Beoordelingen van Malu Haarlem

Recente recensies van Malu Haarlem

5 sterren na 390 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een bestelling gedaan van boven de 30,00 en toen ik een maaltijd erbij bestelde is daar apart weer verzendkosten voor gerekend terwijl het bij de bestelling van boven de 30,00 toegevoegd is. Hier was ik verbaasd over.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al geruime tijd en keer op keer tevreden. Je proeft de versheid van de vis en de mogelijkheid om je eigen pokebowl samen te stellen met de beste ingrediënten is waanzinnig! Ga vooral zo door, ik blijf vaste klant!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja ja, dat was weer heerlijk! Deze keer ook een shake besteld, die had van mij koud gemogen maar de smaak was perfect :) In de bestelling aangegeven dat ik in een online cursus zat en dus echt aan bepaalde tijden gebonden zat. Is allemaal prima verlopen 2 minuutjes na de aangegeven tijd stond de bezorger al voor de deur. Tot snel weer

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !! En de loempia 's en dumplings waren heerlijk en hebben we gekregen heel erg bedankt . We blijven bestellen !

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel geleverd.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel poke bowls geproefd, maar deze zijn veruit het verst en meest smaakvol. Service ook erg goed. Goede check en opvolging bij aanvullende wensen (bijv weglaten ingrediënt) . We gaan hier zeker nog eens bestellen 👍

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd HEERLIJK!!! Onlangs is er vlakbij ons (we wonen aan de andere kant van Haarlem van Malu) een nieuwe zaak geopend waar ze ook pokebowls verkopen, we zijn 1 keertje "vreemd gegaan", ik dacht 'handig, dat is vlakbij', maar we misten onze bowl van Malu enorm en blijven vanaf nu trouw bij jullie! Ondanks dat het aan de andere kant van Haarlem is komen jullie altijd snel onze kant op, service is heel goed (1 keer iets misgegaan met bestelling, kan gebeuren, maar supersnel nieuwe levering en de verkeerde mochten we ook nog lekker houden), altijd vriendelijk, zelfs voor 1 bowl komen ze bezorgen en gewoon de allerlekkerste pokebowls van Haarlem!!!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij Malu en was altijd tevreden. Maar vandaag was de kip oud en de avocado niet rijp. Hopelijk wordt hier in het vervolg iets beter opgelet. Alle andere keren was de pokebowl overigens wel erg lekker en vers.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd heel lekker! Zag er ook weer prachtig opgemaakt uit. Enige nadeel was dat de avocado heel hard was, dus nog niet rijp genoeg. Deze heb ik daardoor helaas niet kunnen opeten.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd en weer heerlijk eten!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls waren weer heerlijk! Snel bezorgd en met de perfecte service wanneer het bestellen op de postcode niet lukte. Bedankt voor wederom een heerlijke maaltijd!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was als gebruikelijk super lekker. We hadden alleen ook loempia’s besteld maar die zijn niet geleverd. We hebben gebeld maar kregen de voicemail en zijn vervolgens niet meer terug gebeld...

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijd bezorgd, prima kwaliteit, vers, smakelijk, helemaal goed !

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowl, op tijd bezorgd en bij vertraging word er netjes gebeld!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en optijd bezorgd. Enige kritiek punt is dat het eten in de bakjes door het vervoeren was geschut/rommelig.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious poke bowl with prawns. Lekker!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd tiptop in orde!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar de juice was wel echt een teleurstelling. Verwacht je een verse juice zit er suiker in en is het zo'n vies limonade drankje. Misschien een idee voor Malu om dit duidelijker in het menu te verwerken, ik heb het in ieder geval meteen weggegooid, beetje zonde maar echt niet lekker.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Kwaliteit altijd goed, bezorging goed! Heerlijk!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit !

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt top! Super lekker en super snel bezorgd! Een echte aanrader

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle leverig. Pokebowl was heerlijk en vers. Aanrader.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Vers en veel.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en precies op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, medium bowl was meer dan genoeg! Goede communicatie over de bestelling en bezorging. Op tijd geleverd. Volgende keer weer :-)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer smaakvol! Niets op aan te merken behalve dat het heeeerlijke pokebowls zijn altijd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en zeer goed van smaak.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt heerlijk ! We gaan zeker vaker bestellen

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat ik er op de helft achter kwam dat er een haar in mijn eten zat.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig. Een rijk gevulde pokébowl. En altijd vriendelijke mensen bij Malu

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers! Aan iedereen aan te raden :)

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service , bowls zijn vers en lekker , was weer smullen. Complimenten voor Malu team

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bestelling, vrolijke bezorging en lekkere poke bowl!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pokébowls, gezond en smaakvol, bezorging ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima! We bestellen regelmatig en zijn altijd tevreden. Verse producten en van goede kwaliteit. Aanrader

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voer en service is super! Prima toko!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service altijd.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gedaan! Heerlijk eten, grote portie. Zo leuk als ze weten dat je jarig bent. Ze hebben zelfs achteraf gebeld en "Lang zal ze leven gezongen". Van de 5 sterren geef ik er 6!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en het was weer heerlijk.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, kwartier eerder dan aangegeven tijd dus ook nog lekker snel. 👍

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en fijne bezorging!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig, één puntje van kritiek: de rijst was naar mijn mening niet op smaak gebracht. Vandaar 4/5.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer voor ons en het beviel prima! Heerlijk gegeten en de bezorger kwam precies op tijd. De emails met de status van de bestelling waardeer ik ook

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls en zeer klantgericht, aanrader!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krokante kip poke bol is een echte aanrader. heerlijk en ziet er ook zo mooi uit en een flinke portie. Voor herhaling vatbaar.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en lekker!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel bezorgd en uiteraard heerlijk. We bestellen hier regelmatig en tot nu toe iedere keer erg goed!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw vertrouwen en support Stefan :) Wij doen ons best om de beste service te blijven verlenen zodat u optimaal kunt genieten van uw bestelling. Groet, team Malu Poke

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een top maaltijd!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd !

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Ciao Celina 🥳🤩💥 Hartelijkkk dank voor je positieve review!! Wij waarderen de support en het vertrouwen enorm 🤘🏾🥢 Tot snelll weeeer bij Malu Poké 💥🚀

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers én warm ! Goeie kwaliteit en verwachte aankomt tijd zelfs net via mail gecommuniceerd en eerder bezorgd. Top !

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel lekker en vers! Helaas was de drukte zo groot dat we 20 min moesten wachten op de bestelling toen we kwamen afhalen. Bij aankomst werd je direct aangesproken en was er tranparantie over de drukte. Ik kreeg drinken aangeboden en er is een kortingscode via de mail beloofd. 5 sterren als de workflow onder controle is

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de heerlijke verse poke bowl

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje later bezorgd dan aangegeven. Maar t was weer heerlijk !

