Beoordelingen van Malu Haarlem

Recente recensies van Malu Haarlem

5 sterren na 58 reviews

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poke Bowls! Je krijgt altijd super veel zalm en tonijn erbij. Beter dan de andere Poke Bowls in Haarlem. Malu is de beste!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde gezonde maaltijd. Bezorgd op de beloofde tijd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers, veel en lekker! Ondanks een verkeerd ingrediënt (tonijn erbij ipv 2xzalm) kon ik dat stiekem wel waarderen. Een verrassingsbowl! Misschien leuk, nieuw, concept? Kipstukjes zijn een aanrader.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en vers. Snelle verzorging ook

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel. Heerlijk en vers. Malu is een aanwinst!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed weer 👍🏻

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, rijk gevulde poke bowl !

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ruim 20 minuten te laat, daar ben ik overigens wel netjes over gebeld door Malu. Volgens mij miste ook de krokante zeewier als topping. Ik had nu voor het eerst salade als basis, dat was helaas ijsbergsla.. ik vind daar altijd weinig smaak aan zitten. Ik zou ze aanraden om andere sla te gebruiken. Ik neem de volgende keer in ieder geval weer gewoon rijst. Kwaliteit van het eten is wel echt goed!!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Hele goede service en de pokebowls zijn fantastisch!!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn geholpen! Onwijs klantvriendelijk en de bowls weer verrukkelijk zoals altijd!! Aanrader.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poke Bowl! Veel zalm en veel toppings!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste paar bestellingen misten er een aantal ingrediënten, hier zijn we echter goed en voldoende en op een aardige manier voor gecompenseerd. Echter de laatste bestelling miste weer de twee duurste ingrediënten en zat er ook nog een haar in de pokebowl.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit altijd op! Lekker eten. Goede prijs en vers.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fijne bezorging

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel toppers zijn het

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, niet duur, goede bezorging!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer helemaal top! Bezorging iets later, maar daar werd over gebeld.

Reactie van Malu:Hi Eva! Hartelijk dank voor je reactie en vooral voor je begrip. We zien je graag snel weer terug :) Groetjes, Team Malu Poké

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, je krijgt veel voor wat je betaald en de kwaliteit was erg goed! Top!

Reactie van Malu:Hi Nino! Hartelijk dank voor je reactie, much appreciated. Zien je graag snel terug man :) Groetjes, Team Malu Poké

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was weer heerlijk: graag wel letten op de opmerking vanwege allergieën. Nu moest ik het er zelf uithalen.

Reactie van Malu:Hi Anouk, leuk om je weer te zien! Hartelijk dank voor je reactie at first, we hebben het hier met het team over gehad, en zullen dit uiteraard meenemen. We zien je graag snel weer terug :) Groetjes, Team Malu Poké

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Kitty! Many thanks :) Groetjes, Team Malu Poké

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Malu:Daan, toppper! Groetjes, Team Malu Poké

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond eten en perfect op tijd ! Alle sterren waard

Reactie van Malu:Dag Ilse, Dit waarderen wij enorm, hartelijk dank voor de erkenning =) Groetjes Team Malu Poké

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder twijfel de beste Pokebowl in Haarlem. Helaas wordt er elke keer bij de bestelling wel wat vergeten, ene keer sojasaus andere keer de extra tonijn bij de zalm Pokebowl. Let daar aub wat scherper op!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, perfect: vers, genoeg, en heerlijk! Mayo weer goed in proportie en wordt altijd met een lach bezorgd. Ik zou het elke dag kunnen eten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse maaltijd. Goede smaak, grote portie!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Too!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls, en snelle bezorging!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, maar deze keer met de perfecte portie mayo erop. Bedankt.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd 2 uur (op een dinsdagavond), mango ijskoud alsof het bevroren was geweest en ijsthee gekregen ipv cola. Verder wel goed gevulde bowl en smaak was goed.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en royaal gevuld.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect in orde en snel bezorgd voor een normale prijs. Top!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pokebowls! Kipstukjes lekker krokant en gekruid en zalm/tonijn lekker gemarineerd. Echt een feestje. Ik mis alleen de optie om wasabi toe te voegen aan de bestelling, dat zou het echt perfect maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allern was pokebowl niet helemaal compleet avocado ontbrak tereijl er wel voor wordt betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gul, zoals elke keer. Misschien willen jullie iets minder gul zijn met de mayo, maar dat zal ik in mijn opmerkingen erbij zetten als ik weer bestel. Het overheerst de verse ingrediënten nu erg en het is juist zo'n gezonde, uitgebalanceerde bowl

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk ! Bezorging wat minder omdat de poke bowls rommelig waren geworden en de sojasaus in de tas had gelekt.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke poke bowl vers en erg lekker Voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pokebowls en heel vriendelijk personeel!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse maaltijd!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou dit iedere dag kunnen eten! Goede portie, heerlijke smaken, vriendelijke en vaak snelle bezorging. Als het druk is, bellen ze. Ik heb Malu nu al bij een aantal vrienden aanbevolen en blijf dat doen. Ga zo door!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en lekkere grote porties top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu meerdere keren besteld en iedere keer zijn er producten op. Als vervanging wel blikjes drinken gekregen maar op de andere bowl zaten weer verkeerde producten. Avocado was nog erg hard en niet lekker. Daarnaast heel veel Japanse mayo waardoor je de rest niet goed proefde. Er wordt ook geen sojasaus bij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wakame vergeten, werd snel opgelost, voor de rest lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls! Verse ingredienten en ook goed gevuld! Snelle en nette bezorging! Helaas waren jullie deze keer de zeewiersalade vergeten die ik had bijbesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en smaakvolle ingrediënten, snelle bezorging. Top!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes op de hoogte van mijn bestelling gehouden, de medium bowl was meer dan genoeg zag er mooi uit en de smaak was super. De juices waren ook verrassend van smaak je krijgt zeker waard voor je geld. Voor herhaling vatbaar !!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl, verse producten, hele klantvriendelijke behandeling. Dit hadden we nodig in de buurt!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en nette bezorger, en heerlijke pokebowl! Zee tevreden.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand, erg snel geleverd. De ingrediënten zijn super vers, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Kortom een absolute aanrader!