro
11 janeiro 2023
Saskia
10 janeiro 2023

De beste in Haarlem en omstreken.

Caroline
10 janeiro 2023

Heerlijk

Sabine
8 janeiro 2023

Waanzinnig goede service! Denkt aan de telefoon ook heel goed mee over allergenen (glutenvrij). De bezorging was sneller dan verwacht en de pokebowl was heerlijk!! De volgende keer bestel ik zeker weer hier :)

Marjoleine
7 janeiro 2023

Altijd heerlijk!

Carmen De Haan
6 janeiro 2023

Voortaan haal ik het liever zelf op. Nu zat ik 'op hete kolen' vanwege een geplande afspraak.

Rene
6 janeiro 2023

Was weer heerlijk, zoals altijd.

Esther Kluwen
5 janeiro 2023

Lekker eten 😍

Sander
3 janeiro 2023

Super lekker! Heerlijk krokante kip en lekker verse poke bowl. En snel geleverd. Top!

Miles
2 janeiro 2023
Nienke
1 janeiro 2022

Toptent!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joep
31 dezembro 2022

Hele snelle bezorging en vervolgens heerlijk gegeten!

Mirjam
30 dezembro 2022
Yvonne
30 dezembro 2022

Was geweldig!!

Elle
30 dezembro 2022

Zoals altijd SUPERlekker! En de bezorging ook goed op tijd. Altijd fijn bij Malu!

Alberto
30 dezembro 2022

goede service

S
28 dezembro 2022

Eten op niveau en een goede service

Bart
28 dezembro 2022

Heerlijke poke bowl en de bezorging is ook altijd top!

Peter
25 dezembro 2022
De beste
24 dezembro 2022
Sanne
24 dezembro 2022

Wij bestellen hier altijd onze pokebowl! Het is altijd vers en mega lekker. Nooit problemen met bezorging en mochten deze er wel zijn dan bellen ze altijd en lossen het op. Wij zijn fan en trouwe klant🙏🏻

Eric
23 dezembro 2022

Malu is lekker, voldoende hoeveelheid, prettig bezorgd en mooi op tijd. Een absolute aanrader!

Nadeche
23 dezembro 2022

Heerlijk eten en super service! Dank jullie wel weer!

Suzanne
23 dezembro 2022

Er zat geen dressing bij de pokebowl

.
22 dezembro 2022
C.Venema
22 dezembro 2022

Smaakte heerlijk!

Gijs
21 dezembro 2022

Het was superlekker, helaas alleen dat ik de Truly Tuna had ontvangen in plaats van de bestelde Spicy Tuna...

Remko
20 dezembro 2022

Was weer een heerlijke Poke Bowl. Bezorging was snel.

Reacção a Malu

Onwijs bedankt Remko!

Hennie
19 dezembro 2022

Het eten was weer voortreffelijk. Gezond, smakelijk en goede hoeveelheid. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Hartelijk dank voor de fijne feedback Hennie :)

Joeri
19 dezembro 2022

Vorige keer was t super lekker, alleen nu was er (denk per ongeluk) rauwe rode ui aan toegevoegd en dat zorgt ervoor dat alles daar naar smaakt en ik kan dat zelf niet verdragen, dus had helaas ipv even echt genieten van een verwen moment, niet zo’n fijne ervaring.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
19 dezembro 2022
Reacção a Malu

Bedankt voor de feedback Rob :)

Madelief
19 dezembro 2022
Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de feedback Madelief :)

Sander
19 dezembro 2022

Heerlijk comfortfood. Vers en lekker. Zou het elke dag wel willen eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Hartelijk dank Sander :)

martijn
18 dezembro 2022

Netjes op tijd en weer lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Onwijs bedankt voor de feedback Martijn :)

Rambo
18 dezembro 2022

Lekkere bowl en gyoza gegeten. De bezorging was 20 minuten later dan de opgeven tijd. Dat was geen probleem, kan gebeuren, maar de gyoza's waren inmiddels koud.