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik bestel en zeker niet de laatste keer. Ze zijn altijd super snel met bezorgen en flinke goed gevulde portie, dus meer dan tevreden!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Iets minder zalm dan normaal maar nog steeds was het lekker.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, goede porties, snel, vriendelijke bezorger. We werden zelfs van te voren even gebeld dat de bestelling eraan zou komen. Echt een aanrader!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Balans tussen goedkope ingrediënten (rijst/bonen) en eiwit (kip) kan worden verbeterd. Kip was trouwens lekker en crunchy. Wachttijd kan ook preciezer worden aangegeven (bij afhalen).

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Malubowl die je zelf kan samenstellen was heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ruim voldoende!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Precies op tijd.

Reactie van Malu:Hi Jan, topper! Hartelijk dank voor de positieve review. Wij waarderen je support enorm, en hopen je snel weer terug te mogen zien :)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, bezorging kwam precies op de juiste tijd aan en aardig personeel. Echt een aanrader voor iedereen!

Reactie van Malu:Hi Sharon, hartelijk dank voor deze geweldige review. Wij waarderen de support enorm, en doen ons uiterste best om de service optimaal te houden :) Graag tot snel weer, groet!! Team Malu Poke :)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker En snel bezorgd !

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super tevreden. Snelle bezorging, aardige bezorger en uitstekende kwaliteit. Wij zijn fan hier op kantoor!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vrij regelmatig, Malu is mijn favoriete bezorgrestaurant. Altijd verse producten, altijd op tijd en altijd lekker!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer erg lekker eten!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en vers, top!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Altijd optijd

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw positieve review! 🥳🥢🧿 Tot snel weer bij Malu Poké!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen bijna wekelijks bij Malu. Sushirijst pokebowl was vandaag helaas erg plakkerig en klonterig

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Dit is de 2de keer dat wij hier besteld hebben. Bestelling voor 4 personen. Iedereen vond het heerlijk. Na 30 tot 40 min. thuis bezorgd. Ik werd nog even netjes opgebeld, dat ze onderweg waren en dat het druk was.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Hartelijk dank vooor uw positieve review 🚀🧿🥳

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!! En best snel bezorgd ondanks de sneeuw!! Tot snel!!

Reactie van Malu:Hi Sas, Hartelijk dank vooor de super positieve review en uw support 🚀🧿! Wij doen ons best om u oook in deze barre weersomstandigheden van de gewenste service te vooorzien 🙌🏽🥳 Tot snel weeer bij Malu Poké!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pokébowls gegeten. Mijn vriend houdt er normaal niet zo van maar sinds kort bestel ik ze met quinoa. Hij vond die met garnaal super lekker. Zeker een aanraden om hier te bestellen :)

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was snel, bestelling compleet. Zelfs nog iets nabesteld en dat zat er keurig bij.

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor de positieve review Patrick 🥢🧿🥳 Wij hopen u in de toekomst weer dezelfde kwaliteit, service en ervaring te bieden :) Malu Poké

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna uur later dan beloofd, blikje cola is dan leuk gebaar maar had liever warme edamame gehad. Word het tijd voor een goeie concurrent in de buurt ?

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten 🍸

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Helaas ontbrak advocado...

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pokebowl, bedankt team! Alle ingrediënten komen goed vers over en goede porties...

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, en heerlijk gegeten! Voordelig voor de uitstekende kwaliteit en ook nog is supergezond! De perfecte uitkomst. Bedankt.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! En gelukkig nu weer met sojasaus! Jullie zijn toppers!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch, service vriendelijke en adequaat. Bezorging kwam kwartier later dan eerder gemeld. Malu belde ons op eigen initiatief op en we kregen korting, grotere porties, en twee gratis blikjes fris. Zeer goede ervaring :)

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon SUPER!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Vers en knapperig, echt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top .!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super in orde, vers en smakelijk. Hele snelle levering!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw support en vertrouwen =) Waarderen wij enorm! Tot snel weer =)

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasabi mayo was vandaag erg scherp + de zalm van een poke bowl was vergeten maar dat kwamen ze gelukkig brengen toen we belde

Reactie van Malu:Hi Donate, Onze excuses voor de scherpte van de wasabi, ik vrees dat de kok gisteren iets te enthousiast is geweest in zijn mix.. Kunnen wij dit de volgende keer voor u goed te maken, door er een extra zalmsalade bij te doen? Vriendelijk dank voor uw support en vertrouwen =)

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokebowl van Malu is altijd een feestje. Vers en heerlijk. Altijd hele vriendelijke bezorgers!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een artikel (garnalen) waren niet geleverd. Wij hebben gebeld - maar geen antwoord gekregen. Later belden wij weer en Malu belofte garnalen morgen te bezorgen. En nog sapjes als compensatie. Maar niets was geleverd!

Reactie van Malu:Hi Elena, Zou u ons een email kunnen sturen betreft dit onderwerp? Groetjes, team Malu!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the best poke bowl in Haarlem. Always fresh, always delicious. The delivery time is always well calculated, the food is fantastic, and we have never ran into a single thing to complain about. An excellent recommendation for this trying times at home.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid in pokebowl is veranderd. Bakje is kleiner en inhoud is minder geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bowls, al vaak besteld hier, altijd lekker en perfecte bezorging. Absoluut een aanrader!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw super positieve review! 🧿🥳 Wij waarderen uw feeedback echt enorm, en hopen u in de toekomst weer van de zelfde service en kwaliteit mogen voorzien 🥢🥑🍍🥒

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw positieve review :) Wij danken uw enorm voor het vertrouwen en support 🥳🙏🏽!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor de positieve review! Wij waarderen uw support en steun enorm =)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste bestelling bij Malu en wilde van te voren nog iets weten mbt de snacks en of ze vegetarisch waren ja of nee. Belde op, werd keurig geholpen en medewerker nam echt de tijd om de vraag goed te kunnen beantwoorden. Het bestelde eten kwam keurig op tijd en was heerlijk. De pokébowls waren goed gevuld en dit is zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snelle bezorging en heerlijk gegeten

Reactie van Malu:Hi Daniel, Hartelijk dank voor de positieve review =) Wij waarderen uw woorden enorm, en danken u voor de steun en support :)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij om de bezorger van Malu te zien. Heerlijk eten, vers, smaakvol, mooi gepresenteerd. Vriendelijke mensen en altijd service met een glimlach.

Reactie van Malu:Hi Anouk =) Hartelijk dank voor deze geweldige review! Wij waarderen het enorm dat u zo enthousiast bent over ons bedrijf, de collega's én natuurlijk het eten. Wij doen elke dag ons uiterste best om u zo goed mogelijk van de beste kwaliteit te voorzien! Nogmaals hartstikke bedankt voor het vertrouwen en de support, enorm bedankt.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs, alle ingrediënten zijn vers en op de hoeveelheid vis wordt niet bezuinigd.

