Beoordelingen van Malu Haarlem

Recente recensies van Malu Haarlem

5 sterren na 27 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls, en snelle bezorging!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, maar deze keer met de perfecte portie mayo erop. Bedankt.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd 2 uur (op een dinsdagavond), mango ijskoud alsof het bevroren was geweest en ijsthee gekregen ipv cola. Verder wel goed gevulde bowl en smaak was goed.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en royaal gevuld.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect in orde en snel bezorgd voor een normale prijs. Top!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pokebowls! Kipstukjes lekker krokant en gekruid en zalm/tonijn lekker gemarineerd. Echt een feestje. Ik mis alleen de optie om wasabi toe te voegen aan de bestelling, dat zou het echt perfect maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allern was pokebowl niet helemaal compleet avocado ontbrak tereijl er wel voor wordt betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gul, zoals elke keer. Misschien willen jullie iets minder gul zijn met de mayo, maar dat zal ik in mijn opmerkingen erbij zetten als ik weer bestel. Het overheerst de verse ingrediënten nu erg en het is juist zo'n gezonde, uitgebalanceerde bowl

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk ! Bezorging wat minder omdat de poke bowls rommelig waren geworden en de sojasaus in de tas had gelekt.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke poke bowl vers en erg lekker Voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pokebowls en heel vriendelijk personeel!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse maaltijd!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou dit iedere dag kunnen eten! Goede portie, heerlijke smaken, vriendelijke en vaak snelle bezorging. Als het druk is, bellen ze. Ik heb Malu nu al bij een aantal vrienden aanbevolen en blijf dat doen. Ga zo door!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en lekkere grote porties top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu meerdere keren besteld en iedere keer zijn er producten op. Als vervanging wel blikjes drinken gekregen maar op de andere bowl zaten weer verkeerde producten. Avocado was nog erg hard en niet lekker. Daarnaast heel veel Japanse mayo waardoor je de rest niet goed proefde. Er wordt ook geen sojasaus bij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wakame vergeten, werd snel opgelost, voor de rest lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls! Verse ingredienten en ook goed gevuld! Snelle en nette bezorging! Helaas waren jullie deze keer de zeewiersalade vergeten die ik had bijbesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en smaakvolle ingrediënten, snelle bezorging. Top!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes op de hoogte van mijn bestelling gehouden, de medium bowl was meer dan genoeg zag er mooi uit en de smaak was super. De juices waren ook verrassend van smaak je krijgt zeker waard voor je geld. Voor herhaling vatbaar !!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl, verse producten, hele klantvriendelijke behandeling. Dit hadden we nodig in de buurt!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en nette bezorger, en heerlijke pokebowl! Zee tevreden.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand, erg snel geleverd. De ingrediënten zijn super vers, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Kortom een absolute aanrader!