Lehla
18 dezembro 2022
Lisa
16 dezembro 2022

Altijd goed om te bestellen! Vriendelijke service en lekkere goed gevulde poke bowls. Als je in Haarlem Poke Bowl wilt bestellen dan moet je naar Malu Poke

Cindy van der Deijl
16 dezembro 2022

Heerlijk vers

Rosalie
16 dezembro 2022

Volgens mij zijn wij een van de meest terugkerende klanten. We bestellen al sinds het begin van MaluPoke onze pokebowl. Wij zijn heel erg blij met de pokebowl. Maar wel een stukje constructieve feedback. Ik krokante kip die op de pokebowl wordt gedaan en die je ook los kan bestellen, zijn tegenwoordig te zout. Mijn dochter kan het af en toe gewoon niet meer opeten. In de pokebowl valt het iets minder op, proef wel dat het erg zout is, maar daar kan je het mixen met rijst ed. Maar de Never Enough van mijn dochter is af en toe echt niet te doen. Dus het zou fijn zijn als er wat minder zout in wordt gedaan. Gisteren was het al iets minder zout, maar ik vond het nog steeds te veel. Verder super lekker, goede porties en goede en snelle bezorging. Nog een ander verzoek: wellicht een optie in de app doen waarbij ik kan kiezen voor de eetstokjes. Scheelt weer eetstokjes die worden weg gegooid.

Marianne
14 dezembro 2022

Heerlijk! Op tijd bezorgd (en op de hoogte gehouden wanneer bezorger vertrokken is)

Lars van Egmond
14 dezembro 2022

Altijd vers, gezond en lekker. Vriendelijk personeel, vlotte bezorging. Beste Poké van Haarlem, echt een aanrader!

Monique
13 dezembro 2022

Vriendelijke mensen en heerlijk eten!!

Marsha
13 dezembro 2022

Heerlijk!

Joris
13 dezembro 2022
Arlette Verdonk
12 dezembro 2022

Ik heb heerlijk gegeten, kwaliteit was zoals altijd top en de bezorging ook. Alleen hadden we nog een extra topping besteld, avocado, die er helaas niet bij zat…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilma Vermunt
12 dezembro 2022

Heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F. O.
11 dezembro 2022

De pokebowls van Malu zijn altijd fantastisch. Goed van smaak, vers, en rijk gevuld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
9 dezembro 2022

Het eten was een kleinere hoeveelheid dan normaal, terwijl ik een grote poke bowl had besteld. De smaak en kwaliteit was wel goed. De loempia's waren wel wat aan de zacht kant.

Ania
6 dezembro 2022

Rijst was niet zo super lekker en zalm.had ook niet lekker smaak

Paul
5 dezembro 2022

Avocado wordt een euro extra gerekend terwijl deze nauwelijks waarneembaar was. De maaltijd was behoorlijk doorelkaar geschud, de deksel zat er niet goed op.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie
4 dezembro 2022

Het was weer geweldig. Heerlijk vers, mooie portie en snel bezorgd. Bravo!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pascal
4 dezembro 2022

👌🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge Feije
3 dezembro 2022

Naar onze mening is het de beste Poke Bowl in Haarlem!! Velen geprobeerd en dit is echt de beste!

Robin
1 dezembro 2022
Fabian
30 novembro 2022

Mag wat goedkoper

Esmee
30 novembro 2022

Poke bowl was compleet en optijd bezorgt maar mijn rijst was veel te lang door gekookt en niet meer lekker. Moest hierdoor de helft weggooien.

tanjavdmeer@hotmail.com
30 novembro 2022
Diane
30 novembro 2022

The order arrived a bit late and although we had added avocado in both our pokébowl, none was added. After calling with the restaurant though, they said that they will add it for free for the next order which is nice of them as it is normally extra. All in all still happy.

schouw
29 novembro 2022
Romano
29 novembro 2022

Normaal 5 sterren, nu de chilisauzen vergeten, had het in het opmerkingenveld gezet maar viel blijkbaar niet op, eten was wel lekker

M
26 novembro 2022
Renee
23 novembro 2022
Hennie
23 novembro 2022

Heerlijk vers en gezond!

-
21 novembro 2022
Sabrina
20 novembro 2022

Was weer heerlijk en super vers! Genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Priscilla
19 novembro 2022
Lisa
18 novembro 2022

Beste pokebowls!

Pascal
18 novembro 2022
Jasmijn
17 novembro 2022

Zoals altijd heerlijk en pijlsnelle bezorging.

Illia
15 novembro 2022

Everything was good!

Christian
14 novembro 2022
Anja
14 novembro 2022
Sandy
13 novembro 2022

Heerlijke poki bowls

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim Jacobs
12 novembro 2022

De lekkerste van Haarlem !

Diana
12 novembro 2022

Bestelling kwam mooi op tijd, heerlijke poke bowl!

Claudia
11 novembro 2022

Altijd vers, heerlijk en snel bezorgd!✨

Emris
11 novembro 2022
Yvette Noy
10 novembro 2022

Heerlijke poke bowl en volgens afspraak bezorgd door een heel vriendelijke jongen!