Reactie van Malu:Hi Stefan :) Hartelijk dank voor de mooie woorden, je positieve feedback en support. Wij hechten enorm veel waarde aan uw tevredenheid, en zullen er alles aan doen om u van constante kwaliteit te voorzien.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls en super service, echte aanrader!

Reactie van Malu:Hi Val! Hartelijk dank voor de fijne review en uw support en vertrouwen naar ons bedrijf =) Wij waarderen dit oprecht enorm!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk, complimenten! Helaas dit keer wel wat fouten in de bestelling zelf; er miste avocado en de saus was verkeerd. Maar ook zo was het lekker ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Hartelijk dank vooor de geweldige review 🥳🧿🥢🥑! Wij waaarderen het enorm dat u ons blijft supporten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw positieve reactie 🥳🥢 Erg bedankt voor de support en steun, echter wil ik nog heel graag mijn excuses aanbieden voor de vertraging van de bestelling. Heel erg bedankt voor het vertrouwen🧿🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne makkelijke website, super aardige heren en het eten is heerlijk!! De beste pokebowls en sapjes.

Reactie van Malu:Hey Moon 🤩🥢! Hartelijk dank voor de reactie, en super fijn dat u het zo positief heeft mogen ervaren 🥳🥢🙏🏽 Wij danken u enorm voor de positiviteit, het vertrouwen en support in ons, dit waarderen wij echt enorm!! 🥳🤩🧿

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, mist nooit wat en snel geleverd. Er wordt ook niet bezuinigd op de toppings. Kortom, heerlijk!

Reactie van Malu:Hey Kev! Wat een geweldige review, hier worden wij meer dan blij van 🚀🥳🙏🏽 Wij danken u enorm voor het vertrouwen en support in ons, en hopen u in de toekomst weeer te mogen voorzien van de beste bowls 🥢🥳🤩🧿🥳🥳

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, snel, op tijd, vriendelijk aan telefoon, vriendelijke bezorgers en heerlijk eten!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Bedankt voor het vertrouwen en support richting Malu Poké, dit waarderen wij enorm =)

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

Reactie van Malu:Peter, hartelijk dank voor deze positieve reactie =) Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad met ons restaurant. Vriendelijke groet, Malu Poké!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top zoals altijd. Goede kwaliteit. Mag soms iets meer Siracha Malunaise door.

Reactie van Malu:Derek, geweldige review =) Voor de volgende keer kunt u gerust in het opmerkingen veldje plaatsen dat u graag wat meer saus er bij zou willen hebben, dan maken wij dit in orde :) Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en support, dit waarderen wij enorm.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bowl zelf gemaakt, ben nog aan het kijken wat de beste combi is. Maar wast een super verse ingrediënten worden er gebruikt.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top en snelle bezorging

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor deze geweldige review =) Dit waarderen wij enorm en danken u voor uw vertrouwen en support!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en altijd op tijd bezorgd; eerder dan op de site wordt aangegeven.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en goed gevulde bakken. Netjes gebeld over een van de toppings die niet in voorraad was.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Heel vers en veel smaak.

Reactie van Malu:Karen, hartelijk dank voor deze geweldige review. Wij hopen u snel weeer terug te mogen zien bij Malu Poke =)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was very delicious and on time. Definitely a high recommendation and we will be happy to enjoy it again.

Reactie van Malu:Hi Andrea, thank you so much for your great review. We really appreciate the review and we hope to see you soon back at Malu Poké =)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker weer!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Goed van smaak en temperatuur

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de Bezorging een half uur te laat.niet zoals gewend. Extra colaatje was gewaardeerd. Aardige man die het bracht.verder was het eten perfect. Tot de volgende keer👍🏻

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke poké bowls die goed gevuld zijn. Wij bestellen hier wekelijks. De kip is super lekker. Mijn dochter eet altijd de aparte krokante kipstukken. Dat is haar favoriete bestel-maaltijd ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt!! Het was weer héérlijk!!

Reactie van Malu:Super tof om dit te mogen lezen =) Hartelijk dank voor de positiviteit, en wat geweldig van u dat u de moeite had genomen om te bellen! Wij waarderen uw vertrouwen en support als geen ander 🥢🍍🥳 Fijne dagen! Malu Poké

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

Reactie van Malu:Waarderen wij enorm =) Hartelijk dank voor uw review, fijne dagen!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en super heerlijke pokébowl!

Reactie van Malu:Super fijn om uw positieve feedback te mogen ontvangen :) Wij danken u enorm voor de support en het vertrouwen in Malu Poké =)

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker eten, en word altijd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling :)

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw positieve review 🧿🥢🍍 Wij zijn u enorm dankbaar voor uw support en het vertrouwen in Malu Poké, we hopen u snel weer te mogen zien 🥢🥳

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Malu:Heeeel fijn om te mogen lezen, waarderen wij oprecht enorm =) Fijne dagen gewenst namens Malu Poké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Thank you sososo much for your review! Could you let us know if there is anything we can do to provide a 5 star service for you :) 🥳🤩

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, met extra soja! Volgende week weer!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw positiviteit en uw support, dit waarderen wij oprecht enorm! Tot de volgende x bij Malu Poké 🤩🧿🥳🥢

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ingrediënten, snelle bezorging! Wij komen vaker bij Malu en zijn altijd erg tevreden. Dit keer was de rijst helaas erg hard. Met wat water in de magnetron gedaan en dat hielp.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets toe te voegen, alles was prima. Hebben heerlijk gegeten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo heerlijk vers en ruime porties.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd geleverd, was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgd dat aangegeven was. En wederom super lekker. Alleen jammer dat er de ene keer wel soyasaus bij zit en de andere keer niet aangezien ik niet meer in de kast had staan.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldige pokébowls bezorgd door Malu. Zeer attent dat er wat extra sojasaus bijzat! Heerlijk!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat heerlijk!!! Normaal altijd wel iets te piepen over een gerecht, kan nu niets bedenken. Toen ik mijn collega vertelde dat ik regelmatig zelf pokébowls maak zei zij al, je moet echt eens naar Malu gaan. Een gewone portie is echt meer dan genoeg voor een maaltijd. De rijst was perfect op smaak, alle ingrediënten waren vers. De sojasaus was in dit geval niet eens nodig als toevoeging :) Na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld of de gewenste tijd door mij bedacht was of door het systeem, het tweede was het geval. In overleg kon ik het dus direct ophalen. Bij de winkel aangekomen werd ik heel vriendelijk geholpen. Ik weet waar ik de volgende pokébowl ga halen! Tot snel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer helemaal lekker, zat zo vol dat de deksel met plakband dicht gemaakt zat

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zo blij dat jullie naar ijmuiden bezorgen!! Heerlijk weer van genoten van het eten top top top

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer een heerlijke Poke bowl. Rijk gevuld, vers, knapperig, goed van smaak. We hebben genoten.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zit nog in de uitprobeer fase. Wel iets te laten bezorging 20 min. maar kan gebeuren

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel aardig personeel, super klantvriendelijk! Eten was heel lekker en voor een goede prijs! Gaan we zeker vaker bestellen :)

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Dit was echt super lekker. Zo vers ook!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl met tonijn smaakte weer heerlijk zoals altijd. Maar de juice was verschrikkelijk, dit zou een juice van wortel gember en appel zijn nou geen van die drie was te proeven. Ja het was oranje maar smaakte naar een pak tropische vruchtensap met een paar extra scheppen suiker er in. Heb het helaas moeten weggooien zo zoet was het. Niet wat ik gewend ben van een zogenaamd gezonde juice.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker gegeten!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger, ik bestel hier zeker nog een keer!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, goede kwaliteit. Eten was iets later, maar nog wel warm dus voor ons geen probleem. Wij bestellen zeker nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super relaxte zaak met echt top of the line Pokebowls, zijn netjes op tijd, ookal is het mega druk. heel soms moet je eventjes wachten maar over het algemeen zijn ze altijd punctueel. beleefde heren die niet staan te lummelen. Heerlijke verse ingredienten en juiste verhoudingen per ingredienten. je krijg in ieder geval genoeg :) Ik en mijn vriendin bestellen hier elke week, heb laatst mn zus ook kennis laten maken met Malu en ook zij was mega enthousiast ;)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, staat dat het gemiddeld 45 min duurt maar was er met een half uur op een zaterdag avond. Eten was heerlijk, lekker veel toppings.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer goede service!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim portie Goed van smaak Vriendelijk personeel

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere poke bowls. Iets meer dressing zou nog lekkerder zijn. en levering bijna 20min te laat. Maar ga zeker nog een keer bestellen!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijke en geweldige kwaliteit!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren wel een paar dingen mis met de bestelling. Ik had andere finishing touches dan besteld en mijn vriend had een large (500 ml) shake banaan/mint besteld. We werden keurig gebeld dat de mint op was en er zou een banaan/aardbei van gemaakt worden. Er kwam een veel kleinere shake waarvan hij zei dat er geen aarbei te proeven was. De bowls waren wel lekker met ruim voldoende topping en de bezorging was prima.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is geweldig, maar er gaat bijna elke order iets fout.. Soms wordt er achter aan gebeld, soms niet, er wordt in ieder geval wel altijd een oplossing geboden.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en veel

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste klant en normaal gesproken is het altijd mega lekker. Vandaag (waarschijnlijk door drukte) was de rijst heel erg klef en rook muf, het niet van elkaar af te krijgen en de krokante kip ook niet zo lekker als normaal (was erg donker, zacht en zout). De lange wachttijd is goed gecommuniceerd en we kregen gratis drankjes aangeboden. We blijven vaste klant maar vandaag was het niet lekker helaas.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes op tijd klaar, vrolijke gezichten, beleefd, altijd lekker!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top - goed service & lekkere bowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te veel en te pittige rode ui bij de kip . Andere keren was namelijk perfect.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Malu, zoals we al vaker hebben ervaren, top! Er was vorige keer wat misgegaan bij onze bestelling en dat hebben ze heel goed opgepakt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en tenminste meer dan genoeg (had wel de large bowl met was extra toppings, maar ik kreeg het niet op) en lekkere sapjes.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was voor 2/3 gevuld met rijst, wat ik jammer vindt voor een pokebowl van 17.45 Euro. Zie hieronder de bestelling: CREATE YOUR OWN MALUBOWL (+Large,+Sushi rijst,+Krokante kip,+Extra Krokante kip,+Paprika,+Komkommer ,+Mais,+Edamame bonen,+Avocado ,+Mango,+Red Moon Spice (vegan),+Sesam zaadjes,+Gebakken ui) Hij had minstens voor 3/4 uit ingrediënten nten moeten bestaan aangezien daar wel voor is betaald. Bezorging duurde zoals aangeven meer dan een uur.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 pokebowls besteld en was keurig op tijd. Het eten was ook heerlijk, maar helaas zaten in 3 van de 5 pokebowls heel andere ingrediënten of misten er onderdelen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, flinke extra's gekregen omdat er vorige keer 1 ingrediënt vergeten was bij de pokebowl, heel netjes en super smakelijk! Bestelling was na telefonisch overleg iets eerder, helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heel erg lekker gegeten. Eten was goed vers, en de warme gerechten nog goed warm. En dat voor een kleine prijs! Bezorger was vriendelijk, hield zich aan de regels. We hebben genoten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en zoals altijd erg lekker !!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏻

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pokebowl was open and everything was in the bag all over the place. I think the bowls don't close properly because it happens every delivery

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel :)

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heel smaakvol! Helaas zat er een best groot stuk plastic in de poke bowl, dat neemt de smaak toch even weg.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Hi Myrthe! Zojuist een email verzonden betreft de bestelling. Malu Poké

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, gulle porties, smaakvolle en persoonlijk samen te stellen bowls + zeer vriendelijk personeel. Ik ben meer dan tevreden met het eten van Malu en bestel hier dan ook regelmatig heerlijke pokebowls. Een aanrader!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben ondertussen vaste klant! Na een keertje wat minder, vanavond weer super heerlijk gegeten. Echt heerlijk vers en zeker een aanrader.

Reactie van Malu:Dwight! Topper, heeeel fijn om te horen man. We werken inderdaaad met mensen en dan kan helaas soms een keer wat mis gaan, maaar zoaLs je al hebt gezien, bij MALU is er altijd een compensatie in dit soort gevallen 👌🏾🧿 Ik ben blij dat je tevreden klant bent en blijft, de support is ons goud waaard🥳

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie en snel! Altijd goed :)

Reactie van Malu:Thankyouu very much Eva 🥳 We waarderen je support enorm, tot snel weeer bij Malu Poké 🧿

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor de geplaatste review Marleeen 🥳!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wel vaker bij Malu en ben altijd ontzettend positief. Het eten is altijd heel lekker en de bezorging is ook snel. Als er ook een andere winkel is voor pokebowls kies ik toch altijd voor Malu. Service is vaak ook goed, ze bellen gewoon als de bowl later is of vragen of het eerder kan komen, in plaats van dat ik zelf moet bellen. 100% een aanrader!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij jullie besteld! Via via bij jullie beland. Wat een verrukkelijke poke bowl. Heel lekker en veel. Echt topper!!!! Zéker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Malu:Hi Edje, wat super tof om te lezen! Wij danken u zeer voor de geplaatste bestelling en voor de mooie woorden betreft ons bedrijf :) Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Groetjes, Team Malu Poké.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Thankyouuuu very much!!🥳🥳 Team Malu Poké

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bowl, sushirijst was alleen te plakkerig en glazig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten als altijd, vers en voldoende

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor de positieve feeedback en uw support, dat waaarderen wij echt enorm 🥳!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging en de kwaliteit van het eten was weer super.