Ontevreden
6 novembro 2022

Duurde 1.5 uur ipv 50 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg. Side dushes waren koud en klef, alles was uit de verpakking, nat en vies.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miriam K
6 novembro 2022
F.K.
6 novembro 2022

Ik kreeg een bowl waarvan de ingrediënten niet helemaal juist waren, deze gewoon maar opgegeten. Toen werd er na ongeveer een uur gebeld dat ik alsnog de juiste bowl bezorgd kreeg. Dus goede service!

Janneke
6 novembro 2022
J. Colombo
5 novembro 2022

Altijd lekker en altijd op tijd!!

Wilma Vermunt
3 novembro 2022

Heerlijke maaltijd! Correcte bezorging! Aanrader!

Eline van der Velden
2 novembro 2022
Berna
2 novembro 2022

Was weer heerlijk.

Petra Witteman
2 novembro 2022
W
2 novembro 2022

Snel en lekker

Maaike
2 novembro 2022

Eten was heerlijk. Alleen schuin geraakt met bezorging.

Mich
1 novembro 2022

Helaas de kip was koud de edema bonen waren nagenoeg bevroren en de extra wasabimayo die ik vroeg zat er ook niet op , erg jammer weer . Dus de mail we hebben u gemist hoeft van mij niet meer verstuurd te worden !!

M
30 outubro 2022

Prima! Zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annie
30 outubro 2022

Great food as always

Ama
29 outubro 2022

Altijd lekker!

D. van Kessel
28 outubro 2022

De Poke Bowl was heerlijk. Alle smaken goed, vers en lekker Zeer op tijd bezorgd.

Romano
26 outubro 2022

Goede kwaliteit, snel geleverd, heerlijke verse maaltijd, kan niet anders zeggen dan 5 sterren!

Marcel
26 outubro 2022

Eten was goed en lekker, maar 3 euro bezorgkosten (10% van het totale bedrag) is wat aan de hoge kant. Daarom 1 ster voor de bezorging die overigens prima op tijd was.

Richard Jaspers
24 outubro 2022
Diane
23 outubro 2022
Clara
22 outubro 2022
HELEN
22 outubro 2022

EERDERE BESTELLING WAS HET VEEL VERFIJNDER, HET WAS MINDER SMAKELIJK. Nu zalm en tonijn in een aparte doos en de warme garnalen op de pokebowl, ik vond het echt veel minder lekker, helaas,, voor 20 euro per pokebowl mag je wel meer kwaliteit verwachten

Rene
17 outubro 2022

Top zoals altijd. Snelle bezorging en lekker verse maaltijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edith
16 outubro 2022

Prima bowl leuke bezorger en keurig op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
15 outubro 2022

👌🏼

Wilco
14 outubro 2022

Heerlijke poke bowl. Echt een aanrader. Bezorgen heel vriendelijk en bedankt ook voor de bestelling.

Hans
12 outubro 2022

Prima kwaliteit, netjes op tijd klaar en vriendelijke benadering.

Bart Bolderdijk
9 outubro 2022

Weer heerlijk gegeten! Thanks

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
9 outubro 2022

Lekker smakelijke poke bowls, goede portie en lekker verse ingredienten.

Jorn
9 outubro 2022

Top!

Lisa
7 outubro 2022
Emris
7 outubro 2022
Ingrid
5 outubro 2022

Altijd lekker de pokebowl

Zuydgeest
5 outubro 2022

Er zat een haar in mijn pokebowl. Erg jammer. Voor de rest lekker.

Kate
5 outubro 2022

Always delicious!

Carmen De Haan
3 outubro 2022

Wat is dit lekkkkerrrr! Super vers en leuke varianten. Vandaag heb ik mijn zieke broer (die niets wil eten) hierop getrakteerd en hij heeft gesmuld! Een dubbel cadeau dus.

Rene
2 outubro 2022

Was weer top, zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W
2 outubro 2022

Elke keer weer super vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
1 outubro 2022

Normaal mega tevreden bij jullie, had online besteld en direct gebeld hoelang het ongeveer zou duren ( dit was 1845 ), het zou er met max 45min zijn. Om 20:00 maar is gebeld waar het bleef, toen werd mij gezegd dat er met 2 min een bezorger naar mij toe kwam, ik de situatie uitgelegd en uiteindelijk €10 korting op me bestelling gehad. Om 20:35 was er dan eindelijk een bezorger (deze wist niet dat ik korting kreeg). Mn kip was niet crunchy, en de pokebowl met zalm was erg afgeraffeld zag er niet netjes uit. Enorm gebaald!! Zit je bijna 2 uur op eten te wachten en valt het ook nog is tegen, zo veel meer gewend van jullie!!

mulder
30 setembro 2022

super lekker dank jullie wel

Petra
26 setembro 2022

Heeeerlijk 👌👌

Sam Burke
26 setembro 2022

wij blijven fan!