Reactie van Malu:Hey Ruud! Dit waarderen wij enorm, super fijn om te horen dat u zo heeft genoten van de bestelling 🥳 Tot snel weer! Malu Poké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Pieter! Hartelijk dank voor uw suppport en feedback, dat waaarderen wij echt enorm 🥳👍🏽👍🏽

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden! Heerlijk eten en top personeel. Favoriet hier zo

Reactie van Malu:Hi Manal! Hartelijk dank vooor uw positieve feedback en de support 🥳 Wij waarderen het enorm, groetjes Team Malu Poké 🧿🥳

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heel vaak bij Malu bestelt alleen was het dit keer niet heel goed. De loempia’s die ik bestelt had waren helaas koud en soppig.

Reactie van Malu:Email verzonden Dwight, onze diepste excuses voor dit ongemak! Malu Poké

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Miriam, hartelijk dank voor de geplaatste review 🥳🧿

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en prefect op tijd

Reactie van Malu:Topper! Hartelijk dank vooor de geplaatste review 🧿🥳

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor de positieve feedback Emma :)

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd zeer tevreden. Bezorging altijd op tijd en heerlijk eten.

Reactie van Malu:Wij danken u uit ons hart voor de support en de waardering! Wij zijn natuurlijk ook erg tevreden met jullie :)!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lekker vers. Snel bezorgd door nette bezorgers.

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor deze fijne review, wij waarderen het oprecht en zijn super blij met uw support 🥳🧿

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goedgevulde pokébowls!

Reactie van Malu:Aaaaltijd heel heel heel fijn om te horen! Hartelijk dank voor deze super fijne review 🧿🥳

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, elke week weer :-) En zeer klantvriendelijk. Tot volgende week!

Reactie van Malu:Dag Roos! Hartelijk dank namens Team Malu Poké voor deze fijne review, wij waarderen het dan ook enorm dat u ons zo blijft supporten! 🧿🥳

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely amazing, high quality and a good ratio of toppings and rice! Will be ordering more here

Reactie van Malu:Rilvenar, thank you so much for this amazing review 🧿 We would like to thank you from the bottom of our hearts for this kind words and support! Hope to see you soon again at Malu Poké 🧿🥳

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje... zó heerlijk! Kreeg er een sapje bij (framboos, banaan en appelsap) en was echt verrukkelijk! Ook de kip Malu special als side dish was waanzinnig!!! Mega aanrader en TOP service!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling bezorgd, na een telefoontje perfect opgelost.

Reactie van Malu:We zijn zeer content met het feit dat u na dit foutje alsnog uw tevredenheid uitspreekt, wij danken u dan ook van harte voor de support en feeedback 🧿🥳👌🏾

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldige service, goede communicatie en zijn altijd in voor een leuk gesprek! En het eten is ook nog eens lekker.. Haha. Top toko! :D

Reactie van Malu:Hahaha hallo Goma Steph! 🥳 Hartelijk dank voor deze prettige review. Wij willen u namens Team Malu Poké dan ook graag bedanken voor de support, het vertrouwen en de positiviteit richting het bedrijf! Tot snel weeer 🧿🥳

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd was iets langer dan normaal maar het was weer super. Vers eten kost wat langer maar is het wachten meer dan waard!

Reactie van Malu:Henri, inmiddels al langer dan een jaar klant bij ons. Wat vliegt de tijd toch! Wij zijn u ten zeeerste dankbaar voor de support, het vertrouwen en de positiviteit richting het bedrijf 🥳🧿

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt jullie eten fantastisch alleen de levertijden lopen zo ver uit, dat ook de kip koud was, om 18.10 besteld zou om 19.10 geleverd worden.....uiteindelijk na bellen om 19.50 bezorgd....jammer mijn honger was over zeg maar.....

Reactie van Malu:Hi Hilde! Zou u ons een mailtje kunnen sturen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Topppeeeeeeer 🧿🥳

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal hoe lekker! Elke keer weer verbaasd over hoe lekker en vers het is. En de bezorging elke keer weer optijd een dikke 10!

Reactie van Malu:Chantal, wat super fijn om dit zo te mogen lezen. Wij danken u uit de grond van ons hart voor de positiveit, de feedback en de mooie woorden richting het bedrijf🧿🥳

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:5 stars it isssss!! Thankss Emma 🧿🥳

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:🌟 🌟🌟🌟🌟🌟 Topppp!! 🧿🧿🧿🧿🧿

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede gevulde en verzorgde pokebowls!

Reactie van Malu:Hartelijk dank vooor deze geweldige review buurvrouw!! 🧿🥳🧿🥳

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls, zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele malen bij Malu besteld, en altijd even lekker en super vers. Deze keer viel het erg tegen. De maïs was niet vers (bruinig van kleur) en de kip was anders dan normaal. Het was gewoon minder lekker dan we van Malu gewend zijn. Wij hebben het gevoel dat het gerecht niet vers was. Jammer!

Reactie van Malu:Dag Sjoukje, zou u ons een email kunnen sturen naar info@maluhaarlem.nl Dit ga ik meteen voor u oplossen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke overduidelijke verse bowl. Goede hoeveelheid. Enige puntje van kritiek is iets te veel mayonaise waardoor het "gezonde" er een beetje vanaf gaat.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons favoriete besteladres. Altijd vers en heerlijk!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten en een heerlijke smaak, zoals altijd!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, verse, pokebowls zoals altijd! Veel sneller bezorgd dan ooit. Zoals altijd een aanrader. Best in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker. Ik heb al verschillende zaken uitgeprobeerd, maar kom toch altijd terug bij Malu. De sushirijst is zeer smakelijk en de ingrediënten zijn vers. Ik krijg nu alweer trek!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls en sapjes. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Zeker een aanrader. Wij bestellen vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Deze keer kregen we helaas geen sojasaus erbij en de vorige keer wel (niet besteld toch gekregen). Het was ook snel bezorgd en de bezorger was een oudere man en super vriendelijk! We hadden helaas geen kleingeld in huis dus ik heb deze man helaas geen fooi kunnen geven..

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus vergeten bij de dumplings, verder alles weer top

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren problemen met de bezorger. Wel werd daar goed over gecommuniceerd! Als service een extra shake. Pokebowl smaakte top. Alleen jammer dat de malumpia’s er niet bij zaten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, gezond, betrouwbaar, klantvriendelijk en snel Mjammie

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl met zalm was heerlijk! Beetje jammer dat er alleen een haar in m’n eten zat en de bestelling een uur te vroeg kwam.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd super. Maar de bezorging was deze keer uitzonderlijk. Binnen een kwartier. Petje af.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Grote porties, verse ingrediënten en zéér vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Ik ga hier vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere pokebowl, fijne service!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Lekker en op tijd bezorgd.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt áltijd lekker, gulle porties, heel vers, op tijd bezorgd. Fijn dat je zelf je bowl kan samenstellen ook. Ik ben erg blij met Malu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig en rijk gevuld met ingrediënten.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en vers! De bezorging was ook super snel. Het enige jammere was dat ik mijn bowl zelf had samengesteld en de komkommer vergeten was, maar dat neem ik voor lief omdat het eten zo lekker was! Wij bestellen graag nog een keer.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zelf samengestelde Pokebowl was lekker, maar de standaard bowls waren helaas niet bijzonder. Met name mag er aan de vegetarische bowl wel wat gesleuteld worden. Die was saai en de soja droog. Een beetje een ondergeschoven kindje. Een gemiste kans! Ik zou zeggen maak er wat van, want verder was alles vers en prima!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. Mooi opgemaakt. Zeer snel bezorgd vanuit Haarlem in Zandvoort. We halen hier regelmatig en nu voor het eerst laten bezorgen. Zeker voor herhaling vatbaar

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Echt lekkerste pokebowls van Haarlem en omstreken. Customer service ook echt dik dik dik in orde. Snelle Levering, goed eten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! 2 dagen achter elkaar besteld, en beide keren genoten! 2e keer was alleen persoonlijk de lente uit iets te grof gesneden, verder zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak omdat het gewoon goed is. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, vlotte levering en enorme pokerbowl die medium, hooguit mag de mayo iets minder en zou meeleveren zakje sojasaus het geheel perfect maken maar verder was het top.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond eten als je geen zin hebt om te koken

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alleen volgende keer wel de saus over de poke bowl en niet alles apart in bakjes als ik alleen extra saus vraag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pokebowl en goede prijs kwaliteitverhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijke bowls, en heel snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers! Gewoon een aanrader, kan er niets aan toevoegen :)

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pokebowls die ik ooit geproefd heb. Absolute aanrader!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wat n zalige poke bowl. Vers en goed gevuld. Vandaag n gratis drankje bij mijn bestelling. Voor herhaling vatbaar. En er werken hele aardige mensen. Het is ze gegund dat deze zaak n succes word.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima kwaliteit, lekkere en verse ingredienten en snelle bezorging. Alleen was een van de poke bowls slechts halfvol, terwijl we een large hadden besteld. (zalm met extra tonijn). De andere large bowls waren veel groter. Kan gebeuren, maar we geven het toch even door. Dank.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima poke bowls. Gevraagd om wat extra dressing/saus en die kregen we er keurig netjes apart extra bij voor niets. Bezorging was sneller dan verwacht.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The poke was delicious, as always!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ik bestel bijna wekelijks bij jullie, want ik vind jullie pokébowls over het algemeen erg lekker, maar ik vind de service wel heel erg inconsequent. Ik weet nooit precies wat ik moet verwachten als ik iets bestel, soms krijg ik er van alles bij (wasabi bv.), soms niet, soms vergeten jullie dingen (gisteren bijvoorbeeld zat er geen avocado bij terwijl ik dat besteld had), en ik heb ook het idee dat een grote portie soms alleen maar wat meer rijst bevat. Daarnaast was mijn pokébowl gisteren helemaal warm, dat is volgens mij niet de bedoeling, toch? Ik heb hem eerst maar twintig minuten in de vriezer gelegd... nou ja, ik zal wel bij jullie blijven bestellen, maar jullie kunnen je service wel verbeteren.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en superlekker!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vegan en chicken bowl met shusirijst. Echt super lekkere maaltijd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Genoeg van elke topping

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse, Zeer goed gevulde pokebowl. Snelle en vriendelijke bezorging. What do you want else?

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardig en behulpzaam!

Reactie van Malu:Hi Hannah =) De waardering vanuit ons team is zooooo onwijs groot voor je positiviteit en de geplaatste bestelling. Wij zijn de steun echt enorm dankbaar, en dat u dit voor ons bekroont met een prachtige review zorgt er voor dat onze dag niet meeer stuk kan! Wij danken u nogmaals uit het hart voor de review en de order, en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Malu Poké! Graag tot snel weer =)

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, meedenkend!! Maar belangrijker nog, “heerlijk”

Reactie van Malu:Dit is eeen review waar wij ERG BLIJ mee worden :) Wij waarderen uw steun en positiviteit enorm, hartelijk dank voor dit allemaal. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Malu Poké :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Reactie van Malu:Hartelijk dank voor uw geweldige review! Groetjes, Team Malu Poké

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 zelf samengestelde poke bowl besteld, jammer dat 3 van de 3 niet de ingrediënten bevat die besteld waren maar aangevuld met andere dingen. Had slecht kunnen aflopen als het niet optijd had gezien ivm allergieën. Bezorging was ook 30 minuten later dan stond gemeld door drukte

Reactie van Malu:Sadrach, hier schrikken wij ENORM van! Zou je ons even een mail met je contact gegevens kunnen sturen naar info@maluhaarlem.nl Zelf ga ik er voor zorgen dat dit op een gepaste manier wordt opgelost, mijn diepste excuses voor het enorme ongemak. Team Malu Poké

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en kapot lekker!! Bezorger was super vrolijk 👌👌

Reactie van Malu:Tim!! Hartelijk dank voor de fantastische review, wij waarderen dit echt enorm en zijn super dankbaar voor de steun in deze bizarre periode. Wij hopen u snel terug te mogen zien bij Malu Poké. Groetjes, en blijf gezond =) !!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en werd super snel bezorgd op vrijdagavond

Reactie van Malu:Hi Sanne! Wat een super fijne review, enorm bedankt voor je steun en voor je positiviteit! Wij waarderen dit enorm, en wij hopen dat we in de toekomst alleen nog maar meer positiviteit mogen verwachten van elkaar =) Wij danken je uit de grond van ons hart! Tot snel weer bij Malu Poké!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker, en warm Alleen de bezorgtijd van meer dan een uur weerhoudt mij ervan nogmaals te bestellen

Reactie van Malu:Hi Nynke, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij zijn zeer dankbaar voor de geplaatste bestelling, en zijn super blij dat het heeft gesmaakt. Echter zie ik een groot verbeterpunt voor ons zelf, en dat is de levertijd. Zoals u weet heerst er wereldwijd helaas een pandemie, waardoor alles anders loopt als normaal, zo ook voor ons. Mede door het toenemend aantal bezorgrestaurants zijn wij genoodzaakt om ons bezorggebied uit te breiden naar iets verdere postcodes, om zo toch aan de nodige klandizie te komen om simpelweg te kunnen overleven. Wij garanderen dat niet élke bestelling langer duurt als gehoopt, maar dit net die ene bestelling is die op een verkeerd tijdstip is gevallen. Het had kunnen zijn dat mijn collega's allemaal onderweg, sommige op een langere afstand en sommigen op een kortere afstand. Onze Pokébowls zijn naar ons zeggen van topkwaliteit en wij willen dan ook zeker niet haasten om het zsm bij u te leveren. Voedsel moet altijd goed geleverd worden en wij nemen dan ook onze tijd voor het bereiden van de Pokébowl en snacks/juices. Zou u mij een mail kunnen sturen naar info@maluhaarlem.nl? Wij hopen u vooralsnog snel weer te mogen verwelkomen bij Malu Poké. Team Malu Poké

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier heerlijk gegeten, de beste pokebowl die ik heb gehad. De shakes zijn ook een aanrader!