M
26 setembro 2022
MC
25 setembro 2022

Top, zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelmer
23 setembro 2022
Rob
23 setembro 2022

Altijd lekker, altijd snel!

Tosca
22 setembro 2022

De mango was over datum en de avocado ontbrak:(

Caroline
21 setembro 2022

Helaas nu voor de tweede keer vergeten de krokante zeewier toe te voegen, ondanks dat ik hier speciaal op gewezen heb. Jammer. Voor de rest was het prima!

Sinke
16 setembro 2022

Smaak en hoeveelheid tonijn, avocado prima, maar de rijst is een complete misser! Klonterig en droog, zeker geen sushirijst. Voor 16 piek ( large = ook wel minimum voor avondmaaltijd) kan het echt beter! We hadden er wakame salade apart bij. Was ook wel nopdig. Standaard wat gepickelde groente zou geen luxe moeten zijn!

Vincent
15 setembro 2022

Lekker en snel bezorgd

Audrey
15 setembro 2022
Linda
14 setembro 2022

Lekkere bowls, lekker verse ingredienten, smakelijk en kleurrijk. Bezorging was vlotter dan aangegeven (50 min ipv 60). Medium bowl was voor ons precies goede hoeveelheid

Wilma Fris
11 setembro 2022
Harold
11 setembro 2022

Echt een aanrader! Goed eten, betaalbaar en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Priscilla
10 setembro 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk, mijn kinderen zijn er ook dol op.

Bolwerk
7 setembro 2022

Heerlijke pokebowls die precies op tijd bezorgd werden. Wij komen terug!

Ceyda
5 setembro 2022

Heerlijke verse pokebowls!

Claudia
5 setembro 2022

Wij zijn inmiddels vaste klant en bestellen bijna wekelijks bij Malu en zoals altijd zeer tevreden, altijd snelle en vriendelijke service en goede prijs kwaliteit verhouding, kortom de beste Poke bowls van Haarlem! Keep up the good work🙂

Selim
4 setembro 2022
Rico D
4 setembro 2022

The best 🔥

Michelle
3 setembro 2022

Heerlijk! 👌

Ano
3 setembro 2022

De tonijn mag wel verser. Kip teriyaki was lekker. Tonijn poke bowl hebben wij in zijn volledigheid weggegooid. De tonijn was verkleurd en rook niet goed, wij durfden geen risico te nemen door het te eten (vanwege gezondheidsredenen). Zonde.

Erica
3 setembro 2022
Monique
2 setembro 2022

Altijd lekker en snelle bezorging 👍

Erik
2 setembro 2022

Gewoon fantastisch een echte aanrader

Sandra
1 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

Bink
1 setembro 2022
Tanja
1 setembro 2022
Annemieke Windt
30 agosto 2022
Anoniem
28 agosto 2022

Helaas gewone rijst ipv sushi rijst

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
28 agosto 2022

Heerlijk! Altijd top poke bowl! Wel een beetje door elkaar geschud bij het bezorgen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P
28 agosto 2022

Altijd top 👌

Maëlle Lalkens
27 agosto 2022
Roos
27 agosto 2022
Marcel
26 agosto 2022
Ruscha Wijdeveld
25 agosto 2022

Heerlijk heerlijk heerlijk!

Barbara van der Linden
24 agosto 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk! Is de rit van IJmuiden naar Haarlem echt waard. Enige minpuntje dit keer .. bij thuiskomst bleek de large spicy tuna (ook voor large betaalt) een medium te zijn en had ik een nog beetje hongerige man op de bank haha .. Tot de volgende keer!

Tanja
24 agosto 2022
Masha
23 agosto 2022

Een keertje door storing 2 uur moeten wachten. Meteen paar dagen later brief in de bus. Mochten een gratis bestelling, super geregeld en nog eens heerlijk.

Bypi
23 agosto 2022
-
22 agosto 2022

Top

Mylène
22 agosto 2022

Bezorging op tijd. Eten was heerlijk.

Fabienne
21 agosto 2022

Moesten iets langer wachten maar dit werd beloont door goed gevulde pokebowls en drinken super lief!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
20 agosto 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs, ik hoop dat jullie blijven bezorgen in Driehuis

Sandra
20 agosto 2022

lekker eten, vers. Helaas voor de tweede keer 1 pokebowl zonder wakame. Na bellen is er alsnog wakame gebracht. Goede oplossing.