Reactie van Malu:Hi Lies, Wij zijn echt super blij met uw feedback! De shakes zijn inderdaad ook echt ons all-time favoriet, de bowls zijn wij verslaafd aan! Tot snel weer =)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, maar helaas kwam de maaltijd 3 kwartier later dan de “verwachte bezorgtijd”. Er is door de vriendelijke eigenaar beterschap beloofd en we kregen wat extraatjes bij de bestelling. Ik geef Malu zeker nog een kans want zoals gezegd zijn het heerlijke pokebowls.

Reactie van Malu:Hi Myrna, Zoals besproken klopt het inderdaad dat we laatste tijd wat vertraging hebben op onze bestellingen. Dit omdat we ons bezorggebied hebben moeten vergroten om zo toch aan de nodige bestellingen te komen tijdens de crisis, gezien de vele nieuwe bezorgrestaurants in de stad. Wij danken u dan ook van harte voor uw steun, uw feedback en uw positiviteit. De aardige eigenaar zal er zeker wat leuks bij doen de volgende keer dat u besteld, wij zijn blij met u :) Tot snel weer bij Malu Poké!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de bezorging 50 minuten te laat, was de rijst vrij droog en er werd geen soya saus meegeleverd. Ter compensatie van de vertraging zouden we drinken erbij krijgen maar ook dat is niet meegeleverd.

Reactie van Malu:Hi Lobke, Wat ontzettend vervelend dat u dit zo heeft moeten ervaren. Wij hebben de laatste tijd te maken met een vergroot bezorggebied om zo toch op de been te kunnen blijven tijdens de crisis, gezien het grote aantal bezorgrestaurants in de stad. Stuur ons anders even een e-mail naar info@maluhaarlem.nl dan doe ik u een goede compensatie voor dit gebeuren. Tot snel weer bij Malu Poké!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Super bedankt voor de mooie review Lies! Tot snel weer bij Malu Poké!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls, niet duur en we kregen zelfs een gratis toetje van de kok. Echt super!

Reactie van Malu:Hi Musette, Wij vinden het erg fijn om uw review te lezen. Het toetje is de Haupia, echt een super super lekker toetje die wij binnenkort op ons menu zullen aanbieden ook =) Bedankt voor uw steun en positiviteit in deze bizarre tijden, wordt echt gewaardeerd! Groetjes, Team Malu Poké

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse ingrediënten die ruim worden toegevoegd, verse vis en ziet er mooi uit. De smaak is super goed en bezorging ook altijd op tijd. Malu is echt een aanrader en een aanwinst voor Haarlem!

Reactie van Malu:WOW! Wat een super mooie review! Dit lezen wij echt met volle trots, wat super fijn dat u dit zo heeft mogen ervaren. Wij zijn er dagelijks om ons best voor u en vele anderen te doen, om jullie te voorzien van de beste bowls en juices in ons prachtige Haarlem. Wij danken u uit het hart voor de steun en voor uw positiviteit! Groetjes, Team Malu Poké

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een aantal goede ervaringen was het dit keer helaas een minder goede ervaring. De bestelling was om kwart voor 8 geplaatst en werd uiteindelijk om kwart voor 10 bezorgd. Als ik dat had geweten, had ik niet besteld. Op 1 van de 2 bowls miste helaas een aantal ingrediënten; de bosui en gember waren niet aanwezig. De sojasaus zat er niet bij dit keer. De bezorger was erg vriendelijk.

Reactie van Malu:Hi Daan, Wat vervelend dat u dit zo heeft moeten ervaren. Onze diepste excuses hiervoor. Wij hebben de laatste tijd, net als vele andere horecagelegenheden in de stad te maken met de corona crisis. Dit betekend dat wij ons bezorggebied hebben moeten uitbreiden om zo tóch op de been te mogen blijven door aan klandizie buiten Haarlem te komen. Haarlem heeft er de afgelopen maanden tig nieuwe bezorgrestaurants bij gekregen, waardoor het voor ons lastiger is dan voorheen. Natuurlijk vertrouwen wij op onze kwaliteit, maar als de klant wegvalt dan zien wij geen andere optie als uitbreiden om het te forceren. Dit heeft helaas ook zijn negatieve kant zoals een lange wachttijd. Wij willen nogmaals ons excuses aanbieden, ook voor de verkeerde ingredienten op de bowl, ik heb het keuken team er op aangesproken en zij zullen er scherper op staan. Wij hopen dat u ons vergeeft, en mocht u nog een bestellingen willen plaatsen, zou u dan even contact op willen nemen met de zaak en willen vragen naar Lapo? Hopelijk tot snel weer bij Malu Poké!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Pokebowl besteld, het kwam ook precies op het afgesproken tijdstip! Enige minpuntje was dat ze een paar ingrediënten door de war hadden gehaald, waardoor het niet helemaal was zoals besteld. Maar nog steeds heerlijk!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets meer sojasaus en wasabi graag. Voor de rest verslavend lekker!!! Perfecte hoeveelheid.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben altijd tevreden over de pokebowls! De bakjes zijn rijk gevuld & het ziet er altijd erg mooi en lekker uit. En dat is het ook :) altijd op tijd bezorgd; een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌***** 5 steren

Reactie van Malu:WERELDGOZER BEN JE MARCO!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Heerlijk en snel. Love it!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig en een snelle levering.

Reactie van Malu:U BENT GEWELDIG TANTE MOON!!!!! =)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij een van de bowls ontbrak de avocado. Ook was de bowl droger? Kan niet exact de vinger op de pols leggen waar het aan ligt, mogelijk dat een saus ontbrak, maar het was een stuk minder smeuïg dan normaal.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en netjes bezorgd. Ik miste alleen het pittige in de spicy tuna bowl, verder zeer lekkere bowl ook zonder het pittige.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en royaal.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls! De mango was alleen een beetje weeïg.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker altijd vers en heel erg aardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk! MAAR ik heb nu voor de vierde keer geen sojasaus erbij gekregen. en aangezien dat het écht afmaakt is dat wel héél jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, eerste keer was ik erg tevreden. Dit keer op een zondag besteld en 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Werd netjes een drankje aangeboden maar na 2 uur wachten ben je er toch wel klaar mee. De poke bowl was minder als de vorige keer, kan door de drukte komen maar het viel een beetje tegen. Grote stukken komkommer, heel veel mayonaise en te veel sojabonen. Best duur, dus teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekker, goede service en een normale portie is al meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe receptuur is geweldig heb weer heerlijk gegeten.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen erg jammer dat het bakje soja saus er niet bij zat ... Graag beter op letten bij bezorging :)

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poke Bowls! Je krijgt altijd super veel zalm en tonijn erbij. Beter dan de andere Poke Bowls in Haarlem. Malu is de beste!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde gezonde maaltijd. Bezorgd op de beloofde tijd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers, veel en lekker! Ondanks een verkeerd ingrediënt (tonijn erbij ipv 2xzalm) kon ik dat stiekem wel waarderen. Een verrassingsbowl! Misschien leuk, nieuw, concept? Kipstukjes zijn een aanrader.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en vers. Snelle verzorging ook

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel. Heerlijk en vers. Malu is een aanwinst!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed weer 👍🏻

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, rijk gevulde poke bowl !

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ruim 20 minuten te laat, daar ben ik overigens wel netjes over gebeld door Malu. Volgens mij miste ook de krokante zeewier als topping. Ik had nu voor het eerst salade als basis, dat was helaas ijsbergsla.. ik vind daar altijd weinig smaak aan zitten. Ik zou ze aanraden om andere sla te gebruiken. Ik neem de volgende keer in ieder geval weer gewoon rijst. Kwaliteit van het eten is wel echt goed!!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Hele goede service en de pokebowls zijn fantastisch!!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn geholpen! Onwijs klantvriendelijk en de bowls weer verrukkelijk zoals altijd!! Aanrader.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poke Bowl! Veel zalm en veel toppings!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste paar bestellingen misten er een aantal ingrediënten, hier zijn we echter goed en voldoende en op een aardige manier voor gecompenseerd. Echter de laatste bestelling miste weer de twee duurste ingrediënten en zat er ook nog een haar in de pokebowl.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit altijd op! Lekker eten. Goede prijs en vers.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fijne bezorging

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel toppers zijn het

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, niet duur, goede bezorging!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer helemaal top! Bezorging iets later, maar daar werd over gebeld.

Reactie van Malu:Hi Eva! Hartelijk dank voor je reactie en vooral voor je begrip. We zien je graag snel weer terug :) Groetjes, Team Malu Poké

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, je krijgt veel voor wat je betaald en de kwaliteit was erg goed! Top!

Reactie van Malu:Hi Nino! Hartelijk dank voor je reactie, much appreciated. Zien je graag snel terug man :) Groetjes, Team Malu Poké

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was weer heerlijk: graag wel letten op de opmerking vanwege allergieën. Nu moest ik het er zelf uithalen.

Reactie van Malu:Hi Anouk, leuk om je weer te zien! Hartelijk dank voor je reactie at first, we hebben het hier met het team over gehad, en zullen dit uiteraard meenemen. We zien je graag snel weer terug :) Groetjes, Team Malu Poké

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Kitty! Many thanks :) Groetjes, Team Malu Poké

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Daan, toppper! Groetjes, Team Malu Poké

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond eten en perfect op tijd ! Alle sterren waard

Reactie van Malu:Dag Ilse, Dit waarderen wij enorm, hartelijk dank voor de erkenning =) Groetjes Team Malu Poké

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder twijfel de beste Pokebowl in Haarlem. Helaas wordt er elke keer bij de bestelling wel wat vergeten, ene keer sojasaus andere keer de extra tonijn bij de zalm Pokebowl. Let daar aub wat scherper op!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, perfect: vers, genoeg, en heerlijk! Mayo weer goed in proportie en wordt altijd met een lach bezorgd. Ik zou het elke dag kunnen eten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse maaltijd. Goede smaak, grote portie!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Too!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls, en snelle bezorging!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, maar deze keer met de perfecte portie mayo erop. Bedankt.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd 2 uur (op een dinsdagavond), mango ijskoud alsof het bevroren was geweest en ijsthee gekregen ipv cola. Verder wel goed gevulde bowl en smaak was goed.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en royaal gevuld.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect in orde en snel bezorgd voor een normale prijs. Top!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pokebowls! Kipstukjes lekker krokant en gekruid en zalm/tonijn lekker gemarineerd. Echt een feestje. Ik mis alleen de optie om wasabi toe te voegen aan de bestelling, dat zou het echt perfect maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allern was pokebowl niet helemaal compleet avocado ontbrak tereijl er wel voor wordt betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gul, zoals elke keer. Misschien willen jullie iets minder gul zijn met de mayo, maar dat zal ik in mijn opmerkingen erbij zetten als ik weer bestel. Het overheerst de verse ingrediënten nu erg en het is juist zo'n gezonde, uitgebalanceerde bowl

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk ! Bezorging wat minder omdat de poke bowls rommelig waren geworden en de sojasaus in de tas had gelekt.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke poke bowl vers en erg lekker Voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pokebowls en heel vriendelijk personeel!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse maaltijd!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou dit iedere dag kunnen eten! Goede portie, heerlijke smaken, vriendelijke en vaak snelle bezorging. Als het druk is, bellen ze. Ik heb Malu nu al bij een aantal vrienden aanbevolen en blijf dat doen. Ga zo door!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en lekkere grote porties top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu meerdere keren besteld en iedere keer zijn er producten op. Als vervanging wel blikjes drinken gekregen maar op de andere bowl zaten weer verkeerde producten. Avocado was nog erg hard en niet lekker. Daarnaast heel veel Japanse mayo waardoor je de rest niet goed proefde. Er wordt ook geen sojasaus bij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wakame vergeten, werd snel opgelost, voor de rest lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls! Verse ingredienten en ook goed gevuld! Snelle en nette bezorging! Helaas waren jullie deze keer de zeewiersalade vergeten die ik had bijbesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en smaakvolle ingrediënten, snelle bezorging. Top!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes op de hoogte van mijn bestelling gehouden, de medium bowl was meer dan genoeg zag er mooi uit en de smaak was super. De juices waren ook verrassend van smaak je krijgt zeker waard voor je geld. Voor herhaling vatbaar !!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl, verse producten, hele klantvriendelijke behandeling. Dit hadden we nodig in de buurt!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en nette bezorger, en heerlijke pokebowl! Zee tevreden.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand, erg snel geleverd. De ingrediënten zijn super vers, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Kortom een absolute aanrader!