Henk
20 agosto 2022

Hij was weer lekker, goed gevuld ook alleen lag dit keer bij 1 poke bowl de deksel er af en een en ander in de tas die ook een beetje nat was op de bodem daardoor, de andere zat de deksel nog op maar die leek op een ski piste met steile helling. Het is een kort ritje van MALU naar ons huis dus doe volgende keer rustig aan dan blijft het er ook mooi uit zien bij aflevering. Puntje aftrek dus dit keer.

Harold
20 agosto 2022

Betaalbaar en goed eten. Echt een aanrader. De service is geweldig

Matthijs
17 agosto 2022

Beste Poké Bowls ever!!

Jop
15 agosto 2022

Vurrukkulijke pokébowl!

Saskia
13 agosto 2022

De lekkerste pokebowls komen van Malu

-
13 agosto 2022

Eten was lekker, maar duurde dik 1,5 uur voor de bestelling er was. Wel gratis snacks gehad!

Sigrid Bijl
12 agosto 2022

Altijd enthousiast, vandaag hadden ze het helaas erg druk waardoor de bestelling 90+ minuten duurde. Daarnaast was de rijst nog niet gaar dus erg hard tijdens het eten. Voor het lange wachten wel gratis blikje drinken gehad.

Stacey
10 agosto 2022

Altijd vriendelijk, en je eten is snel klaar. Top service!

Ramkhelawan
10 agosto 2022

Pokebowl is heerlijk

Ama
8 agosto 2022

Lekker eten en een hele vrolijke aardige bezorger!

M
7 agosto 2022
Bypi
5 agosto 2022

Een van de beste bezorgplekken in de omgeving

J
5 agosto 2022
Kim
3 agosto 2022

Beste pokebowl van Haarlem!! Verse ingrediënten en goed gevuld.

Caroline
2 agosto 2022

Lekker, vers en snelle bezorging! Helaas was de krokante zeewier vergeten.

Sandy
2 agosto 2022

Ruim op tijd, lekker vers en smakelijk

M
1 agosto 2022

Bestellen regelmatig bij Malu. Pokebowl zag er goed uit, maar zat deze keer geen sushirijst maar gewone rijst onder. Rijst was droog en klonterig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

YK
31 julho 2022
Claudio
31 julho 2022

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg, perfect van smaak

Cornelius
31 julho 2022
Petra
30 julho 2022

Mali levert elke keer een goede kwaliteit poke bowl en met een glimlach aan de deur gebracht.

Claudia
30 julho 2022

Het was onze eerste bestelling, wij vonden het echt geweldig en zeker voor herhaling vatbaar

Anne de Graaf
27 julho 2022
Reacção a Malu

Anne, onwijs bedankt voor de fijne review!

L
25 julho 2022

Uitstekend

Reacção a Malu

Thank you sooooo much :)

Petra
24 julho 2022

Heerlijk zijn die bowls !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Malu

Thank you soooo much Petra :)

Roelie
23 julho 2022

Aanrader! goede pokebowl, vriendelijke en snelle bezorging👌

Reacção a Malu

Onwijs bedankt vooor de feedback Roelie, waarderen wij enorm :)

Fabienne
22 julho 2022

Altijd goed!

l. Blaauwgeers
22 julho 2022

Heerlijk gegeten en precies optijd bezorgd. Vriendelijke bezorging en altijd goed eten!

Sabine
21 julho 2022

Malu pokebowl is lekker. Kwaliteit van de producten is goed! Verbeterpunt is wel dat het verschilt per keer dat ik bestel hoe de bowl is samengesteld. Van het ene ingredient krijg je veel, van de andere zeer weinig. En dat verschilt per keer dat ik bestel. Daarbij zaten dit keer de toppings er niet op en was de combi sla/rijst keuze enkel rijst.

-
20 julho 2022
Bonasera
20 julho 2022

Als altijd weer heerlijk.

Martin Lapré
19 julho 2022

Echt top!

Paul
18 julho 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten

Reacção a Malu

Super bedankt Paul!

Stacey
18 julho 2022

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en goede service.

Reacção a Malu

Enorm bedankt voor de fijne feedback!

L
17 julho 2022

Tonijn had een rare bedorven kleur, kon het helaas niet eten. Ook de avocado was onrijp..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra Witteman
17 julho 2022

Supersnel bezorgd! Heerlijk gegeten

Teddie
16 julho 2022

Super goede service. Vriendelijke en vrolijke man die het eten kwam brengen.